Tüm Versiyonu Göster : Selamlar
Arkadaşlar herkese selamlar.Ben istanbul'da ikamet ediyorum ama uzun yıllar İzmir'in Urla ilçesinde oturdum hatta çocukluğum oralarda geçti.Urla'da oturduğum dönemde teknem vardı ve sık sık balığa giderdim.Kısmetse yakın bir zamanda yine İzmir'e dönmeyi planlıyorum.Buradan herkese rastgele diyorum.
ramazanuçar
28-12-2006, 17:43
dostluğun doruğundaki siteye hoşgeldiniz...
Aramıza hoşgeldiniz,isim,yaş gibi bilgileri verirseniz size nasıl hitap edeceğimizi daha doğru tartabiliriz.
Seaman aramıza hoşgeldin,umarım herşey dilediğin gibi gerçekleşir...
aganta borina borinata
29-12-2006, 08:34
hoşgeldiniz...
rastgelsin...
Sıcak karşılama için teşekkürler hoşbulduk.Buradaki düzeyli ortam çok güzel paylaşılan bilgiler çok değerli.Yakın zamanda İzmir'de olmayı planlıyorum tekne konusunuda halledersem çok güzel olacak.Herkese rastgele arkadaşlar.
Aramıza hoşgeldiniz, İzmir gibisi yoktur :)...
Aramıza hoşgeldiniz, İzmir gibisi yoktur :)...
Sen öğle zannet mertciğim,hiç istanbulda bulundunmu?;)
Güven ÖZYELDAN
29-12-2006, 15:29
aramıza hoş geldiniz........
Sen öğle zannet mertciğim,hiç istanbulda bulundunmu?;)
Bulundum abi bulundum. En sevmediğim şehirdir diyebilirim...
Uzm.Dr.Rastgele
29-12-2006, 17:02
Sevgili Murat dost ortamına hoş geldin.Umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz dileği ile rastgelsin diyorum....
İlle de İzmirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...........
Hoşbuldum teşekkürler.İstanbul ortamı hakkında küçük bir görüş bildirmek istedim.İstanbul aslında çok güzel ve imkanları fazla bir şehir,ne ararsan ve hangi saat olursa bulabilirsin.Ama negatif yönleri çok fazla,mesela çok fazla göç alıyor olması,ve aşırı kalabalık bir şehir olması trafik sorunuda cabası.Burada yaşamak çok stresli ve gerilimi yüksek.Ben çok düşündüm ve burada huzursuz olduğuma karar verdim o yüzden İzmir'e dönmeye karar verdim.İzmir'in havası her zaman farklıdır,insanları güleryüzlü ve hoşgörülüdür.Zaten gelince evi güzelbahçe veya kalabak tarafından tutmayı düşünüyorum.Herhalde burada ödediğim kirayla orda dublex bir evde oturabilirim. :D İstanbul oldukça pahalı bir şehir burada yaşam çok zor.Bütün bunların dışında benim birde motosiklet hobim var,burada gezecek çok fazla biryer yok bir taraf sapanca diğer taraf ise tekirdağ.İzmir çok farklı çok daha fazla gezecek yer var.Dalış desen yine burada güzel bir yer yok.Herşeyin dışında yaşam gerçekten çok kısa ve istediğimiz gibi yaşamak kadar güzel birşey yok diye düşünüyorum.
Taygun KOCABIYIK
29-12-2006, 19:11
Murat abi hoşgeldin aramıza
Dünyada taşı toprağı altın olan tek bir şehir var,ismini söylememe gerek yok sanırım,yaşamasını bilmek gerek istanbulda yoksa çok sıkıcı gelir insana ,boğulursun istanbulun kalabalığında ama dediğim gibi yaşamasını bilirsen en güzel şehirdir ne demiş sezen aksu,,ah istanbul,,bu şarkı fazla söze gerek bırakmıyor.
murat aramıza hoşgeldin katılımcı olman dileği ile
Dünyada taşı toprağı altın olan tek bir şehir var,ismini söylememe gerek yok sanırım,yaşamasını bilmek gerek istanbulda yoksa çok sıkıcı gelir insana ,boğulursun istanbulun kalabalığında ama dediğim gibi yaşamasını bilirsen en güzel şehirdir ne demiş sezen aksu,,ah istanbul,,bu şarkı fazla söze gerek bırakmıyor.
