PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bakalım Levrekleree KUDURR :))

Yırtık
28-12-2006, 10:41
:dans: :dans: :dans: :dans: :dans: :dans: :dans:
Arkadaşlar gerçekten okadar soğuktuki nefesimiz bile buz tuttu 3 gemisiyle avrupa yakasına geçtik ayaklarım ellerim hissemiyordu nerdeyse pes etmiştim kıyıya geçip ateş yaktım biraz ısındım saat 5:10 gibi balık başladı 1 saat kadar çalıştı balıkkk. Bakın bakalım yorumlar sizin

mufi
28-12-2006, 10:46
Yalçın kardeş..Ellerinize saglık ta...Abisi resimler neden yana yatmış?.. birde avlak bölgesinde iken denizin de ortamında resmini alsayın çok iyi olurdu...bizlere görsel açıdan faydası olurdu..ayrıca avlanma detaylarınıda anlatıverde arkadaşlara tecrübe olsun..kullandıgın takım vs...
afiyet olsun...

Yırtık
28-12-2006, 10:51
Kendim Telefoncuyum ama Balığa giderken dandik cihaz götürüyorum onu bende düşündümm artık deniz kenarından fotarafları yollarımmm Dün açtığım linke yazdım işim biraz yoğun detaylı olarak yazacammm

[Only Registered Users Can See Links]

Yırtık
28-12-2006, 10:54
Yalçın kardeş..Ellerinize saglık ta...Abisi resimler neden yana yatmış?.. birde avlak bölgesinde iken denizin de ortamında resmini alsayın çok iyi olurdu...bizlere görsel açıdan faydası olurdu..ayrıca avlanma detaylarınıda anlatıverde arkadaşlara tecrübe olsun..kullandıgın takım vs...
afiyet olsun...

Eyer aklınıza başka şey geliyorsa İsmail çakırdan Refaransımı alabilirsinizzz;)

ramazanuçar
28-12-2006, 11:34
yani bunları görüpte insanın soğuğu falan düşünmesi mümkün değil hani.deniz buz tutsa 20 cm kırıp tutulur valla...ellerinize sağlık güzel av olmuş

aganta borina borinata
28-12-2006, 12:59
ellerinize sağlık...çok güzel bi av olmuş...soğuğu tahmin edebiliyorum...

rastgelsin...

katiti
28-12-2006, 13:17
Hey maşallah, soğuğa karşı kışlık odunları toplamışsınız :D...

sinarit_baba
28-12-2006, 13:25
Tebrikler balıklar müthiş. Şimdiden afiyet olsun. Böyle balık yakalayacağımı bilsem sibiryaya giderim be. Sanırım yapay balık ile at çek yaptınız. Mümkünse yapay balık resmini görebilirmiyiz.

CaTSiLeNcE
28-12-2006, 14:26
hayy maşallahh..Bunlar çok iyi yaa good job :)

varior
28-12-2006, 17:22
elinize sağlık soğuğa rağmen çok güzel bir av olmuş..

balıkcı
28-12-2006, 18:10
Yalçın boynum ağrıdı resimlere bakarken birdahaki sefere düz çek be abicim,evet bende merak ettim şu levrekleri yakaladığın rapalayı,şayet rapala ile yakaladı isen,ama şunu demedende edemiyeceğim,,BRAVO,, çok güzel ve bereketli bir av olmuş tebrikler,rastgelsin.

Yırtık
28-12-2006, 18:39
Yalçın boynum ağrıdı resimlere bakarken birdahaki sefere düz çek be abicim,evet bende merak ettim şu levrekleri yakaladığın rapalayı,şayet rapala ile yakaladı isen,ama şunu demedende edemiyeceğim,,BRAVO,, çok güzel ve bereketli bir av olmuş tebrikler,rastgelsin.

Eyer dünkü yakalanan balıkları , Yakalayan sahteleri soruyorsanız tabikide soylerim.(Bende belkide 100 tane sahte var bu gece fotarafını çeker yollarım size)
ama balık devamlı yediği sahte değişiyor fakat geçen haftaki ler ile bu haftakiler aynı sahteler ile yakaladı ben genelde aynı sahtede israr etme güvendiğim veya sevdiğim sahteleri çalıştırım onlarda genelde yuzumu kara çıkartmaz
En sevdiğim 4 sahte her zaman her merada affetmez HuskyJerk CLN,S,GFP,BLN serisi 12 cm Sizden ricam özellikle sert havalarda mutlaka deneyin ama levrek meralarında ve ayrıca yerli balık kolay kolay yakalanmaz
ama İzmirden akın balığı geçiyor mutlaka uradıkları oyanlandıkları mera vardır....
Size bir daha ki gittiğim de avı kameraya çekecem fırsatım olursaaaa

