PDA

Tüm Versiyonu Göster : kiralık ev arıyorum

Lethe
05-01-2007, 14:47
herkese merhaba.
izmir - karşıyaka 'da (alaybey,bahçelievler,nergis geniş üçgeninde)
-2+1
-zemin ya da çatı katı olmayan
-tesisat problemi olmayan
-depozitosu makul
-400 ytl yi aşmayan kirası olan, kutu gibi şirin bir ev arıyorum.(2 bekar oturucaz)bilen ya da yardımcı olabilecek birisini tanıyan varsa inanılmaz makbule geçer.çünki çalışmaktan ev aramaya doğru düzgün vakit bulamıyorum.çok teşekkür ederim şimdiden..:)

yalcinicli
05-01-2007, 16:18
Ulas, hemen ilk basta sana bol sanslar ve kolayliklar diliyorum.
Kiralik ev ve tasinma olayini duydugumda karnima agrilar giriyor ve istem disi dislerim birbirine giriyor.
Seni uzmek istemem ama sözünü ettigin rakkamlara bahsettigin semptlerde kiralik ev bulabilmen çok zor gibi. O rakkamlara ancak ve ancak ulukent taraflarinda bulabilirsin.
Rastgelir insallah...

Lethe
05-01-2007, 16:21
haklısın yalçın abi. bir aydır yeterince stres yaptım zaten..ama bu fiyatlara inan ev var hem de baya!ama işte bi türlü denk gelmedi.olanı ben beğenmiyom,beğendiğim de beni aşıyo :(.kolay pes etmem,yarın yine sabahtan düşecem yollara..

katiti
05-01-2007, 17:03
Kolay gelsin, ev aramak zor iştir...

Taygun KOCABIYIK
05-01-2007, 17:04
Ulaş abi sen evi bul biz rastgelsin ailesi taşımaya yardıma geliriz :)
İşin esprisi bir yana evlerin altından daha fazla prim yaptığı bu dönemde hemde bahsi geçen semtlerde ev bulmak baya problem Allah kolaylık versin
RASTGELSİN :)

Lethe
05-01-2007, 17:08
teşekkürler mert ve tago.
hani olur ya kulağınıza gelir kiralık bi ev var diye,ya da tanıdık bi emlakçı vs. vardır,o bile yeter benim için.hele bi bulayım, tek tek kendim taşırım herşeyini hiç problem diil...:artist:

turna
05-01-2007, 20:30
Rastgele.com.emlakta kiralık varsa banada lazım.

turna
05-01-2007, 20:32
Bu site buğün konu dışı,kış geldi balıkcılık unutulmuş,bizde başta sitelerimi yönelsek acaba?

Taygun KOCABIYIK
05-01-2007, 21:23
Bu site buğün konu dışı,kış geldi balıkcılık unutulmuş,bizde başta sitelerimi yönelsek acaba?
Mehmet abicim nereye gidiyorsun bizi bırakıp :)
Şimdi konuya bir yönden bakılırsa evet balıkçılıkla alakası yok ama sitede biliyorsun abi-kardeş-dost ilişkileri gayet iyi onun için iyi niyetle istenilen bir istek buna bizim abimiz olarak kızıcakmısın şimdi? :( (diğer başlıkta aynı şekil)

igmsva
06-01-2007, 16:15
mehmet abicim önce ellerinden öperim saygılarımı sunarım. abi artık samimi dosluklarımız oluştuğundan arkadaşların sıkıntılarını paylaşmalarını hoş karşıla abi. haklısın bu forum balık balıkçılık ve deniz üzerine ama abi biz dost olduk ya elbette bazı sıkıntılı durumlarımızda önce dostlarımıza müracat edicez. hoş gör abicim. ayrıca başka sitelere yönelme konusuna gelince...." BİZİ SENSİZ BIRAKMA ABİ" sevgiler

Lethe
06-01-2007, 18:29
Mehmet Abi, amacım farklı yerlere konuyu çekmek değildi.sadece bir kardeş,arkadaş olarak yardım istemekti.gücendirdiysem özür dilerim.

theimam35
09-01-2007, 20:10
herkese merhaba.
izmir - karşıyaka 'da (alaybey,bahçelievler,nergis geniş üçgeninde)
-2+1
-zemin ya da çatı katı olmayan
-tesisat problemi olmayan
-depozitosu makul
-400 ytl yi aşmayan kirası olan, kutu gibi şirin bir ev arıyorum.(2 bekar oturucaz)bilen ya da yardımcı olabilecek birisini tanıyan varsa inanılmaz makbule geçer.çünki çalışmaktan ev aramaya doğru düzgün vakit bulamıyorum.çok teşekkür ederim şimdiden..:)
karşıyakada bu aralar baya bi yıkım var umarım bulursunuz