Tüm Versiyonu Göster : selam
Cevat1967
19-12-2006, 12:01
merhaba arkadaşlar, dün gece keşfettiğim forumunuza yeni üye oldum.
çok faydalı bilgiler bulabildiğim bir platformda olmak çok güzel..
dikkat ettiğim bir konu da, sorulan soruların hiç biri cevapsız kalmamış..bilgi paylaşımı çok güzel..hepinize selamlar..
:D
aganta borina borinata
19-12-2006, 12:15
hoş geldiniz...katılımcı olmanızı dilerim...
rastgelsin...
Cevat Bey hoşgeldiniz..:)
hoşgeldiniz Cevat bey, muhabbetiniz bol olsun... :D
Aramıza hoşgeldiniz, burada bilgisi olan arkadaşlarımız sağolsunlar hiçbir zaman soruları cevapsız bırakmazlar...
Taygun KOCABIYIK
19-12-2006, 16:39
Cevat abi aramıza hoşgeldin
Cevat hoşgeldin. katılımcı olmanı rica ederiz
CaTSiLeNcE
19-12-2006, 18:48
hoşgeldin Cevat abi ..şimdiden güneşli günler ve berektli avlar sana :)
teşekkürler ersen antalyada bir müddet bulundum 5 sene evvel bu aralar ne avlıyorsun
teşekkürler rastgele tanışalım sen neler avlıyorsun
Resim-AKBALIK (Leiciscus cephalus) Şekil-AKBALIK (Leiciscus cephalus)
[Only Registered Users Can See Links]
2. konumda iznik gölünde ne tutabilirim diye sormuştum ben akbalıkları 1 ay evveline kadar karadan 3 köstekli dip oltası canlı yem gümüş ile her gün birkaçtane alıyordum şu aralar oltaya gelmiyor yalnız balıkçılar ağ ile alabiliyor çekmesi güzel kıyıya yakın 300-1500gr arası geliyor ağ ile prof.larınkiler 2-3 kg civarı son derece lezzetsiz bir tür son tuttuklarımı hep bıraktım
ben şu an düziçindeyim( osmaniye) 15 günde bir dörtyola(hataya)gidiyorum orada barınakta avlanmaya çalışıyorum.şu an için kıyıdan avlanıyorum.kısmet olursa şubat ayına doğru tekne alabilirsem artık tekne ile avlanırım.dörtyolda kıyıdan şu an için levrek, çupra idare edecek kadar çıkıyor.toriklerde kıyılara kadar sokulmuştu ama ben yakalayamadım,çünki benim alışık olduğum palamut yakalama yöntemi biraz farklı.
CaTSiLeNcE
19-12-2006, 19:42
teşekkürler ersen antalyada bir müddet bulundum 5 sene evvel bu aralar ne avlıyorsun
cevat abi şu an bir süreliğine izmirdeyim..Genel olarak ben kıyıdan avlanıyorum..benim avlandığın bölgede genel olarak sokar balığı çok..ve yakalamasıda kolay..Bazen geceleri gidiyoruz sargoz ve kefal için..turna alıyoruz at çek le.bu aralar kalamar da çok kenarda..tek tük alıyoruz arada.. şimdilik aklıma gelenler bunlar :) saygılar
Aramıza hoşgeldin cevat arkadaşım,katılımlarını bekliyoruz.
merhaba selim bey dün akşam sizin kamış ve makineler hakkındaki paylaşımlarınızı okurken sabahladım ben de şu aralar kamış ve makine alma aşamasındayım pratik yapmak için kendime fazla pahalı olmayan bir takım hazırlıyacağım.bilgileriniz çok faydalı oldu.
Uzm.Dr.Rastgele
20-12-2006, 09:09
Cevat bey,dost ortamına hoşgeldiniz.Umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz....Her zaman irisi ve iyisinin denk gelmesi dileğiyle rastgelsin diyorum...
MEHTERAN
14-01-2007, 14:15
cevat kardeş hoşgeldin. orhangizidesin ama biz orhaneli balıklarınında resimlerini görmek istiyoruz. katılımcı olursun inşallah. saygılarımla.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.