Tüm Versiyonu Göster : gülbahçeden selamlar
:D :D foruma bu gün üye oldum sayın abilerim, kardeşlerim ve de... internette oldukça yeniyim; zaten üye olana kadarda gobeem çatladı.muhabbetler çok hoşuma gitti, bilgilendirici ayrıca.bu arada ben ERDAL KESKİN. 1970 doğumluyum. bornovada oturur, yazları gülbahçeye göçerim. genelde kıyıdan AVLANIRIM. yarışmacı arkadaşlara..........:)[/I]
Aramıza hoşgeldiniz, hemşehriyiz :)...
Taygun KOCABIYIK
20-12-2006, 22:58
Erdal abi hoşgeldin
gülbahçede bu yaz neler oldu anlat bakalım dinleyelim oralardada eski bereketten eser yok diyorlar
hoşgeldiniz Erdal bey, iğnenizde keskin olsun soyadınız gibi....
bu arada ben bu bornava, güzelbahçe vs. vs. duydukça İzmirdeki askerlik günlerim aklıma geliyor yaa.. Forumun geneli İzmirli olunca çok duymaya başladım.. ;) ama ben askerlik döneminde Turkuaza çok giderdim, orda kıyı balıkçısı çoktu ama kimse bahsetmiyor nedense..:soru: :)
Taygun KOCABIYIK
20-12-2006, 23:26
hoşgeldiniz Erdal bey, iğnenizde keskin olsun soyadınız gibi....
bu arada ben bu bornava, güzelbahçe vs. vs. duydukça İzmirdeki askerlik günlerim aklıma geliyor yaa.. Forumun geneli İzmirli olunca çok duymaya başladım.. ;) ama ben askerlik döneminde Turkuaza çok giderdim, orda kıyı balıkçısı çoktu ama kimse bahsetmiyor nedense..:soru: :)
abi turkuazda midyeciler voliciler sürekli balığı rahatsız ediyor sezon açıkken ufak çaplı gırgırlar karadan 100 metre açıkta çevirme yapıyor o bölgede iyi balık tutmak sayısal tutturmaktan daha zor yani iyi balıktan kastım çupra izmirin gülü :)
anladım Taygun, yasak değilmi yaa.. karaya 100 metre, orası benim bildiğim işlek bir yerdi.. Hemde turistik bir bölge.. bu arada ben kasım 2001 'den bahsediyorum.. Birçok şey değişmiş olabilir tabi.. :)
Aramıza hoşgeldin Erdal...
Taygun KOCABIYIK
20-12-2006, 23:42
abi halen aynı şekil turistik hatta dahada gelişti ağaçlandırıldı falan 2001 deki halinden çok daha iyi ama kum midyesi ihraç edildiği için her tarafta göğsüne kadar suya girmiş insanlar kumu kürekle alıp elekten geçiriyorlar elekte kalan kum midyelerini satıyorlar birde dalarak midye toplayanlar var tabiki turkuazın içindeki olaydan bahsediyorum :) kıyıya 0 ağ serip voli yapanlar kıyıdan 100 metre açıkta sürü çeviren gırgır yavruları hep gördüğüm şeyler onun için o bölge pek verimli değil
Teşekkürler Taygun, üzüldüm ama bu duruma, size avlak bölgesinde iyi şanslar sanırım biz biraz daha şanslıyız..
Uzm.Dr.Rastgele
21-12-2006, 08:00
Sevgili Erdal kardeşim,dost ortamına hoşgeldin.Umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz....
gokseldbuga
21-12-2006, 09:56
hosgeldiniz, sefalar getirdiniz
Erdalcım aramıza hoşgeldin,sefalar getirdin...
yalcinicli
21-12-2006, 12:05
Erdal hosgeldin, keyifli paylasimlar.
aganta borina borinata
21-12-2006, 12:43
hoşgeldiniz...
rastgelsin...
