PDA

Tüm Versiyonu Göster : Onur - namı diğer Giritliye aften...

varior
16-01-2007, 23:44
Sevgili Onur, izin almadan deneme amaçlı, yaptığın balık avlarından bir slayt show hazırlamak istedim.. Umarım kızmamışsındır..

Link aşağıdadır..

[Only Registered Users Can See Links]

katiti
17-01-2007, 08:39
Onurum gözün aydın, meşhur oldun kardeşim :D. Güzel olmuş bence...

Tago abicim o kızartma tavasını değiştirin artık be :D...

aganta borina borinata
17-01-2007, 09:01
Onurum gözün aydın, meşhur oldun kardeşim :D. Güzel olmuş bence...

Tago abicim o kızartma tavasını değiştirin artık be :D...

bi de menejer lazım şimdi...:D

rastgelsin...

Uzm.Dr.Rastgele
17-01-2007, 09:14
Başdan açamadım ama,sonra biraz uğraşınca açmayı ve seyretmeyi başardım.Pişen balıkların kokusu taaaaaa buraya kadar geldi....:D

Taygun KOCABIYIK
17-01-2007, 09:36
Vaaaaaay bende meşhur olmuşum :)
balıktan dönünce taze taze pişirip yemesi harika oluyor :)
Onur abimin balıklar yanında benimkiler baya sönük kalmış ama ne yapalım acemilik işte biz bilmiyoruz çupra mercan tutmayı :(

varior
17-01-2007, 10:13
yaa aslında ben deneme amaçlı yaptım (Onurdan izin bile alamadım) ve eğer izin verilirse sitedeki tüm av resimlerini alıp başlangıç isimleri koyarak slide show hazırlayabiliriz.. Tek linkte anıları tazeleriz.. :) tabii bu biraz vakit alır..

Güven ÖZYELDAN
17-01-2007, 10:25
ellerine sağlık dostum harika olmuş kardeşimde meşhur oldu valla bir imzalı foto reca edebilirmiyim:D :D

giritli
17-01-2007, 16:11
Savaşcım acayip duygulandım kardeşim...Ellerine sağlık diyorum ve seni tebrik ediyorum...İlk defa böyle birşey geliyor başıma ve inan bana inanılmaz gurur duydum ve onore oldum...Çok teşekkür ederim...

varior
17-01-2007, 21:36
Savaşcım acayip duygulandım kardeşim...Ellerine sağlık diyorum ve seni tebrik ediyorum...İlk defa böyle birşey geliyor başıma ve inan bana inanılmaz gurur duydum ve onore oldum...Çok teşekkür ederim...

Onur nazar değmesin de sana sonra, bunlar önemli değil.. Aslında ilk önce şu imzandaki nazar boncuğunu eklemek lazımdı... :)
Ben senin resimleri örnek olarak seçtim ve upload yapmıştım.. aslında benim istediğim imageshack sitesinden değilde direk mesaj sayfasından izlemekti, ancak şimdilik olmuyor.. Diğer arkadaşların resimlerinden de böyle bir slide hazırlamayı düşünüyorum, eğer isterlerse.. Hemde mesaj sayfasından izlenecek şekilde.. :artist: gerekirse Gif yapar genede koyarım.. :D Ayrıca izin verdiğin ve anlayışlı davrandığın için teşekkür ederim...

giritli
18-01-2007, 08:19
Vaaaaaay bende meşhur olmuşum :)
balıktan dönünce taze taze pişirip yemesi harika oluyor :)
Onur abimin balıklar yanında benimkiler baya sönük kalmış ama ne yapalım acemilik işte biz bilmiyoruz çupra mercan tutmayı :(
Estağfurullah Tagocum ne demek o öyle "acemilik,biz bilmiyoruz falan":(
Yaşın küçük ama icraatların büyük kardeşim....;)
Asıl benimkisi acemi şansı...:D :D :D