PDA

Tüm Versiyonu Göster : 24.12.2006 ürkmez raporu

giritli
25-12-2006, 11:53
Herkese selamlar...Pazar günü sabah 5:30 da haldun,adnan abi,mehmet ve gürol abilerimiz,erhan abi,mert,güven,taygun ve benden oluşan 9 kişilik ekibimiz Narlıderede kahvaltımızı yapıp,Seferihisar'dan erzağımızı aldıktan sonra Ürkmez'e doğru yol aldık...Yem için vakit kaybetmedik,sanırım adnan abi önceden almıştı yemleri(sülünes,sardalya ve hamsi)...Av mekanımıza geldikten sonra 1. grupta ben,haldun,mert,güven ve erhan abi ve 2. grupta da adnan,mehmet ve gürol abiler ve taygun kardeşimiz olucak şekilde önceden adnan abinin ayarladığı teknelerimizle açıldık...İlk avlak yerimizde birkaç mercan ve tek çupranın dışında pek birşey alamayınca yeni bir yer bulmak üzere birkaç yer denemek üzere adnan abilerin teknesinden ayrıldık ama sonuç alamayınca adnan abilerin de bizden sonra başka bir avlakta demirledikleri yere gidip onların 10-15 mt yanına demir attık...Balık tutamasak da iki teknenin tatlı rekabeti ve birbirimize attığımız laflar bize yeter,maksat muhabbet olsun dedik...İyiki de onların yanına gelmişiz...Yeri onlar buldu ama çupraları biz çektik(üzgünüm adnan abi:) )...Orda ikinci çupramı çektikten sonra ekip arkadaşlarım bendeki balın kendilerine bulaşması için ellerinden geleni yaptıysa da bu baldan nasiplenen sadece mert oldu...Bol miktarda ürkmez çuprası (gopez) yanında benim dipten irice bir istavrit çekmem herkesde oha falan oldum tepkisine neden olmuştu... Mert'in istavrit çaparisiyle birkaç denemesi sonuç vermeyince normal takıma geçmesiyle çuprayı çekmesi bir oldu...Kendisini tüm kalbimle tebrik ediyorum,çok iyi bir zamanlamaydı doğrusu... Garip olan herkesin indir bindir gopez çekerken benim sadece 4 parça gopez tutabilmiş olmam...Sanırım yemi bütün bütün takmamdan kaynaklandı:D ...Mert kardeşim "sen şimdi bir de karagöz oturtursun" demesinin üzerinden kısa bir süre geçmişti ki karagözü de oturtunca çıkan "ohhaaaaa" nidaları hala kulaklarımda yankılanıyor:deli: ... Bunun üstüne ben işi abartıp "ah birde kefal ya da levrek tutsam,tam süper olucak" dedim ama baktım ki can güvenliğim tehlikede,eve tek parça dönmek adına kefal ve levrekleri azad ettim:P ...Bu arada bütün bunları tutan takımı çerçeveleyip asmayı ve kalıbını çıkarıp tüm gruba dağıtmaya karar verdim:) ...Sonuç olarak bu canavar takım toplamda 2 çupra,1 karagöz,4 mercan,1 istavrit ve 4 gopez'in belini kırdı arkadaşlar...Cümbür cemaat daha bereketli avlarda birlikte olmak dileğiyle(gerçi bendeki bu şansla yakında benimle kimse balığa çıkmak istemicek ama şansta biryere kadar dimi ama...korkmayın arkadaşlar sözüm meclisten dışarı ama yakında nazara gelirim nasılsa:( )...Saygılarımla...

balıkcı
25-12-2006, 12:05
Onur şayet bir gün cümbür cemat balığa çıkarsak,ya ben senin gurupta olmaya çalışacağım yada benden 1-2 km uzakta avlanmanı sağlayacağım,bol şanslar onur iyi bir avdan daha çok güzel ve neşeli bir gün geçirmişsiniz,rastgelsin onur.

aganta borina borinata
25-12-2006, 12:09
güzel balıklar vallahi...helal olsun...ama onur ya enteresan olan senin tuttuğun balıkların hepsinin gözünde bi şeşi beşlik var gibi yahu...

rastgelsin...