Güven ÖZYELDAN
21-12-2006, 14:54
merhaba erdal bey hoşgeldiniz...
sıcak karşılamanız için çok teşekkür:) gülbahçe geçmiş yıllara nazaran hakketen verimsiz.ama yinede zevk veriyo. kıbrısla hafif poyrazda iyi kefal yapıyor. temmuzdan itibaren levrek kasım sonuna kadar "balıkçıların demirlediği" iskelelerin etrafında mevcut lakin yeminiz iyi olcak. gamit kefal ve ya gümüş. hatta gümüşü tek geçiyo kurnaz:hıııı: bide zarganadan fırsat kalırsa....
sıcak karşılamanız için çok teşekkür:) gülbahçe geçmiş yıllara nazaran hakketen verimsiz.ama yinede zevk veriyo. kıbrısla hafif poyrazda iyi kefal yapıyor. temmuzdan itibaren levrek kasım sonuna kadar "balıkçıların demirlediği" iskelelerin etrafında mevcut lakin yeminiz iyi olcak. gamit kefal ve ya gümüş. hatta gümüşü tek geçiyo kurnaz:hıııı: bide zarganadan fırsat kalırsa....
Erdal merhaba... Kefalmi dedin...??? bak şimdi beni kurtlandırdın...
eee..en son ne zaman kefal tuttun??
bu günlerde durum nasıl??
ekmek attıgın zaman su üstü yapıyormu??
en önemlisi kefaller temizmi* kokusuzmu??
bizi.. daha detaylı ..bilğilendirirsen sevinirim..hatta kefallerin gezmeye alışık oldugu bazı sabit bölgeler vardır.. onlarıda yazıver.....hatta google dan resimlersen daha iyi olur...
teşekkürler
Merhaba Muvaffak abi:) valla kefal yakalamaktan bende acaip haz alıyorum.ekmeği parçalayıpta mantarı batırdımı, damarlarımda sırf adrenalin dolaşıyor.birde şöyle yan yan gelişi....:deli: Ama bu mevsim kesat be abi.heleki havalar iyice soğudu tık olmaz, poyrazı yediğinle kalırsın.Abi gülbahçede kefal haziran gibi başlıyo, hava durumuna göre ekim sonu -kasım ortasına kadar... Dediğin gibi google'dan işaretliyim dedim beceremedim. Ama gülbahçede "azmak" dersen herkes bilir, birde egesev sitesinin sahili güzel iş yapıyor lakin mevsiminde.....:dikkat:
erdal aramıza hoş geldin bende bornovalıyım hemşerim. bol katılımlar dilerim
CaTSiLeNcE
24-12-2006, 18:44
hosgeldin aramıza Erdal bey .. bornovanın neresindensin?? Bende kısa süreliğine bornovadayım
CaTSiLeNcE
24-12-2006, 18:47
aha İlker abi de Bornovalıymış 3 olduk :) yok mu başka bornovalı :D
Ersen ben de Bornovadayım...
CaTSiLeNcE
25-12-2006, 10:16
ve 4 ledik.. mert küçük parka takılırmısın ?? :)
Valla bu aralar evden çıkmadığım için çalışmaktan pek takılamıyorum ama zaman olduğunda takılırdım :)...
Ersen ben de Bornovadayım...
:artist: mert sendemi bornovalısın iyi iyiiiiiiiiiiiiiiiiii vay be negüzel sayı artıyor..... yokmu arttıran ( evim orada kısmetse temelli gelicem inşallah):D :) :P
bornovada manavkuyu tarafında ikamet ederim, buca da çalışırım, 4 yıldır sabah akşam gider gelirim lakin taşınmam bucaya. içimdeki bornova aşkı bambaşka netekim....:D bornovada oturuyorumda geçen küçükparka yolum düştü, öyle değişik geldiki; ne zamandır gelmemişim dedim , şaşırdım kendime...daha çok gezmek lazım. tekrar selam herkeşe...
