Tüm Versiyonu Göster : geçen yazdan kalanlar...
ismail çakır
28-12-2006, 20:02
arkadaşlarımla geçen yaz yaptıgımız balıkçılıktan gerıye kalan anılar. yurdumun cennet köşelerinden birini sizlerle paylaşmak istedim. her şey gönlünüzce olsun.. selamlar..
[Only Registered Users Can See Links]
MEHTERAN
29-12-2006, 05:00
Balıklar şahane yeni yaza tekrar inşallah.
Uzm.Dr.Rastgele
29-12-2006, 08:27
Sevgili İsmail kardeşim, ikinci resimde yer alan çupralar için ''dudak uçuklatan'' tabirini kullanacağım.Eminim abartmış olmam herhalde...Kıyıdan bu kadar irisi pes vallahi....Bizim buralarda bu kadar irisini bulmak imkansız.
aganta borina borinata
29-12-2006, 08:32
tek kelimeyle harika bi ortam ve harika balıklar...
rastgelsin...
Tebrikler, ortam da balıklar da şahane gerçekten...
Kıyıdan bu kadar irisi pes vallahi....Bizim buralarda bu kadar irisini bulmak imkansız.
İshak Abi imkansız değil ;) ...
Güven ÖZYELDAN
29-12-2006, 15:38
inşallah sohbetinizde balıklarınızda o yaz gibi daimi olur...
Sevgili İsmail kardeşim, ikinci resimde yer alan çupralar için ''dudak uçuklatan'' tabirini kullanacağım.Eminim abartmış olmam herhalde...Kıyıdan bu kadar irisi pes vallahi....Bizim buralarda bu kadar irisini bulmak imkansız.
Resimde balıkları elinde tutan abimizin ismi İbrahim o resimdekiler birşey değil sen bu yaz ibrahim abinin tuttuğu irsoft ları gormeni isterdim 5kg lık 4kg lık .1 kg , 2 kg olanları saymuyorum .yukarıda yazdıklarım abartısızzz tek balıkın kg larıı Meranın haracını yedi haracını :)
Taygun KOCABIYIK
29-12-2006, 18:52
Ortam bu kadar güzel olsa ben ısparoz tutmaya razıyım bu yaz bize çanakkale yolu göründü sanırım bi orası kalmamıştı zaten :D
gokseldbuga
29-12-2006, 19:04
teyzemin oğlu geçenlerde msn den bir resim yolladı, elinde koca bir levrek, Canakkalede tutmus, eğer benim teyzemin oğlu o balığı tutuysa herkes tutar abicim. Canakkaleden bahsediyoruz, degerini bilelim, koruyalım, her turlu balık çıkar,
ismail abi çok güzel yanlız mekan senin mekan değil gibi geldi. burası başkamı
ismail çakır
29-12-2006, 20:52
ismail abi çok güzel yanlız mekan senin mekan değil gibi geldi. burası başkamı
bizim yazlık mekan inşaallah yaza gelince yerinde göreceksin. selamlar
ismail çakır
1952-çanakkale
bizim yazlık mekan inşaallah yaza gelince yerinde göreceksin. selamlar
ismail çakır
1952-çanallaşe
abi inşallah bi aksilik olmazsa. belki ayarlayabilirsek soner'le bile geliriz.
ismail çakır
29-12-2006, 21:09
Ortam bu kadar güzel olsa ben ısparoz tutmaya razıyım bu yaz bize çanakkale yolu göründü sanırım bi orası kalmamıştı zaten :D
ne zaman müsait olursan haberim olsun mutlaka beklerim
ismail çakır
1952-çanakkale
Wallahi hepsi birer kuzu bunların.Çok bereketli av.Tebrikler abi...
Ben ağlamak istiyorum artık ya, Güveeeeen görüyorsun değil mi? :D
Tebrikler gerçekten, her av bir diğerinden güzel...
Uzm.Dr.Rastgele
30-12-2006, 15:25
İsmail abi, balığın kıt olduğu ve soğuktan insanların balığa gidemediği bu günlerde böyle fotolar yolluyarak bizlere kafayı mı kırdıracaksın üstadım.:'( Abi o ne bolluk,o ne bereket......Tekneyle derinde bile zor bulunan sivriburun bile var.....Ne diyeyim abi, '' Sanatına'' saygı duyuyorum ve rastgelsin diyorum....:D
ismail çakır
30-12-2006, 16:00
mert, ishak ve yunuscan kardeşlerim ınşaallah sızlere daha irilerine yakalamak nasip olur.
bütün arkadaşların kurban bayramlarını ve yeni yıllarını en iyi dıleklerimle kutlarım.
eskiden bayram tebrik kartları olurdu. tebrik kartı nıyetine fotoyu gönderiyorum. selamlar.
Bu fotoğraf hepsinden güzel İsmail Abi, teşekkürler :)...
Ege Demirağ
04-01-2012, 15:23
Pardon burası karaburun 105 merdiven değilmi ? bu geçen bayramda bende burdan paşaları çekmiştim ..
tebrik ederim harika bi av olmuş alyanaklar muzzam görünüyor
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.