giritli
25-12-2006, 12:16
Saygı duyarım Selim abicim...Sen gel yeterki...İster yanımda ol ister 1 km uzakta...Ben olta atmasam da olur,senin muhabbetin yeter bana...Ama o gün şansım yaver giderse mesafe tanımam abi:D ...

giritli
25-12-2006, 12:18
Yaaa ben ne diyorum doğanım...Balıklar sudan çıkıpta beni görünce "yuh be kardeşim yinemi sen:oha: ..." şaşkınlığıyla şaşı beş oluyorlar...

katiti
25-12-2006, 12:40
Ben bu konuda bir deney tasarlıyorum: Onur'u da alıp Gediz'e gideceğiz:deli: , Onur oradan da yakalarsa ben bırakacağım balıkçılığı arkadaş :P :D :D :D .

Onur kardeşim daha bereketli avlar da yapacağız inşallah...

giritli
25-12-2006, 12:51
Gidelim gaffur:D ... Kardeşim şanslıyım bu aralar vesselam... Şayet o haftada şans benimle olursa kokarı bilem kuruturum:D :D :D ... Ayrıca sizinle heryere gelirim...Ölümüne gankayııız...

HALDUN YALIMLI
25-12-2006, 12:57
Onurum ballandıra ballandıra anlatmışsın ağzına sağlık. Umarım bundan sorada böyle güzel ve bereketli avlar yaparsın kardeşim. Allah içine sindirsin, balıklar afiyet bal şeker olsun kardeşim.

giritli
25-12-2006, 12:59
Haldunum kardeşim,canım,ciğerim sağolasın inşallah birlikte daha nice bereketli avlara imza atarız...Birlikte tutuyoruz,birlikte yemek de nasip olur inşallah...

Uzm.Dr.Rastgele
25-12-2006, 14:19
Ah Onur,ahhhh. Kardeşim senin yatacak yerin yok.Biz burada ev kuşu rolünü başarı ile oynarken; maşallah gittiğin yeri kurutuyorsun.Sevgili kardeşim 2006 yılını çok güzel kapattın,inşallah 2007 sezonu da bu kadar başarılı geçer..

ramazanuçar
25-12-2006, 14:31
tebrikler kardeşime.maşallah kurutmuşun denizi.ama bu şans ben geldiğimdede olmasın sende o zaman görüşürüz.doooğru tutamadın balıkların yanına demedi deme.ne demişler komşuda pişer bizede düşer.sende şans olsunki kıyısından köşesinden bizde yakalayalım dimi ya...

mufi
25-12-2006, 14:55
Aferim size beyler.. en azından muhabbetiniz bol olmuş bence hepsinden önemli...

giritli
25-12-2006, 14:56
Ramocum sen gel yeterki,isterse bana tık demesin,benim kısmetim senin olsun kardeşim...Ama senin kısmetin kapalıysa yaparız bi güzellik sana...Sen kalk oralardan gel,sonra eli boş dön,yazmaz öyle şey bizim kitabımızda...Dört gözle yolunu gözlüyoruz emin olabilirsin...

giritli
25-12-2006, 14:58
Çok sağolasın muvaffak abicim...İnşallah sizin gibi değerli abilerimizle de birgün bir av partisinde o güzel muhabbetlerden edebiliriz inşallah;)

Güven ÖZYELDAN
25-12-2006, 15:47
geçen sefer ballı kaymağa bağladık işi bu sefer bal da yoktu kaymakta gerçi sütün kaymağından yapılan neüğüdü belirsiz bir sey gaktırdı ado ama bununmu etkisi oldu artık bilemiyecem bu kadar bal olurmu arkadaş bizede bulaştırsın diye bazı isteklerde bulunduk dokanmadı bizede mert cupiyi cekince tabi bu isteklerden birisini mertemi uyguladı diye düşünmedim değil yani:D kardeşim benimki latife umarım balıktaki şansın devam eder ve bu şans balıkta olduğu kadar umarım yaşantındada devam eder ve hep ballı sen olursun şimdiden afiyet olsun ...:helal: :helal: :helal:

giritli
25-12-2006, 17:13
Gücencim senin balın bana geçmiş galiba kardeşim.Grubun ballısı sensin diye anlatmışlardı bana ama ne hikmetse "güüüüç bende artıııık" diyesim geliyor:D
Kardeşim benim işin şakası bir tarafa ben istiyorumki benimle beraber herkes balık tutsun böylesi inanki beni daha çok mutlu eder...

