Tüm Versiyonu Göster : arkadaşlar nerdesiniz ya
theimam35
03-01-2007, 16:37
arkadaşlar orda kimse varmı.ben siteye üye oldum herkez kayboldu arkadaşlar bi silkinin kendinize gelin ya.;)
arkadaşlar orda kimse varmı.ben siteye üye oldum herkez kayboldu arkadaşlar bi silkinin kendinize gelin ya.;)
Bu aralar bayram ve yılbaşı tatili nedeni ile arkadaşlar izinlerini geçirmek için tatile çıkmış olabilirler.
theimam35
03-01-2007, 16:51
haklısınız tabiki herkez tatilde
Taygun KOCABIYIK
03-01-2007, 17:04
Bu aralar bayram ve yılbaşı tatili nedeni ile arkadaşlar izinlerini geçirmek için tatile çıkmış olabilirler.
Selim abi kışlık avatara geçiş yapmışsın ne yalan söyleyim çok yakışıklısın yani :)
Selim abi kışlık avatara geçiş yapmışsın ne yalan söyleyim çok yakışıklısın yani :)
Taygun bu avatara geçeli çok oldu,yaz gelince yazlığa geçerim gene:D:D daha arada bahar var ilk önce onu atlatalım:) :)
Abi biliyorsun bizim buralarda yazla kış arasında pek bahar olmuyor. Tago ondan şaşırmıştır :D...
MEHTERAN
05-01-2007, 05:46
Yeşilçama gönderdğim resimlerden kalmamış,bi resimde koymak isterdim ama.:D :D :D :D :D :D :D
theimam35
05-01-2007, 16:53
bende avatara resim koymaya çalıştım ama başaramadım.bilgisayar bilgisi sıfır neyse oğlum kıbrıstan gelsinde o koyar
theimam 35 hoş geldin.İmza ayarlarını yaparsan çok iyi edersin,sizi daha iyi tanımış oluruz.
slm yeni dostum öncelikle aramıza hoşgeldin şunu söyleyebilirimki bayram nedeniyile herkez tatilini geçirmek için bir süreliyine siteden uzaklaştı kızma hemen dostum neyse geçmiş bayramın mübarek olsun bakalım:D
selim hocamında dediği gibi bayram nedeniyle kapalıydık.:P :D
:hıııı: bu arada eski üyemiz olmanıza rağmen hala imza hanenizi doldurmadığınızı görüyoruz.:(
theimam35
07-01-2007, 15:31
imza ayarlarımı yaptım inşaallah olmuştur
imza ayarlarımı yaptım inşaallah olmuştur :D
:D turgay abi teşekkür ederiz. böylece büyüğümüz olduğunuzu ve izmirde olduğunuzu öğrenebilmiş olduk. :D
theimam35
07-01-2007, 23:18
ben teşekkür ederim kardeşim tanıştığımıza memnun oldum
bertugdogan
02-02-2007, 00:32
ben burdayım. okul ve oğrencilerden vakıt bulamadım. ama sımdı tatıl ve işte burdayım:)
MEHTERAN
02-02-2007, 04:44
Sevgili öğretmenim haklısın, öğrencilerden zaman bulamadım demişsin, eminimki yoğun bir şekilde çalışmaktasın, akşamları 10 dakika girdinmi iş bitiyor.isim hanen boş olduğu için öğretmenim diye hitap etmek zorundayım. şimdi senin anlattığına göre seni sadece tatillerdemi göreceğiz. 15 tatil bitmek üzere yarısı gitti, eeeee sömestriye daha çok var, sen genede arada bir kaçamak yap derim,Bu memleketin senin gibi insanlara çok ihtiycı var,biliyorsun değilmi. SAYGILARIMLA.
theimam35
02-02-2007, 18:00
bertuğ hocam hoşgeldin.
bertugdogan
03-02-2007, 03:01
hepınıze tesekkur ederım.daha sık gırmeye calısırım.gıremedıgım zamanlarda bılınkı gercekten yogun calısıyorumdur lütfen kızmayın. böyle çıkarsız paylasımların oldugu cok az yer kaldı dünyada. ve ben burada aranızda olabıldıgım ıcın cok mutluyum:)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.