Uzm.Dr.Rastgele
28-12-2006, 18:48
Yalçın kesinlikle kuyruğun dikliği inmiştir artık.Bizim kuyruk hala dik duruyor.Hamlık ise had safhada...:D Vallahi eski günlerimi hatırladım levrekleri görünce....O zehir zemberek havalarda azmı güzelbahçeden levrek almışdım.Hey gidi günler heyyyyyyyyy......Resimlere baktıkça senin dediğin gibi resmen kudurdum.:deli: İlla velakin.........

Yok abisi benden geçti artık.Siz gençlere bol nasipli avlar diliyorum.En kötü avınızın bu kalitede geçmesi dileğiyle rastgelsin diyorum......

Yırtık
28-12-2006, 18:55
Yalçın kesinlikle kuyruğun dikliği inmiştir artık.Bizim kuyruk hala dik duruyor.Hamlık ise had safhada...:D Vallahi eski günlerimi hatırladım levrekleri görünce....O zehir zemberek havalarda azmı güzelbahçeden levrek almışdım.Hey gidi günler heyyyyyyyyy......Resimlere baktıkça senin dediğin gibi resmen kudurdum.:deli: İlla velakin.........

Yok abisi benden geçti artık.Siz gençlere bol nasipli avlar diliyorum.En kötü avınızın bu kalitede geçmesi dileğiyle rastgelsin diyorum......

İshak abi amma yaptın haa görende 90 yaşında falan zannedecek sizi istersen seni huzur evine verelim :)))) Kusura bakma ishak abi burdaki samimi havadan dolayı bu şekilde konuşuyorum. Gün gelir beraber gideriz güzel bahçeye yine tutarızzzz

Uzm.Dr.Rastgele
28-12-2006, 19:05
Bu sitenin güzelliği de bu olsa gerek.Hakikaten dostça ve samimi ortamda hem bilgi hemde anı paylaşımı yapmak imkanı var...

Ama levrekleri bende özledim.Ama bu sene biraz tansiyon problemi yaşamaya başladım.O yüzden pek cesaret edemiyorum.:'( Ama o mubarek balığın havası da bu işin uzmanı olarak sende biliyorsun ki,Özellikle bu havalar.

levrek
28-12-2006, 22:37
Bravo Yalçın,arkadaşlar super valla,hele hele bu havalarda avlanabilmenin cesaretini tanımlamak mümkün değil, bizler (yani İshak ve ben gibiler) için biraz zor ama belki gaza gelirsek çıkarız elbette,değil mi İshakcım? (gaz1;abi yeni cupra yer tüyoları aldım, haberin olan:D )

MEHTERAN
29-12-2006, 05:53
Görünen köy kılavuz istemez diye buna demişler balıklerın ortasına bastıgın ayak kaç numara?:D tebrikler kardeşim:teşekkkür

mufi
29-12-2006, 06:15
Eyer aklınıza başka şey geliyorsa İsmail çakırdan Refaransımı alabilirsinizzz;)
Yalçın kardeş tekrar afiyet olsun diyerek başlıyayım .. bu alıntı mesajından bahsetmek isterim .. benim aklıma herhangi birşey gelmiyor .. zaten neden gelsinki?..ben İzmirdeyim sen Çanakkale desin.. ayrıca İzmirli üyelerde bilirki aklına bir şey gelecek bir yapıda insan değilim...ama gördüğüm kadarı ile
galiba ikimizinde ortak özelliği motorsıkletimizin olması...ve onun zevkini başka bir taşıtın vermeyeceği...
Benim bu mesajdaki bahsettiğim olay .. bu tür forumlarda deneyimlerimizi detaylı olarak paylaşmak...zaman içinde tanışmak ..beraberce avlanmak...sohbet muhabbet...vs..
gerçi ikinci sayfada bazı bilgiler vermişsin teşekkürler de..yani ben senin yerinde olsaydım ve o balıkları tutsaydım...bu sayfada aynı gün..havanın detaylı durumundan kullandıgım yalancı yemin markası boyu/kıyıdan mesafe/derinlik/av saati/ dalga boyu/ ve dahi avlak yerinin varsa uydu görüntüsüne kadar buraya aktarırdım..bunlar istatistik tutanlar için önemli bilgiler..Allah bereketini arttırsın.
olay bu..:)
tekrar kolay gelsin

Rauf
29-12-2006, 07:02
Delikanlı hemşerim yalcın evvela sitemizde seni görmekten bir hemşerin olarak hoş geldin diyorum.ayrıca böyle güzel bir av yaptığınıda görmek hem sevindirdi hem gururlandırdı.forummumuzda birbirinden değerli ustalarımızın arasına yeni katıldın zaman gectikce buradaki arkadaşlığın samimi boyutlarını anlıyacaksın.Tabi sen böyle harika bir av yaptığın zaman yerini,yemini,zamanını,kullandığın takımı sorucaklar bundan kacarın yok böyle balığı tutmuş birinden bunları öğrenmeden bırakırlarmı:) yaklaşan kurban bayramını kutlar iyi seneler dilerim.