erhan
25-12-2006, 17:14
Çok zevkli ve keyifli bir bir gündü. Hep birlikte eğlenceli saatler geçirdik. Bu güzel güne birkaç parça balık eklenince daha keyifli oldu. Tabi Onurun haklı keyfine diyecek yoktu. Tüm ekibi ve kendimi Onur'a gösterilen sabırdan dolayı kutluyorum :). Ayrıca, Ürkmezdeki tüm kefal ve levrek popülasyonunu Onur'un oltasına takılmadıkları için tekrar tekrar tebrik etmek isterim, Allah onlardan razı olsun:P .Yoksa durum en azından benim için çok sakat olacaktı:D . Vallahi maşallah Onur'cum denizden ne istediysen çektin. Kısmetin açık, bereketin daim olsun.
Birlikte geçirdiğimiz bu güzel gün için ekipteki tüm arkadaşlara ve sabah 03:30 da kalkmamı sağlayıp (aslında hiç uyumamıştım) 04:00 da sokağa diken ve 05:00'a kadar titreyen bir ağaç haline getiren Sayın Güven Özyeldan'a hususiyetle teşekkür ederim:D .

giritli
25-12-2006, 17:22
Saygıdeğer Erhan abicim takdireşayan sabrınızı ben de kutluyorum ama bir yerde yanılıyorsun ben istediğim balığı değil sizlerin talepleri doğrultusunda balık çektim abi.Hatırlarsan mert "bir de karagöz çek kardeşim tam olsun" dedi,karagöz geldi...Şayet ben istediğim balığı çekseydim(kefal & levrek) vay vay vay senin haline dicem ama bu konuda haldunumun bir tabiri var onu söyleyemicem şimdi burda...Siteyi kapatırlar falan;) ...Her türlü balık talebi itina ile karşılanır:D :D :D ...Saygılarımla...

igmsva
25-12-2006, 19:27
onur şansın daim olsun çatlatıyorsun ortalığı yıkılıyoooooooooo vallaaaaaa

Taygun KOCABIYIK
25-12-2006, 21:23
Evet günü tek kelimeyle özetlemek gerekirse "harika" denebilir ama detaylara girmek istiyorum.

