PDA

Tüm Versiyonu Göster : yardim !!!

canakkale
02-01-2007, 17:24
arkadaslar !! ilk önce hepinize hayirli bayramlar ve iyi seneler diliyorum. benim ögrenmek istedigimbirsey var?? sahte yemle ( rapala vs.) at-cek yaparken sahte yemi direkt olarak rapala dügümüyle mi baglamak gerekiyor yoksa misinanin ucuna ufak bir klips firdöndü baglayip sonra sahte yeme takmakmi lazim??? yada her ikiside farketmezmi?? bu konuda aydinlanmak istiyorum bilgilerinize ihtiyacim var. Volkan Eldem-1971 -Almanya

turna
02-01-2007, 19:48
Volkan kardeş,kesinlikle fırdöndü süz takım kullanma.

canakkale
02-01-2007, 20:08
acaba misinayla sahte yem arasina celik tel baglasam yani ufak klips firdöndüyle birlikte heralde daha garanti olur diye düsünüyorum!!! nedersiniz???

ismail çakır
02-01-2007, 22:26
volkan bey kardeşim. biz sahte balığı lüfer ve levrekte kullanıyoruz. sahte balık sık sık degiştirilecekse, küçük boy kilitli klipsin fırdöndüsünü kesip sade klipsini direk misinaya baglayıp kullanıyoruz. bir-iki sahte balık ile avlanıldıgında en iyisi rapala dügümüdür. her iki durumdada düğümlerin aradabir tazelenmesi gerekmektedir. selamlar
ismail çakır
1952-çanakkale

canakkale
03-01-2007, 13:54
evet ismail abicim bende hemen hemen öyle düsünmüstüm cok saglasin insallah canakkaleye gelince daha ayrintili sohbet etme imkanimiz olcak zaten geleyim ilk isim seni bulmak olcak:)

balıkcı
03-01-2007, 16:41
Volkan eski üye olmana rağmen hala imza ayarlarını yapmadığını görüyorum,kulaklarını çekeceğim ona göre,imza ayarlarını bir an önce yap.

balıkcı
03-01-2007, 16:47
volkan bey kardeşim. biz sahte balığı lüfer ve levrekte kullanıyoruz. sahte balık sık sık degiştirilecekse, küçük boy kilitli klipsin fırdöndüsünü kesip sade klipsini direk misinaya baglayıp kullanıyoruz. bir-iki sahte balık ile avlanıldıgında en iyisi rapala dügümüdür. her iki durumdada düğümlerin aradabir tazelenmesi gerekmektedir. selamlar
ismail çakır
1952-çanakkale
İsmail abi benimde bir sorum olacak,rapala ile avlanırken çelik tel kulanmıyormusun abi.

ismail çakır
03-01-2007, 17:09
İsmail abi benimde bir sorum olacak,rapala ile avlanırken çelik tel kulanmıyormusun abi.
selim bey kardeşim. levrek veya lufer avında sahte balık ile misina arasında hıç çelik tel kullanmadım. avlandıgım yerlerde kullananı da görmedım. çelik teli yemli lufer takımında bazen kullandıgım oldu. en ıyısı mısınayı dırek sahte balıga baglamak.
selamlar. herşey gönlünüzce olsun.
ismail çakır
1952-çanakkale