PDA

Tüm Versiyonu Göster : birbirimizi tanıyalım

cevat2
19-12-2006, 20:37
dün gece bu balıkçılık forumuna tam anlamıyla balıklama daldım bende kendimi tanıtmak istiyorum kusura bakmayın ilk önce bunu yapmalıydım 1967 istanbul cevat ergin çocukluğumdan beri hayvanlar ve av üzerine meraklıyım ülkemizin bir cok yerine kara avcılığı için gittim özellikle domuz avı bu arada büyük,kücük baş hayvancılık hobi olarak yarıştan çıkma arap atları kangal ve av köpekleri amerika dan getirttiğim yumurta mak. ve yumurtalar ile ördek ve kaz yetiştiriciliği güvercin ihtisas konum zevk için uğraştım ama balıkçılığın yeri başka bir boğaz coçuğu olarak (beşiktaş) gençliğimde her türlü kıyı ve sandal avı yaptım ama itiraf edeyim 2 ay evveline kadar 15 senedir elime olta almamıştım 2_3 aydır tesadüfen girdiğim ziyaretçi olarak gezindiğim balıkçı sitelerinden ve sizlerin anılarınız,bilgilerinizden küller alevlendi özellikle kamışlı oltada herşeyi unutmuşum yardımlarınız ile bir başlangıç takım yapmak istiyorum şu an bulunduğum yer icabı tatlısu bir çok balık avı anım var ileride paylaşırız inşallah

katiti
19-12-2006, 20:44
Kısa zamanda eski el alışkanlığınızı geri kazanacağınıza eminim :) Rastgelsin...

Taygun KOCABIYIK
19-12-2006, 20:53
Bir zamanlar bende güvercin beslerdim ama müsait yer olmayınca bırakmak zorunda kaldım. Cevdet abi umarım en kısa sürede hamlığı atarsın boy boy balık resimlerini burda görürüz hoşgeldin aramıza

varior
19-12-2006, 21:06
hoşgeldiniz binbirinci üye Cevat abi... :D anılarınızı merakla bekliyorum.. ;)

cevat2
19-12-2006, 21:06
sn admin bende iş değişikliği yüzünden tüm hayvanlarımı arkadaşlarıma bırakmak zorunda kaldım şu sıralar kendimi balığa vermek istiyorum bütün teknikleri inceliyorum yenilikleri öğrenmem lazım birkaç ay iznik gölü civarındayım burayı çözmem lazım

Taygun KOCABIYIK
19-12-2006, 21:41
Cevat abi sayın admin demeye falan lüzum yok ismim taygun kısaca herkes tarafından tago diye çağırılırım sizde öyle hitap edebilirsiniz ben alıştım sizde alışırsınız :)

igmsva
19-12-2006, 21:45
cevat bey hoş geldiniz. katılımlarınızı bekliyoruz

balıkcı
19-12-2006, 22:52
Aramıza hoşgeldin cevat arkadaşım.

aganta borina borinata
20-12-2006, 08:29
hoşgeldiniz...

rastgelsin...

kırımlı
20-12-2006, 08:57
cevat bey aramıza hoş geldiniz ...

ramazanuçar
20-12-2006, 09:11
cevat bey hoşgeldiniz.bizlerinde sizden ve tecrübelerinizden faydalanabileceğimiz birçok konu vardır eminim.katılımlarınızın ve paylaşımlarınızın daim olması dileklerimle...

hatak26
19-05-2008, 21:53
ERGİNBALIKCILIK HAKKINDA

arkadaslar ardahanda görev yapmakta olan bir güvenlik görevlisiyim.burada balık avlamak için 7 arkadas bir kulup olusturduk.ardahanda imkan olmadıgından malzeme alamıyoruz.10 gündr interneti arastırıyorum.söyle iyi bir takım alacagız 7 arkadas.internetten arastırdım.istanbulda erginbalıcılık diye bir site var.ürün yelpazesi genis fakat güvenemüyorum.buradan adaha önce alıs veris yapan varmı.7 kişi toplam hesabımıza göre 250 ser ytl lik (toplam 2000 ytl) malzeme alacagız ama malum bazı siteler farklı malzemeler gönderiyor.bende arkadslara kefil olacagım lütfen ERGİNBALIKCILIK hakkında bilgisi olan bana yardım etsin.eger baska bir yervarsa ve tanıyorlarsada yazarsanız sevinirim..simdiden tesekkürler.

gerence
19-05-2008, 23:56
sn admin bende iş değişikliği yüzünden tüm hayvanlarımı arkadaşlarıma bırakmak zorunda kaldım şu sıralar kendimi balığa vermek istiyorum bütün teknikleri inceliyorum yenilikleri öğrenmem lazım birkaç ay iznik gölü civarındayım burayı çözmem lazım

Epey işin var gibi görünüyor. Aradığın konuları bulman zor değil burada, kolaygelsin ve tekrar hoşgeldin aramıza...:)