Akşam ıldırdan dönüyorum telefon çaldı homurdana homurdana cebimden çıkardım bir baktım adnan abi hemen lafa girdi yarın gümüldürdeyiz hazır ol 1 kişi bulursan iyi olur teknede boş yer var dedi o an onur abiye sordum o an yok gelmiycem dedi. Eve geldim hemen oltaları hazırlamaya başladım telefon çaldı onur abi arıyor tago fazla minder varsa getirirmisin diyor :D yani oda geliceğini haber verdi onada fazladan 1 minder aldım kapının önüne koydum çantayıda hazırladım yatıcam ama kim kaçta alıcak beni bilmiyorum. Hemen mert abiyi aradım tago saat 4:45 te hazır ol dedi tamam dedim. aradan 4-5 dakika geçti tago yanlışlık oldu sen 5:15 te hazır ol dedi. Yine 4-5 dakika geçti bu defa tago gelmiyosun seni almıyoruz diyecek sandım :D ama telefondaki ses tago abicim bu sefer son 4:15 gibi hazır ol dedi bende tamam deyip uykuya geçtim günün yorgunluğu ile hemencecik dalmışım yoksa uyuyamam normalde. Sabah 3:30 da kalktım hazırlandım baktım daha gelmelerine yarım saat var açtım televizyonu okan bayülgeni izledim :D mesaj geldi baktım mert abi yazmış tago uyanıksan çaldır. çaldırdım çaldırırkende bu sefer harbiden gelmiyosun tago seni almıyoruz diyecek sandım ama yine yanıldım güven abinin evinin önündeymiş ama telefonunu açmıyormuş bir diğer numarasından tolga isimli bir şahıs çıkıyormuş bana telsim numarasını sordu ama bende olmadığı için veremedim biraz geç kalırım herhalde tago kusura bakma dedi bende oturup trt 2 deki sualtı belgeselini izledim saat 4:30 sularında beni aldılar (güven ve mert abi) ilginç bir olay vardı güven abi mert abiyi arayınca isim doğru çıkıyor fakat mert abi aynı isimi arayınca tolga diye biri çıkıyormuş. erhan abiyi alıp narlıderede kahvaltı yapmaya gittik tabiki orda hep birlikte buluşucaktık yolda adnan abilerlede karşılaşınca gürültü patırtı koptu biraz :D kahvaltı öncesi yol sırasında ve kahvaltıda tolga kimdir nedir necidir sorularına yanıt aradık :D daha sonra adnan abi bize kaptanın saat 7:30 da geliceğini söyledi bizde neredeyse dahaa baya zaman vardı bu boş zamanı zamanı okey yada papaz kaçtı oynayarak geçiricektik :D ama erkenden yola koyulup eksiği gediği tamamladık. Gümüldüre vardık ama oda ne? tekne yok ilerden bir tekne geliyordu ilk tekne oydu peki ya ikincisi adnan abi bombayı patlattı ikinci tekne 9:30 da gelicek dedi bizde adnan abiye saldırmak üzere harekete geçmiştik ki birden şaka şaka dedi diğer teknede karada duruyordu neyse ilk tekne geldi yanaştı ağ toplamış ağları temizliyorlardı hemen işleri bitti hazırlık tamamlandı ilk tekneye biz yerleştik 2. tekne biraz problemli oldu (sabahın 7 sinde pembe pijamalı bir kaptanın teknesine binmek nasıl bir duygu bilmiyorum ama pek iyi olmasa gerek) onlar daha arkadan geldi oltaları salladık bizim çapa tutmadı hadi çek tago çektim attık yine tutmadı 3. de tuttu adnan abi 3 atış yaptı 3 mercan çekti akşama kadar tek tük gopez ve ısparoz tuttuk günün süprizi bende bir uskumru vardı bir ufak boy fangri birde karagöz gerisi gümüldür çuprası ve 2-3 ısparoz. Gün içerisinde buraya yazılmayacak kadar çok komedi yaşandı ama en büyük hadise bence onur abinin 2 çupra tuttuktan sonra gözlüğünü takıp yayılmasıydı :D ehh bende 2 çupi tutsam aynı tepkiyi verirdim herhalde. Bu arada kaçırdığım canım ahtapota burdan teessüflerimi iletiyorum yaklaşık 2 kilo vardı teknede kepçe olmadığından gitti :(
Bu güzel günü yaşamamda katkısı olan tüm abilerime teşekkürlerimi sunuyorum inşallah daha güzel balıklı avlarımız olur. son olarak
avınız kanlı ve canlı olsun diyorum alayan anlar :D

levrek
25-12-2006, 21:29
Bravo arkadaşlar,ne güzel toplanıp gitmişsiniz,üstelik çokta eğlendiğinizin Taygun yazısından anlaşılıyor.Umarım 2007 başlangıçı da 2006 nın finali gibi olur...

igmsva
25-12-2006, 21:31
negüzel ya.. onur atmış havasını eminim çalımından geçilmemiştir. bu arada bende o canım ahtapotun kaçtığına çok üzüldüm. ne güzel olurdu salatası..... bu tür kaçakları önlemek için portatif kepçe aldım katlanıyor katlanınca 1 karış oluyor. açılınca aşağı yukarı 5 kg.çekiyor. gelince deneriz...yanımızda rahatlıkla taşıyabiliriz. balıkçı kepçesiz olmaz abiiiiiiiiiiii

Taygun KOCABIYIK
25-12-2006, 21:40
İlker abicim bu resimleri eklemiycektim ama madem ahtapota sende üzüldün üzüntünü biraz hafifletelim amortiler bunlar

Taygun KOCABIYIK
25-12-2006, 21:44
hemen akabinde ve detayında balıkları pişirmeye başladım balığa hasret kalmıştım eminim sende hasretsindir ilker abicim gel hemen bünyeye egenin leziz balıklarını enjekte edicez rakı eşliğinde :D
(kıyafetler balıkta giydiklerim hatta berede kafada hala)

Taygun KOCABIYIK
25-12-2006, 21:47
Buda yakın çekimm canı çekenler ekrana ekmeğini banabilir :D

igmsva
25-12-2006, 21:49
birader çatlattın beni.... perişan oldum yine... negüzel kokuyor o tava yaaaaa üffff çıtır çıtır. roka salatası veeeeeeeeeeeee üffff valla bi tarafım düşecek arkadaş gösterme bana şunları.. nasıl uyucam ben şimdi... yarında mesaiiii

