PDA

Tüm Versiyonu Göster : 02.01.07 foça raporu

Lethe
04-01-2007, 21:39
herkese merhaba.
tatilin son gününde atlayıp arabaya, uzanalım foça kıyılarına dedik 3 arkadaş.maksat hava almak, tıkanan çakraları açmaktı.şansımız yaver giderse, lodos havanın da bereketiyle yüzümüz güler dedik..yol üzerindeki yemcilerden sülünez, kalamar ve taze mamun aldık.saat 16 civarında ilk önce yeni foça öğretmen evi iskelesindeydik:fakat tık yok!ordan eski foçaya geçtik.inanılmaz rüzgarlı ve dalgalıydı körfezin içi.hava da iyice karardı.önceden mırmır&çupra için hazırladığım küçük gezer kurşunlu ve zokalı takımlar dalgayla kıyıya kadar geliyordu nerdeyse..derken inanılmaz bi şekilde misina gerildi ama tasmayı takamadım..10-15 dakika sonra tekrar bastı, bu sefer serbest bıraktım ve 5-6 m. götürünce yüklendim.ilk başta büyük bir ahtapot mu acaba diye şüphelendim çünkü gelmiyordu ve 40 lık misina iyice esnemişti.derken iyice yüklenmeye ve debelenmeye başlayınca ahtapot olmadığını anladım.baya büyüktü ve kuvvetliydi hem de!ama görünce hayal kırıklığına uğradım.aynı noktadan geceleri çok yılan balığı tutmuştum ama bu kadar büyüğünü görmemiştim.(evde ölçtüm 90 cm geldi)bundan başka da bişey çıkmadı o akşam.
yine de olsun.yaşadığım heyecana deydi.sanırım yenebilen bir cins(ben çok anlamıyorum, babam incelemiş ben işteyken).bir de inanılmaz kaslı ve güçlü bir hayvanmış... :D

Taygun KOCABIYIK
04-01-2007, 21:48
Bu mıngriler felaket geliyor :D insan çekerken baya keyif alıyor
Tebrik ederim afiyet olmuştur inşallah :)

levrek
04-01-2007, 22:39
Ulaşcım ,en azından kısa bir süreliğine de olsa sana heyecan yaşatmış ya sen ona bak.Zannedersem o hava şakralarınızın hepsi ful açılmıştır:D ,azminizden dolayı tebrik ederim valla...

katiti
04-01-2007, 22:52
Mıngri sağlammış gerçekten, ama keşke başka balık da çıksaymış. Neyse yine de azminiz için tebrikler...

vurgun
04-01-2007, 23:49
ulaş kardeşim öncelikle teprik ederim:helal: :helal: :helal: böyle bir adrenalin hepimizin başına lezzetidir umarım etinin tadı müren yedim çok lezizdi: ama aynı familyadan olduguna göre oda lezzetlidir umarım

aganta borina borinata
05-01-2007, 10:51
gerçekten güzel bi balık ...

rastgelsin...

CaTSiLeNcE
05-01-2007, 12:28
Ulaş tebrikler ..bu tür balıklar gerçekten güçlü oluyor..Lezzeti nasıl abi? Tatlısu yılanbalığının tadına bakmıştım .Izgara olmasına rağmen yağdan mayıştık kaldık :)çok yağlı bir balıktı

Lethe
05-01-2007, 13:07
Ulaş tebrikler ..bu tür balıklar gerçekten güçlü oluyor..Lezzeti nasıl abi? Tatlısu yılanbalığının tadına bakmıştım .Izgara olmasına rağmen yağdan mayıştık kaldık :)çok yağlı bir balıktı
henüz bakamadım tadına.bu akşam kaçarı yok ama.bakalım rakının yanında nasıl gidiyo :)