Güzel söylemişsiniz katılıyorum ama unutulmaması gereken bir gerçek var.istanbul'da yaşayıp keyif almak için gelir düzeyinizin epey bir yukarılarda olması gerekiyor.Sezen aksu'ya gelince şarkı yazıp onları binlerce dolar karşılığı satan biri için böyle konuşmak kolay.:D Ben İstanbul'un keyifi bir yerinde otumama rağmen ve çok sıkı çalışma hayatı içinde olmama rağmen bunaltıcı buluyorum.Burada insanın başına ne zaman ne geleceği belli değil.Geçen ay trafik kazasında çok sevdiğim bir arkadaşımı kaybettim ve çok anlamsız biçimde olan bir kazayla. :(
MEHTERAN
30-12-2006, 08:05
Arkadaşlar herkese selamlar.Ben istanbul'da ikamet ediyorum ama uzun yıllar İzmir'in Urla ilçesinde oturdum hatta çocukluğum oralarda geçti.Urla'da oturduğum dönemde teknem vardı ve sık sık balığa giderdim.Kısmetse yakın bir zamanda yine İzmir'e dönmeyi planlıyorum.Buradan herkese rastgele diyorum.
Aramıza hoş geldin kardeş. Güzel ve doğru bir yere geldiğine emin olabilirsin zamanla göreceksin. site geneli izmir tarafı ama benim gibi üçbeştane anadonulu insanıda var.Güzel dostluk ve arkadaşlıklar var . paylaşımlarını bekliyoruz. saygılar.
aganta borina borinata
30-12-2006, 10:25
ben de mert gibi düşünüyorum...benim yaşayamayağım şehirlerin başında gelir istanbul...dillere destan bi güzelliği ve geçmişi olmasına karşın en az 15 milyon insanın içerisinde yalnızlığı insana en çok hissetiren şehirdir istanbul...yaşam standartlarım ne olursa olsun bana yaşayabileceğim bi şehrin kokusunu pek vermedi...
rastgelsin...
Çok teşekkürler arkadaşlar hepinizin bayramını kutlarım.
istanbulteam
31-12-2006, 21:52
hosgeldin aramıza inşallah sitemizde iyi vakit geçirirsin
Murat hoşgeldin. tam yerini buldun. bende 30 yıldan fazla bir süre istanbulda yaşadım. 1970/2001 arası Bakırköyve avcılrda ikamet ettim .. 20 yıllık iş hayatım sirkeci+tahtakale+mecidiyeköy+karaköy+güneşli+bakı rköy+AHL.serb bölge.gibi merkezlede geçti..Güzel İstanbulun aslında ne TÖRPÜ bir yer oldugunu ben çok iyi bilirim.en basit örneği vereyim ben izmirin dışında 35 km mesafede kırsal denilecek ( mimaroba/sinanoba gibi) bir yörede sitede oturuyorum. inan İstanbuldakinden 2 misle daha çabuk izmir merkeze iniyorum..
bu mesafed istanbulda olsaydım sadece E5 veya Ankara asfaltı ızdırabı 2 kat olurdu..hem İstanbulun tahtakalesi+salıpazarı+karaköyü dediğimiz alan İzmirde sadece kemeraltı ve çankaya demek ve çok daha toplu bir alan...
bence sen izmire yerleş tavsiye ederim...
artı bende motorsiklet meraklısıyım ve motorum var.. balıga giderken çok keyifli oluyor..
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.