çocukluğumun bornovası nerede şidiki bornova nerede ahhhhhh eski bornovam ahhhhhh. şimdi her taraf taş gürültü.... ahhhhhhhh gençliğimin (80 falan ) bornovası dili olsada konuşsa cıvıl cıvıl.. bak içimdeki özlem iyice depreşti. olmadı şimdi yaaaaaaaa
ah be ilker abim sana hak vermemek mümkünmü... sene 78 de geldim izmire o tarihte attık demiri bornovaya ki atış o atış. her yeri ayrı güzeldi be... büyük parkta langırt oynardık.bayramlarda fener alayları olurdu, çocuğuz ya bayaa bi peşlerinden yürürdük; şimdi yürümek bile zorlaştı şu kazılardan...:'(
hosgeldin aramıza Erdal bey .. bornovanın neresindensin?? Bende kısa süreliğine bornovadayım
manavkuyudayım da aabi. sen yoksun herhal bornovada ???
:artist: erdal kardeşim şimdilik diyarbakırdayım. azkaldı oralara kavuşmama.. bu ara erdal şu avatarındaki imza haneni doldur be canım kardeşim. daha iyi olacak bornovalım benim:D
abim ilker abim benim şurda iki satır yazı yazabildigime şükrederken kalkmış bana avatar falan diyosun ya bende yeni bir belık türümü acaba devegeçidi barajında diye düşünüyorum yani:D ilk üye olduumda da sööledimdi üzerinize afiyet biraz internet fakiriyimdir kendim ve şahsım. yoksa sizdenmi saklıcam abi isteyin seceremi yazıyim abi:'( ...
abim ilker abim benim şurda iki satır yazı yazabildigime şükrederken kalkmış bana avatar falan diyosun ya bende yeni bir belık türümü acaba devegeçidi barajında diye düşünüyorum yani:D ilk üye olduumda da sööledimdi üzerinize afiyet biraz internet fakiriyimdir kendim ve şahsım. yoksa sizdenmi saklıcam abi isteyin seceremi yazıyim abi:'( ...
:D erdalım gir kardeşim sol üstte "kontrol paneliniz" yazan yere. girdinmi? bak şimdi sol üstte "imza düzenle" diyo. tıkla kardeşim. ekran geldimi? imza düzenle bölümüne yaz şimdi adını soyadını doğumunu ve izmir' kaydet şimdi.... olduda bittiiiiii sevgiyle kal.
Abi Diyarıbekirin neresindesin. ben vatani vazifemi orda yaptımda:) sene 93- 94 ergani, dicle, hani tarafları bizim mekanlar sayılırdı.... tabiiki devegeçidi birde.....
Abi Diyarıbekirin neresindesin. ben vatani vazifemi orda yaptımda:) sene 93- 94 ergani, dicle, hani tarafları bizim mekanlar sayılırdı.... tabiiki devegeçidi birde.....
:D :artist: :ninja: :dans: :artist: erdal şimdi olmuş imzan güzel görünüyor ayrıca resim bile ekleyebilirsin buradan.... şimdilik merkezdeyim.
saolasın be abi. ben biraz oraları kurcaliimde resimide yaparım inşallah...selam olsun sana ve Diyarıbekire.....
CaTSiLeNcE
25-12-2006, 20:56
Aslında geçen yazın başına kadar bende bornovada çalışıyodum. işi bıraktım ve sağlık nedenlerinden dolayı dinleniyorum şuan.. Antalyalı olduğum için Ailemin yanına gittim..Sağlık problemlerini atlatırsam tekrar İzmire dönücem iş bakıcam.. Bakalım beni hangi maceralar bekliyor :)
ersen geçmiş olsun kardeşim. Allahtan acil şifalar dilerim. kendine iyi bak...