CaTSiLeNcE
25-12-2006, 22:00
Abi bundan daha kötü işkence olurmu :D şaka bir tara fa bu tür muhabbetlere hasret kaldım.. umarım bir gün bende katılırım bu organizasyonlara..Gerçi tekne avcılığında biraz acemiyim..

igmsva
25-12-2006, 22:03
Abi bundan daha kötü işkence olurmu :D şaka bir tara fa bu tür muhabbetlere hasret kaldım.. umarım bir gün bende katılırım bu organizasyonlara..Gerçi tekne avcılığında biraz acemiyim..
:D :D ersen don't worry be happy beee birader:artist: :artist: :artist:

ADNAN
25-12-2006, 23:31
24 aralık 2006 tarihli tekne avı baş rol oyuncusu ''onur'' canım sen balık yakaladıkça (çipu) biz daha çok seyirci kalırız:D DENİZDEKİ ŞANSIN HAYATTA DEVAM ETSİN ÖMÜR BOYU.....

ADNAN
25-12-2006, 23:37
Son tekne avı da muhteşem zevkli idi, bundan sonra ONUR suz çıkmam beylerrr......( hiç olmazsa balık görüyor gözümüz:D )

ADNAN
25-12-2006, 23:44
tagooo minder bendeeeeee kalmışşşşşş o minere onur oturduysa asla vermemmmmm:D

giritli
26-12-2006, 08:02
onur şansın daim olsun çatlatıyorsun ortalığı yıkılıyoooooooooo vallaaaaaa
İlker abicim çok teşekkürler...Harbiden de şu son 3-4 haftada çok bomba patlattım ama artık korkmaya başladım valla nazara gelicem diye...Kıskananlar çatlasın abi ne diyim:D :D ...İlker abicim kısmetse seni ne zaman görebilicez aramızda...?

giritli
26-12-2006, 08:04
Tagocum afiyet bal şeker olsun koçum benim...Bu işe en çok peder sevinmiştir herhalde...Adamcağıza gına gelmişti yanlış hatırlamıyorsam rakıyı tavukla içmekten:D :D ...

giritli
26-12-2006, 08:08
24 aralık 2006 tarihli tekne avı baş rol oyuncusu ''onur'' canım sen balık yakaladıkça (çipu) biz daha çok seyirci kalırız:D DENİZDEKİ ŞANSIN HAYATTA DEVAM ETSİN ÖMÜR BOYU.....
Adnan abicim inşallah dediğin gibi olur...Ben bu durumla ilgili bir tez geliştirdim abi "birşey dikkatimi çekti,çıktığım avların hepsindeki tek ortak isim TAGOOOOOOO"...Bundan sonra Tagomsuz balığa çıkmam abiiiiiii....;)

giritli
26-12-2006, 08:12
Son tekne avı da muhteşem zevkli idi, bundan sonra ONUR suz çıkmam beylerrr......( hiç olmazsa balık görüyor gözümüz:D )
Allah başımızdan asıl seni eksik etmesin Adnan abiiiiiiiiii....Senin o güzel organizasyonların sayesinde benim de gözüm gönlüm açıldı valla:D ...Bu arada kesene bereket Adnan abicim,nevaleyi ben götürdüm ama paralar senden çıktı,valla yarı yolda aklımıza geldi para vermediğimiz,çupiler aklımı başımdan aldı sanırsam:D :D :D

giritli
26-12-2006, 08:18
Adnan abicim keramet minderde olsaydı keşke,o zaman tüm gruba tarafımdan test edilmiş onaylanmış minderlerimden dağıtırdım en harbisinden;) ;) ...Bizim teknede ne yaptımsa ne ettimse bendeki balı kardeşlerime intikal ettiremedim valla:( :( :( ...Hatta grubun bir ara farklı talepleri:oha: olmadı değil ama yinede olmadı şerrrefsiziiim....:D :D :D

giritli
26-12-2006, 08:36
Adnan abicim şöyle bir olay da oldu o gün...Buna Haldun da şahittir...Tekneden indikten sonra tam giderken yanımıza sizin teknenin kaptanının babasıydı sanırım(çünkü sabah sizin tekneden ikisi inmişlerdi),adam yanıma geldi "dur bakalım livarı göstermeden nereye kaçırıyorsun balıkları" dedi, "ayıp ettin abi ne kaçırması" derken adam balıkları görünce resmen azarladı abicim beni iyimi..."ulen o kadar ağ attık topladık,sabah gördünüz işte bizim ağlardan bu kadar balık çıkmadı yaaaa:oha: :deli: " demezmi...Birgün böyle birşey duyucağım aklımın ucundan geçmezdi abi,böyle organizasyonlara imza atan herkese burdan tekrar teşekkürlerimi bir borç biliyorum...

