Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Avlandığım yöreler....

Uzm.Dr.Rastgele
17-01-2007, 14:49
Gayet bereketli olan ve Yaklaşık Mayıs-Ekim ayları arası boş döndürmeyen zeytineli yöresinin Google Earth den yerini gösteren bir çalışma....(İnşallah becerebilmişimdir.)

Güven ÖZYELDAN
17-01-2007, 14:54
umarım bundan sonraki avlarınızdada sepetiniz balıkla dolu olarak dönersiniz abicim...

Uzm.Dr.Rastgele
17-01-2007, 14:56
Yöre hakkında fikir sahibi olabilmek maksadıyla bir kaç fotoğraf...

Uzm.Dr.Rastgele
17-01-2007, 14:59
ve yöre hakkında kısa bir video klibi....

[Only Registered Users Can See Links]

aganta borina borinata
17-01-2007, 15:10
ellerine sağlık ishak abi...ancak videoyu izlerken başım döndü yahu:D ...

rastgelsin...

Taygun KOCABIYIK
17-01-2007, 15:20
İshak abicim 10 çupra garantili av organizasyonu sözünü unutmadım bekliyorum yaz gelsin :)

giritli
17-01-2007, 16:27
İshak abicim ellerine sağlık...Abi sezon açıldığında oraya mutlaka bir organizasyon yapalım derim...Çiftliklerin yemleme saatini kaçırmadan orada olursak kişi başı 4 çupiyi garanti ederim abi...Geçen sene gitmiştim oraya müthiş bir yer,köyden sonra yolu çok kötüydü ama gittiğine değiyor gerçekten...

katiti
17-01-2007, 16:59
Abi gerçekten güzel yerler, iğdeleri bekleyeceğiz artık...

Taygun KOCABIYIK
17-01-2007, 17:45
Abi gerçekten güzel yerler, iğdeleri bekleyeceğiz artık...
Bizim evin bir üst sokağında iğde ağacı var onu sera içine alıp çiçek açtırsak çupraların haberi olur mu acaba çiçeklerden :D

Çok önemli birşey farkettim mert abi yazın biz bu koyun karşı kıyısına gitmiştik hatırlarsan yemci bizi yollamıştı ismi mersin körfezi olarak biliyorduk karşı taraf zeytineli oluyormuş demekki karşı tarafında yolu farklıymış görüldüğü üzere boşuna tırmalamışız zamanında ama Güven abi farketmişti durumu boşuna tırmalamayalım demişti :D
Bknz: [Only Registered Users Can See Links]

katiti
17-01-2007, 20:50
Tagocum zaten yer Mersin Körfezi. Zeytineli de senin dediğin gibi karşı taraftan körfeze bakan yer oluyor...

Uzm.Dr.Rastgele
17-01-2007, 21:37
Allah sağlık ve sıhhat verdiği sürece inşallah, yaza doğru yapacağız bir organizasyon.Eğer memnun kalırsak yaz boyunca da imkan buldukça sergileriz...Velhasıl sözüm söz....Kim o gün hiç çupra/lidaki alamaz ise tuttuklarımı aynen ona vereceğim....Sözümü unutmadım....:D

Uzm.Dr.Rastgele
17-01-2007, 21:39
ellerine sağlık ishak abi...ancak videoyu izlerken başım döndü yahu:D ...

rastgelsin...

Ah Doğan'ım yakın olabilsek de sende görebilsen....Gerçekten insanın huzur bulduğu doğa harikası bir koy orası.....Yazın maşallah bereket fışkırıyor....

levrek
17-01-2007, 22:40
Ellerine sağlık İshakcım,kendimi 8 mm.lik bir film izler gibi hissettim, hani 70 lı yıllardan kalma.Bu işi yaygınlaştırıp belki bir arşiv oluşturmak bile mümkün,artık neredeyse herkesin telefonunda bir kamerası var nasıl olsa,sevgilerimle

varior
18-01-2007, 15:16
keşke şu kameralar konusunda bilgisi olan olsada bilgi alabilsem.. bende bir digital-lcd ekranlı ama kasetli eski moda bir kamera var daha kullanmak nasip olmadı, sony kasetler uymuyor, büyük geliyor.. hadi kaseti bulduk cd ye nasıl çekecez.. bilgisayara atalım desem, 1 saniyesi 4 mb filan.. şu işi bir kere bi yapsam bak ondan sonra ben neler çekiyorum.. :D :D

igmsva
20-01-2007, 13:42
ishak abi ellerine sağlık. yaza birlikte avlanırız inşallah

Uzm.Dr.Rastgele
20-01-2007, 17:03
İlker'im yaz için çok umutluyum.İnşallah beraber çıkmak da nasip olur..

Taygun KOCABIYIK
20-01-2007, 17:46
İshak abicim kış gelmedi ki yazı bekleyelim baksana baharda av vermesi gereken uskumrular av vermeye başladı bence mart ayında çupra başlar :P

mufi
20-01-2007, 18:33
arkadaşlar ben açıkçası google daki görüntüden yola çıkarak tagonun tarif ettiği ..daha dogrusu fotografların ve videonun çekildiği NOKTAYI saptıyamadım...yani görüntödeki koy neresi ve bu çiftlikler tam nerede..
şimdi aslında ben derimki bu resmi BMP olarak konvert edip paintten üzerine ince noktalar ve hatlar ile bu fotografın tam olarak çekildiği nokta yapılabilir..
evet Tago iş seni bekliyor...merak bu ya.??? bakayım neresi imiş..

Caner BALIKÇI
25-01-2007, 21:24
ishak abi bizde devamlı zeytinlere balığn ya giderizhatta bizde resim gönderdik(taygunun sayesinde).bir de msn adresin yok mu abi
ne zaman karşılaşcaz.:'(