PDA

Tüm Versiyonu Göster : kış uykusunda gibiyim

kırımlı
08-01-2007, 16:17
:) dostlarım bazı abilerim haklı olarak sitem ediyorlar ..nerede ses vermeyen kaçaklar(ben) gibisinden:)...ama inanın hergün bilgisayarım açıldıgında güzel sitem karşımda....gönlüm kalbim sizlerle kısacası ...ve ayrıca kışın biz balık avından mahrumuz biliyorsunuz tatlısucular(sazancılar) olarak..neyse işallah yazın güzel anı ve fotograflarla karşınıza çıkarız vesselam...şimdilik tümdostlara saglıklı sıhhatli bol bereketli avlar diliyorum...selametle..

katiti
08-01-2007, 18:40
Abdülhamit illaki balık şart değil, eski av anılarını bile paylaşsan okumaktan zevk alırız :)...

Uzm.Dr.Rastgele
08-01-2007, 22:25
Abdülhamit aman kış uykusundayım falan deyip de bahane bulma...Bizlerde çalışıyoruz ve bazen bir ay balık organizasyonu yapamadığımız zamanlar oluyor.Bu site hepimiz kalıcı ve katılımcı olduğumuz sürece güzel olacak ve güzelliğini sürdürecektir.İlla ki balığa gidip de balık fotosu koyacağız diye bir kaide yok ki...

varior
08-01-2007, 23:44
üzüldüm, umarım en kısa zamanda ava çıkma imkanın olur.. İshak abinin dediği gibi illaki balığa gitmemiz gereken bi durum yok, önemli olan paylaşım.. Ancak balığa gittiğimizde paylaşım için elimizde daha çok malzeme oluyor orası ayrı konu.. :)

bu arada sana küçük bir fıkra :D :D

...Avlanmak Yasak...
Bir cift , gol kiyisina tatile gider..
Golde bazi bolumlerde balik avlamak yasaktir...
Koca yasak olmayan bolumlerde avlanarak , kadin da kitap okuyarak gunlerin gecirmektedirler. Derken bir gun adam balik avlamaktan gelir ve ogleden sonra kestirmek uzere odasina cekilir.
Kadinin cani sikilir ve botla golde bir gezinti yapmaya karar verir. Bu gezinti umdugu gibi gitmez ve botun hakimitiyetini yitirir. Bot gol uzerinde serbsetce dolasmaya baslar. Kadin da yapacak bir sey olmadigi icin cikarip kitabini okumaya baslar. Derken devriyeye cikmis olan serif kadini gorur ve yanina yanasir..
"Hanfendi burada ne yapiyorsunuz?"
"Gormuyormusunuz kitap okuyorum."
"Ama bu bolgede balik avlamak yasaktir."
"Zaten ben de balik avlamiyorum"
"Ama gerekli butun ekipmana sahipsiniz, sanirim sizi karakola goturup ceza kesmem gerekiyor."
"Eger boyle bir sey yaparsaniz ben de bana tecavuz ettiginiz soylerim."
"Size dokunmadim bile..!!"
"Ama gerekli tum ekipmana sahipsiniz, degil mi?"

kırımlı
09-01-2007, 07:45
çok sagolun abilerim ,ne bileyim bi mahçupluk var sizlere karşı...:( birde insan şöyle arkadan izleyipde ,ortalıkda gözükmeyince (şahsen ben) vicdani rahatsızlık duyuyorum..
...ama bundan sonra kendimi toparlayıp adapte edecegim işallah kendimi siteme...
saygılar sunuyorum...

levrek
09-01-2007, 08:29
Sevgili Abdülhamit,hazır havalar soğuk ve geceler uzun iken,geçmişteki deneyimlerinizi ile avlanma metodlarınızı yazabilirsiniz,bu tuzcular içinde geçerli tabi.İshak cığımın iğdeleri açılınca avlanmaktan yazmaya ne kadar fırsat bulabiliriz bilemiyorum,sevgilerimle

aganta borina borinata
09-01-2007, 09:05
en azından paylaşımlara ekleyecek bi iki mesajın olabilir...

rastgelsin...