Taygun KOCABIYIK
26-12-2006, 08:44
Abicim malesef benim minder o unutmuşum senin arabada ama sen sakın unutayım deme onu yanarım vallahi 1 hafta kaba etlerim acıyor sonra :D
Tagocum afiyet bal şeker olsun koçum benim...Bu işe en çok peder sevinmiştir herhalde...Adamcağıza gına gelmişti yanlış hatırlamıyorsam rakıyı tavukla içmekten:D :D ...
Evet abicim baya sevindi birde şöyle bişey söyledi onur abine selam söyle birdaha sana çupra vermeden yollamasın ben büyük balık istiyorum dedi :D tabiki şaka abicim yemeklik balığı 3 hafta sonra çıkarttım ve bunun haklı gururu içerisinde eve geldim bir güzel yedik içtik :D
Adnan abicim inşallah dediğin gibi olur...Ben bu durumla ilgili bir tez geliştirdim abi "birşey dikkatimi çekti,çıktığım avların hepsindeki tek ortak isim TAGOOOOOOO"...Bundan sonra Tagomsuz balığa çıkmam abiiiiiii....;)
Abicim eğer uğurlu geliyorsammm ne mutlu :D sen yakaladıkça ben mutlu oluyorum ;)

Uzm.Dr.Rastgele
26-12-2006, 11:22
Onur sus artık.........:hıııı: Vallahi nazara geleceksin............:D :D

aganta borina borinata
26-12-2006, 11:25
Onur sus artık.........:hıııı: Vallahi nazara geleceksin............:D :D

helal osun ishak abi ben diyemedim vallahi:D ...

rastgelsin...

giritli
26-12-2006, 11:39
Harbiden de amma çok konuşmuşum....Pardon valla kaptırmışım kendimi...Sustum:(

Güven ÖZYELDAN
26-12-2006, 11:47
Çok zevkli ve keyifli bir bir gündü. Hep birlikte eğlenceli saatler geçirdik. Bu güzel güne birkaç parça balık eklenince daha keyifli oldu. Tabi Onurun haklı keyfine diyecek yoktu. Tüm ekibi ve kendimi Onur'a gösterilen sabırdan dolayı kutluyorum :). Ayrıca, Ürkmezdeki tüm kefal ve levrek popülasyonunu Onur'un oltasına takılmadıkları için tekrar tekrar tebrik etmek isterim, Allah onlardan razı olsun:P .Yoksa durum en azından benim için çok sakat olacaktı:D . Vallahi maşallah Onur'cum denizden ne istediysen çektin. Kısmetin açık, bereketin daim olsun.
Birlikte geçirdiğimiz bu güzel gün için ekipteki tüm arkadaşlara ve sabah 03:30 da kalkmamı sağlayıp (aslında hiç uyumamıştım) 04:00 da sokağa diken ve 05:00'a kadar titreyen bir ağaç haline getiren Sayın Güven Özyeldan'a hususiyetle teşekkür ederim:D .

:D :D kabak yine bana patladı galiba hehehe şimdik erhan abi şöyle oluyor yu ar spiking ingiliş indi gardın.....:P :D :D

Güven ÖZYELDAN
26-12-2006, 11:51
tabi kedi ve ciğer olayı yani adocum :P :D sen kendi oltanda değil başkasının oltasında görürsün ancak sen ürkmez cupilerinle oynaş canım benim ...:D :D

aganta borina borinata
26-12-2006, 11:57
:D :D kabak yine bana patladı galiba hehehe şimdik erhan abi şöyle oluyor yu ar spiking ingiliş indi gardın.....:P :D :D

kardeş yine patlatmışsın lenguiçi :D ...

rastgelsin...

katiti
26-12-2006, 12:14

Güvocum bunu bir de latince alabilir miyiz? :D :D :D...

