Tüm Versiyonu Göster : 07 ocak 2007 karaburun a devam
06 ocak 2007 tarihinde tekne avı ;karaburunda birlikte benimle olan mert ve tago ya teşekkür etmek istedim, iyi bir av olmadı belkide av bile olmadı diyebilirim ama yine de beraber olmaktan mutlu oldum.......;)
Taygun KOCABIYIK
09-01-2007, 22:27
[Only Registered Users Can See Links]
yaşlandın adnan abicim yaşlandıııııııın balıkta tutamıyon artık ne yapıcaz seninle bilmiyorum :D
Adnan Abi balık bahane, maksat muhabbet olsun. E bizde de muhabbet bol maşallah :D. Esas biz teşekkür ederiz...
Benim bir fikrim var...Abicim şu karaburun için birleşip bir sonar alsak diyorum;) ...Yani sadece karaburun için değil tabi...Nasılsa organizasyonların çoğunu birlikte gerçekleştiriyoruz...Hem bu sayede Tago da çapayı habire indirip-bindirmekten kurtulur:) ...Bir de aklımda kaldığı kadarıyla Adnan abi birşey demişti "5 yıldır geliyorum,aynı kerterizi 2 kere tutturamadım vallaha":D ...Hem de Adnan abim rahat eder,kerteriz derdinden kurtulur...
Adnan abicim bir de birşey sorucam...Abi müreni nasıl çektin abi yaaaa...Kösteği kestirmeden helal olsun valla...Biz Tagolarla sığacıkta 2 dip kıbrısı,1 normal köstek,1 elektrik kablosundan yapılmış takım yedirdik elemana:deli: ...hem de diz boyu suda ama alamadık mahlukatı vallaha...Tebrik ederim abi...
onur, müreni yakaladığım da hiç kıpırdamadığında onu ahtapot sandım yarı yola kadar hiç kıpırdamadı görüntüye girince şaşırdım kaldım sonradan göz göze geldik benden korktu:D :D gezmeye başladı işte o zaman zevk vermeye başladı tabi raketle aldık tekneye..
HALDUN YALIMLI
11-01-2007, 08:05
Benim bir fikrim var...Abicim şu karaburun için birleşip bir sonar alsak diyorum;) ...Yani sadece karaburun için değil tabi...Nasılsa organizasyonların çoğunu birlikte gerçekleştiriyoruz...Hem bu sayede Tago da çapayı habire indirip-bindirmekten kurtulur:) ...Bir de aklımda kaldığı kadarıyla Adnan abi birşey demişti "5 yıldır geliyorum,aynı kerterizi 2 kere tutturamadım vallaha":D ...Hem de Adnan abim rahat eder,kerteriz derdinden kurtulur...
Onur'cum karaburun için sonar monar yetmez abi balık kalmamış orada, her seferde aynı senaryo HÜSRAN. senin aklındada yanlış kalmış 5 yıl değil o 15 yıl oldu 15 :deli: :deli: :deli: :deli: :deli:
Olsun be abicim alalım biz yinede bir tane balık bulucu...Her yerde kullanırız...
onur, müreni yakaladığım da hiç kıpırdamadığında onu ahtapot sandım yarı yola kadar hiç kıpırdamadı görüntüye girince şaşırdım kaldım sonradan göz göze geldik benden korktu:D :D gezmeye başladı işte o zaman zevk vermeye başladı tabi raketle aldık tekneye..
Adnan abicim hiç fotoğraf çekmediniz mi...Valla müren tam fotoluk olurmuş...
Onur müreni saldıktan sonra aklımıza geldi fotoğraf olayı valla, biraz geç oldu yani :)...
Onur müreni saldıktan sonra aklımıza geldi fotoğraf olayı valla, biraz geç oldu yani :)...
Mertikom anlaşılan müren epeyce panik yaratmış teknede:D ...Kimse fotoğraf makinalarına davranamamış:D :D :D ...
Şşşşşşş açık etmeeee ;) ;) ;) :D :D :D...
Şşşşşşş açık etmeeee ;) ;) ;) :D :D :D...
mertim valla korkutmuş bu müren sizi
Taygun KOCABIYIK
11-01-2007, 22:14
mertim valla korkutmuş bu müren sizi
Abicim inanki kepçedeyken bile tırstım kuyruğunu kepçenin sapına doladı namussuz tırsanzi olduk hepimiz saldık yoksa ben yerdim onu :D
Abicim inanki kepçedeyken bile tırstım kuyruğunu kepçenin sapına doladı namussuz tırsanzi olduk hepimiz saldık yoksa ben yerdim onu :D
tago bırak denizden babam cıksa yerim ayaklarını.... sınavlarına calış bakim...... hıııııııııııııı......................:deli: :P
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.