Tüm Versiyonu Göster : denizin karanlıklarından gelen misafirmi?
Güven ÖZYELDAN
12-01-2007, 16:13
balıkmı yoksa birileri muziplik olsun diyemi yapmışlar [Only Registered Users Can See Links]
Kesin düzmece. Bu kadar ağzı ve dişleri olan bir balığı gövdesi bu kadar küçük olabilir mi? Bu hayvanın tüm yediğinin dişlerine gitmiş olması lazım :D...
güven bencede düzmece.....
gerçekten çok garip derin deniz canlıları var.ama ben hiç bu kadar büyük ve kalın dişleri olabileceğini sanmıyorum.üstelik gövdesiyle de orantısız.bence de düzmece..
ama bu gerçek:) ilk olarak japon bir balıkçı yakalamış.balığın adı Mitsukurina owstoni imiş. ingilizcesi de goblin shark(gulyabani köpekbalığı gibi bir anlama geliyor sanırım).nadir olarak japonya, güney amerika ve portekiz derin sularında görülebiliyormuş.ayrıca bu hayvana ait dişler,hint okyanusunda denizin dibinden geçen kablonun kalın izolasyonuna saplanmış olarak bulunmuş.
(not: [Only Registered Users Can See Links] adresinden alıntıdır.)
Bence bunun acilen bir dişçiye görünüp dişlerine tel taktırması gerek :deli: :P :D :D :D...
CaTSiLeNcE
13-01-2007, 12:11
yok abi bu buruna bu dişler hiç gitmemiş ..çektirsin bence :D:D
balıkmı yoksa birileri muziplik olsun diyemi yapmışlar [Only Registered Users Can See Links]
bence gerçek olamayacak kadar garip bir yaratık.:( sanki bir kaç türün özelliklerini birleştirip yeni bir tür elde edilen amerikan bilim kurgu filmlerindeki yaratıklara benziyor.
aganta borina borinata
13-01-2007, 15:01
[Only Registered Users Can See Links]
daha bi çok örnek bulabilirsiniz...deniz derya:D ...
rastgelsin...
abicim gece uyuyamıyacağız valla ne bunlar yaaa....
theimam35
14-01-2007, 13:56
bir belgeselde buna benzer canlılar izlemiştim daha beterleri var
Güven ÖZYELDAN
15-01-2007, 14:38
bence yüzerken boyu fazla geçmeyelim yoksa bu dişlerle sakata gelicez gibi denizede giremiyecez böyle giderse....:D :D
harundogan35
08-04-2008, 13:46
fotoğrafa dikkat edin lütfen maymun kafası ve ağzı lahos kuyruğuyla montajlanmış fotosop yani hehehehe
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.