Tüm Versiyonu Göster : Hayalden tuttuğum balıklar...
2-2.5 ay oldu elime oltamı almadım.Yazılılar ve hava şartları beni mahfetti.Geçen gün dershanede otururken aklıma çupra geldi.Çizmeye başladım.Derken arkadaş geldi yanıma.Adaş dedim.Düşün,gitmişiz balığa ve kısmetimize bunlar gelmiş...Tamam dedi.BAşladık çizmeye...Çupra,zargana,balon balığı ve bantlı mercan çizdik.Daha balık ekleyecektik ama hocanın bize bağırmasıyla yarıda kesildi.Bu kadar çeşitliliği bir anda yaşamak mümkün mü bilmem ama bizim hayal dünyamızda bunlar oluştu.Tenefüste çektiğim fotoları sizlerle paylaşmak istedim...
Devamı...:deli: Paylaşmak istedim umarım bana kızmazsınız boşuna yer harcıyorum diye....:(
Yunuscan hayalindeki çeşitliliği tatilde suda da bulursun inşallah :). Aman dikkat en azından hocaya yakalanmayın bir daha ;) :)...
2-2.5 ay oldu elime oltamı almadım.Yazılılar ve hava şartları beni mahfetti.Geçen gün dershanede otururken aklıma çupra geldi.Çizmeye başladım.Derken arkadaş geldi yanıma.Adaş dedim.Düşün,gitmişiz balığa ve kısmetimize bunlar gelmiş...Tamam dedi.BAşladık çizmeye...Çupra,zargana,balon balığı ve bantlı mercan çizdik.Daha balık ekleyecektik ama hocanın bize bağırmasıyla yarıda kesildi.Bu kadar çeşitliliği bir anda yaşamak mümkün mü bilmem ama bizim hayal dünyamızda bunlar oluştu.Tenefüste çektiğim fotoları sizlerle paylaşmak istedim...
yunuscan önce sorumluluklarımız gelir. hobilerimiz daha sonradır. sakın bu dengeyi birbirine karıştırma.bizler amatörüz. hobimizi sorumluluklarımızdan arta kalan boş zaman etkinliği olarak yapmalıyız.her cefanın bir sefası vardır. sana derslerinde başarılar dilerim
yunuscan önce sorumluluklarımız gelir. hobilerimiz daha sonradır. sakın bu dengeyi birbirine karıştırma.bizler amatörüz. hobimizi sorumluluklarımızdan arta kalan boş zaman etkinliği olarak yapmalıyız.her cefanın bir sefası vardır. sana derslerinde başarılar dilerim
Yılmaz abi açıklaman çok doğru ama çok sıkboğaz oluyoruz.Ama dediğin gibi ben de her cefanın bir sefası olacağına inanıyorum.ve hobilerimi boş zamanlarıma aktarıyorum...Sağol abi...
Mert abi bi daha hocaya yakalanmam çünkü bi daha yaparsam hem bana zararı olur hem de arkadaşlarıma.Hoca benimle ilgilendiğinde arkadaşların hakkını yiyiyorum...
İnşallah gerçeklerini yakalarız diyorum...Afiyetle kalın...
Taygun KOCABIYIK
17-12-2006, 19:38
Yunuscan aslan parçası kardeşim harika çizimler eline sağlık
Bak ben abilerin gibi sana fırça atmıyorum derste bunları yaptığın için çünkü senin aklı başında nerde ne yapmasını gereken bir genç olduğunu biliyorum. Bu meretinde insanın aklından 1 an çıkmadığını biliyorum
tekrar ellerine sağlık diyorum :)
Yunuscan aslan parçası kardeşim harika çizimler eline sağlık
Bak ben abilerin gibi sana fırça atmıyorum derste bunları yaptığın için çünkü senin aklı başında nerde ne yapmasını gereken bir genç olduğunu biliyorum. Bu meretinde insanın aklından 1 an çıkmadığını biliyorum
tekrar ellerine sağlık diyorum :)
Sağol Taygun abi.Ama diğer abilerim de çok ama çok haklılar...:dikkat:
Taygun KOCABIYIK
17-12-2006, 20:08
Sağol Taygun abi.Ama diğer abilerim de çok ama çok haklılar...:dikkat:
Haksız olduklarını söylemedim farkındaysan ;)
sadece ben fırça atmıycam dedim çünkü senin yaptığının yanlış olduğunun farkına varmış olduğun yazından belliydi canım benim :)
:) :dans:
aganta borina borinata
18-12-2006, 08:39
eee bana uyarı konusunda söyleyecek bi şey kalmamış...çizdiklerini de bizimle paylaşman çok güzel...
yunuscan resim çizmek insanı oldukça rahatlatan bi uğraştır...çizgi konusunda çalışmalarını fırsat buldukça devam ettirmeni dilerim...böylece zamanla daha da gelişeceksin...
zira çizdiklerin taşdevri dönemlerinde mağara duvarlarına çizilmiş resimler gibi...:D :D ...ancak şunuda söyleyeyim bu şekilde ilkel resimler çizmek resim sanatı içerisinde yerini almaya çalışmakta daha doğrusu bu konuda bi ekol oluşturulmaya çalışılmakta...
çalışmalarının devamını dilerim...
rastgelsin...
Haksız olduklarını söylemedim farkındaysan ;)
sadece ben fırça atmıycam dedim çünkü senin yaptığının yanlış olduğunun farkına varmış olduğun yazından belliydi canım benim :)
:) :dans:
Kızma >TAygun abim kızma bana yaw.Zaten biliyorsun durumumu.Hem düşündüm alınır diye.Kusura bakma kırdıysam affola...:'(
eee bana uyarı konusunda söyleyecek bi şey kalmamış...çizdiklerini de bizimle paylaşman çok güzel...
yunuscan resim çizmek insanı oldukça rahatlatan bi uğraştır...çizgi konusunda çalışmalarını fırsat buldukça devam ettirmeni dilerim...böylece zamanla daha da gelişeceksin...
zira çizdiklerin taşdevri dönemlerinde mağara duvarlarına çizilmiş resimler gibi...:D :D ...ancak şunuda söyleyeyim bu şekilde ilkel resimler çizmek resim sanatı içerisinde yerini almaya çalışmakta daha doğrusu bu konuda bi ekol oluşturulmaya çalışılmakta...
çalışmalarının devamını dilerim...
rastgelsin...
Abi resim çizmek gibi bir uğraşım yoktu.Ama arada yaparım böle şeyler.Desteğinden dolayı sana ve herkese çok teşekkür ederim...;)
ellerine sağlık yunuscan
Sağol İlker abicim sağolasınız...
:)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.