Tüm Versiyonu Göster : sapan...
aganta borina borinata
16-01-2007, 12:28
sanırım yemi daha uzağa atabilmek için imal edilmişler...
[Only Registered Users Can See Links]
markaya bakınca sanırım firmanın böyle bi şeye ihtiyaç duyduğu görülüyor:D :D :D :D :P ...
rastgelsin...
Tamam kardeşim taş yerini buldu:D ...
Ama benim mancınık test edildi ve onaylandı;) :P
CaTSiLeNcE
16-01-2007, 12:37
aynı zmanda suyun üstünde zıplayan balıkları vurmak içinde kullanabilirsiniz :P :D :D
aynı zmanda suyun üstünde zıplayan balıkları vurmak içinde kullanabilirsiniz :P :D :D
Eyvallah kardeşim senin mesajını da aldım...geçin bakalım siz dalganızı...buldunuz benim gibi acemiyi:D :D :D
CaTSiLeNcE
16-01-2007, 12:42
onur senin mancınıktan haberim yok abi sanrım bunun benzeri bişiy :D
ben bunu alsam yolda giderken bir kaç bıldırcın avlardım, balıkla birlikte mangalda ohhhhhh... :D
Onur önemli olan mancınık değil, biraz şans biraz kısmet birazda refleks ve bilek gücü... Sende de hepsi var, maaşaallahhh.. Nazar değmesin... Amin..
Muvaffak Abi'nin (mufi) takım çantasında yemleme yapmak için bir sapan her zaman bulunur. Yerine göre çok kullanışlı olabiliyor. Ayrıca sapanla kefal avlayanlar da var gerçekten bilginize ;) :D...
Walla ilginç Mert, sapanla kefal avı.. "zıpkını" suya girmeden sürünün üstüne sıksan yine alırsın ama bence balık oltanın ucunda gelecek abi..
aganta borina borinata
16-01-2007, 13:58
daha ne şekilde avlanıyorlar bi bilseniz...
rastgelsin...
yuh yani, bir silah getirmediğimiz kaldı.. :dikkat: gerçi bazı dengesizler dinamit atıyor, elektrik veriyor ama..
aganta borina borinata
16-01-2007, 14:14
daha ne diyeyim...
rastgelsin...
ramazanuçar
16-01-2007, 14:17
bu daha güzelmiş hedef şaşmaz.dürbünüde var onur senin mancınığada takalım bi dürbün iyi iş yapar valla...:)
bu daha güzelmiş hedef şaşmaz.dürbünüde var onur senin mancınığada takalım bi dürbün iyi iş yapar valla...:)
Ramçom takalım takmasına ama benim kullanım amacım farklı olur herhalde...
Bazen nereye gittiğini göremiyorum da:oha: ...Dürbünle kurşunun düştüğü yeri tespit edebilmek hoş olurdu gerçekten;) ...
Youtobe da bir video seyretmiştim.afganistanda adamlar bazukayla gölde balık avlıyorlardı:deli: ...
daha ne diyeyim...
rastgelsin...
Doğan bu süpermiş, kaça bunun oluru ;) :D :D :D ...
Taygun KOCABIYIK
16-01-2007, 18:17
Bu sapanın benzeri Muvaffak abinin yanında her zaman bulunur kefal avında ekmekle yemleme yaparken ekmeği taaaaaaaaaaaa ilerlere atmak için kullanıyor :)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.