Uzm.Dr.Rastgele
29-12-2006, 08:14
Erol'cum vallahi çupra filan deyip '' direkt damardan giriyorsun''.....:D Bu yerler acep nere ola ki ?................:D

aganta borina borinata
29-12-2006, 08:20

ishak abi dabi balık koymadınız memlekette şimdi bizden geçti muhabbetleri yapıyorsunuz:D ...

bu arada tansiyona dikkat...geçmiş olsun...

rastgelsin...

ismail çakır
29-12-2006, 16:12
yalçın kardeşim sıtedekı konumunu bugün gördüm. iyiki geldin hoş geldin. tuttugun balıklar çok güzel senden çok daha ıyılerını görecegimize eminim. ama önce işin. balıkçılıgı işinin önüne asla geçirme.selamlar.

ismail çakır
1952-çanakkale

Uzm.Dr.Rastgele
29-12-2006, 16:58
ishak abi dabi balık koymadınız memlekette şimdi bizden geçti muhabbetleri yapıyorsunuz:D ...

bu arada tansiyona dikkat...geçmiş olsun...

rastgelsin...
Doğan'cım, canım kardeşim, arkadaşım.....Hala anlamadın mı ? Bizdeki ''Hamlık'' bitecek gibi değil....:D

İsmail abi lüferler bir harika.Ama bizim buralarda onlara ulaşmak imkansız gibi bir şey.Lüfer yanılmıyorsam genelde marmara balığı.....Yani buralarda daha iyi av veriyor demek istiyorum.....

Yırtık
29-12-2006, 16:59
yalçın kardeşim sıtedekı konumunu bugün gördüm. iyiki geldin hoş geldin. tuttugun balıklar çok güzel senden çok daha ıyılerını görecegimize eminim. ama önce işin. balıkçılıgı işinin önüne asla geçirme.selamlar.

Tamam ismail abii sende derya kuzularını goturmüşsün maşallahh
Bu arada bana tiyo geldii Senin Kayaplus a çok yakın katliam yapmışlarrr;)

Taygun KOCABIYIK
29-12-2006, 18:46
Yalçın abi beni balığa götürürmüsün :D
vallahi ekran başında kitlendim kaldım tebrik ederim

balıkcı
29-12-2006, 19:57
İsmail bey imza ayarlarınızı yapabilirmisiniz,isim ve yaş gibi bilgilerle bizleri bilgilendirirseniz bizim size hitap etmemiz dahada kolaylaşır.

ismail çakır
29-12-2006, 20:35
İsmail bey imza ayarlarınızı yapabilirmisiniz,isim ve yaş gibi bilgilerle bizleri bilgilendirirseniz bizim size hitap etmemiz dahada kolaylaşır.
selim bey kardeşim. kusura bakmayın bılgısayar kullanmanın acemiliği, ben otomatik çıkar sanıyordum.
ismail çakır
1952- ÇANAKKALE

igmsva
29-12-2006, 20:52
ama önce işin. balıkçılıgı işinin önüne asla geçirme.
:artist: :artist: ismail abi yalçına bulunduğun tavsiye ne kadar hoş öyle. işte bu forumun güzelliği bu. büyüklerimizin bizlere tecrübelerini aktarırken realiteden de bahsetmeleri. elbette hiç bir hobi işin önüne geçmemeli yoksa hobi olmaktan çıkar.............:D :D

balıkcı
29-12-2006, 21:05
selim bey kardeşim. kusura bakmayın bılgısayar kullanmanın acemiliği, ben otomatik çıkar sanıyordum.
ismail çakır
1952- ÇANAKKALE
İsmail abi şimdi size nasıl hitap edeceğimizi görüyoruz,yaşın belirtilmesi bu sitedeki abi kardeş veya arkadaş olarak bir birimize daha saygılı hitap şeklidir,şahsen bende fazla anlamam bilgisayardan ,idare ediyoruz işte.