Tüm Versiyonu Göster : Arkadaşlar şu balığa bir bakarmısınız bizim CASPER gibi
h.barutcu
16-12-2006, 08:40
[Only Registered Users Can See Links]
3-4 kere izledim acaba gerçek diil de bilgisayarla filan mı yaptılar diye.gerçek olduğuna kanaat getirdim.aşmış hayvancık :D
Güven ÖZYELDAN
16-12-2006, 09:01
mükemmel kamuflaj........
aganta borina borinata
16-12-2006, 11:29
bildiğim kadarıyla dünyada kamuflaj konusunda en hızlı canlı ahtapot...kalamarlarda onun kadar mariffetliler...
rastgelsin...
Oltaya yakalandığında da kamufle olduğunu düşünsenize arkadaşlar....allah allah kamışın ucu kırılacak ama görünürde bişey yok....haydaaaaa....:D :D :D
İnsan kafayı yer valla...:deli:
Oltaya yakalandığında da kamufle olduğunu düşünsenize arkadaşlar....allah allah kamışın ucu kırılacak ama görünürde bişey yok....haydaaaaa....:D :D :D
İnsan kafayı yer valla...:deli:
Heheh.Çok güzel olur gerçekten.Çok heyecanlı bir av olur.Ama ben pek gerçek gibi bakmadım olaya.Olabilir ama o gözler bile nasıl yok oluyor yaw.Ne biliyim pek inanamadım doğrusu...
Her zaman bi hayranlığım vardı zaten bu deniz canlısına bu video dan sonra daha da arttı! Süper bi canlı yauw!
Taygun KOCABIYIK
17-12-2006, 19:29
bildiğim kadarıyla dünyada kamuflaj konusunda en hızlı canlı ahtapot...kalamarlarda onun kadar mariffetliler...
rastgelsin...
Kalamarda marifetli ama sübye 2. sırayı alır kalamar 3 bence
sualtında mürekkep balığıda harika kamufle oluyor
murataslan
19-12-2006, 22:25
yaa Allah'ın hikmeti tabi... Hem renk değiştiriyor, hem.. valla ilginç başka söz bulamadım
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.