CaTSiLeNcE
25-12-2006, 21:05
saolun teşekkür ederim herkese
en önemlisi sağlık ersen kardeşim.bornova hep burada olacak merak etme...
selimlee
25-05-2007, 23:37
erdal abim forma hoş geldin.ben gülbahçeye her sene 4-5 kere gelirim. G erçekten eskiden çok verimliydi oralar.köyü geçinçe dyo boya fabrikasının tatil kampı vardı.halen orada ama harabe şeklinde.eskiden dyo boya fabrikası bizi oraya gönderirdi.(babam sağ olsun) 2 hafta kalırdık.ben 10-12 yaşlarındaydım.ozamanlar tecrübe yoktu.kıbrısla bol kefal ve kıyıdan ısparoz çekerdik ozamanlar.inanırmısın abi ozamanlar 1 ekmeği denize attığımızda 3 dk. da ekmekten eser kalmıyordu.kıbrıslarımıza gelen kefaller yarım kilodan aşağı değildi.şimdi oralara kıbrıs attığımda çektiğim en büyük kefal 1 karış ve daha ufakları.bende levrek yemi olarak kullanıyorum.gülbahçedeki kanalın ordaki sıcak suyu bilirsin oralara takılırım genelde.sıcak suyun sağ tarafında küçük kefalleri tutar ordan karşıya geçerim ve kanalın içlarine canlı kefalleri gece sallarım. bazen tık yok bazen 4-5 tane levrekve yılan balığı çıkıyor.yılan balıksız gece geçirdiğimi hatırlamıyorum oralarda.erdal abi birde bilirsin sıcak suyun ordan geriye doğru kıyıdan urlaya doğru 1 km. kadar ilerleyince küçük bir azmak var. kıvrıla kıvrıla akar ufak bir göl oluşturduktan sonra dar bir boğazdan denize akar işte orası bazı bazı çok güzel ve iri levrek yapar.su çekilirken azmağın biriktirdiği göletteki su hızla denize akar o sırada mazmoz yaparım.taze sardalyaları patlatıp akıntıya atarım.(gece)ondan sonra şans ve sessizlik dahilinde levrekleri çekiyorum.orayı tavsiye ederim abi.birde kanalın ordaki sıcak suyun denizle birleştiği yerde binlerce kefal yavrusu olur gece orasıda levrek yapar.inşallah bir gün oralarda karşılaşırız.
aramıza hoşgeldin erdal daha yeni gördüm bizim armıza katıldığını
HOŞGELDİN
:)
aserkansatı
27-05-2007, 16:08
Erdalcım kusura bakma ben bu başlığı atlamışım.Tesadüfen gördüm...Aramıza hoşgeldin...Rastgele...
americer
06-06-2007, 23:10
aramıza hoş geldin kardeş ....rastgele
freediver
06-06-2007, 23:12
Erdal Bey dostlar mekanina hosgeldiniz
BLACK SHARK
12-07-2007, 07:33
Hosgeldin ...
Nice güzel sohbet ve yorumlara
rastgelsin - selamlar
iesencan
12-07-2007, 17:32
Erdal bey aramıza hoşgeldin, Keyifli anlar yaşayacağından emin olabilirsin, Haydi Rastgele.
aramıza hoşgeldin erdal abi rastgelsin:D
Alparsbeğ
13-07-2007, 14:18
Erdal, aramıza hoşgeldin, güzel paylaşımlar dilerim
sevgi ve ışıkla kal
Hoş geldin Kardeş İşşllah Forumdan yararlarnırsın
Bende üye olalı üç gün oldu beraber geldik sayılır yani.Hoşgeldiniz
aramıza hoşgeldin erdal abı:D
kordelya
16-08-2007, 10:19
Erdal hoşgeldin, ben de yeniyim ama çok sevdim ortamı umarım uzun süre beraber oluruz.
Ersen sana da büyük geçmiş olsun acil şifalar diliyorum, ben İzmir Karşıyaka'lıyım ama Antalya'da oturuyorum. Ekim'de askerden döneceğim görüşmek dileğiyle. İzmir'li arkadaşlarla da umarım seneye yazın Karaburun'a geldiğim zaman yüz yüze tanışma fırsatımız olur.
baturhan
16-08-2007, 17:15
Erdal hoşgeldin,bende yeniyim senin gibi,sizlerin yazdıklarını okuyunca buralardan ayrılıp bir an önce İzmire yerleşesim geliyor(emekli olunca inşallah kaçmaz ama)
yokmu İzmirde jeoloji mühendisine ihtiyacı olan.:)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.