Taygun KOCABIYIK
26-12-2006, 19:52
mert abi sabah çekildiğimiz fotoları yollarmısın?
yoksa ben sizin top oynarken çektiğim resimleri atıcam :D

igmsva
26-12-2006, 20:54
İlker abicim çok teşekkürler...Harbiden de şu son 3-4 haftada çok bomba patlattım ama artık korkmaya başladım valla nazara gelicem diye...Kıskananlar çatlasın abi ne diyim:D :D ...İlker abicim kısmetse seni ne zaman görebilicez aramızda...?
:artist: onurum biliyosun(!) diyarbakırdayım. suan 30cm.kar var. sanırım anca emeklilikte orada olabileceğim. buda dilekçesi işlemleri derken nisan sonu mayıs başı gibi inşallah oradayım. tabiii boş olarak....:D :D :D :D

katiti
26-12-2006, 22:26
Eveeet sıra geldi bendeki fotoğraflara...

Alt alta iki adet toplu fotoğraf var öncelikle :)...

katiti
26-12-2006, 22:27
bu da ikincisi......

katiti
26-12-2006, 22:29
Kaptan Erhan Abi. Abicim inşallah kendi teknenin dümenine de geçersin en kısa zamanda :)...

katiti
26-12-2006, 22:30
Bu balıklar kimin yakaladığını söylememe gerek var mı bilmiyorum :D. Bu kadar balığı kim yakalar siz tahmin edin artık :dans: :D...

CaTSiLeNcE
26-12-2006, 22:32
bunlar daltonlar sanırım ama 4 den fazlalar :P:D :D :D

ADNAN
26-12-2006, 23:53
mert kardeşim fotoğraflar iyi düşünülmüş ama soldan sağa veya sağdan sola isimlerimizide girseydin diye düşündüm bu grup harikaaa herzaman ki gibi..;)

mufi
27-12-2006, 07:06
çok güzel anlar... devamını diliyorum...

aganta borina borinata
27-12-2006, 07:31
aman aman...ekip toplanmış vallahi...siz bu gidişle yakında hükümet de ku kurarsınız vallahi...

rastgelsin...

aganta borina borinata
27-12-2006, 07:38
adnan abi o minder kimin acaba...

rastgelsin...

ramazanuçar
27-12-2006, 08:03
hani ben fotolarda hani ben haaa?

giritli
27-12-2006, 10:46
Fotoğraflarda birşey dikkatimi çekti...Güvenin gözleri...Abicim bütün yol uyudun,fotoğraf çekilirken ayakta uyudun,teknede de uyudun ya helal olsun kardeşime:D ...Abicim seni kesin uyku yapan bir mahlukat sokmuş:oha:

Güven ÖZYELDAN
27-12-2006, 14:12
Fotoğraflarda birşey dikkatimi çekti...Güvenin gözleri...Abicim bütün yol uyudun,fotoğraf çekilirken ayakta uyudun,teknede de uyudun ya helal olsun kardeşime:D ...Abicim seni kesin uyku yapan bir mahlukat sokmuş:oha:

evet soktu abicim bunu niye deklare ediyorsunki şimdi :P :D sabahın köründe bardan cıkarsan sokanın ne olduğunu anlarsın garson hesabı verirken:D :D kök gibi hala atamadığım için bir rüya diye düşünüp uyumayı deniyorum ama acı gitmiyor yaw heheheheheh.........

Taygun KOCABIYIK
27-12-2006, 17:44
adnan abi o minder kimin acaba...

rastgelsin...
Abicim minder benim adnan abinin arabada unuttum hediyem olsun yılbaşı :D

ADNAN
27-12-2006, 22:16
Avcı kardeşlerim bayramda karaburuna davetliyim, besim abi çağırdı bayramlaşmayı karaburunda yapalım mı ? yani yeni organize karaburun ne diyorsunuz;)

giritli
28-12-2006, 08:17
Adnan abicim,bayramın kaçıncı günü gibi olucak bu organizasyon?

katiti
28-12-2006, 10:03
Adnan Abi benim bayram durumum belli değil henüz. Konuşuruz...

Taygun KOCABIYIK
29-12-2006, 18:55
Adooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo (çığlığıma engel olamadım)
ben varım abicim seninle atlantikte bile avlanırım her gün her saat uyar :D