PDA

Tüm Versiyonu Göster : Tanışma

urfettin
22-01-2007, 10:59
Herkese selam
1973 Çanakkale/çan. Ürfettn ÇAKIR
Siteye Yeni katılan birisi olarak öncelikle kendimi tanıtmak istedim.
İşim icabı Çanakkalenin Çan ilçesinde ikamet etmekteyim.
Amatör balıkçılığa gönül vermiş birisi olarak zamanım olduğu müddetçe bu sporu yapmaya çalışıyorum.
Tuzlu su balıkçılığını seviyor ve genellikle Çanakkalede avlanıyorum.
Son zamanlarda pek gidemedim ama yinede görüntü vermek amacıyla
arşivden bir şeyler yükledim.
Bu site aracılığı ile yeni dostlar kazanacağımı,bilgilerimin artacağı kanaatindeyim.
Ayrıca site editörüne ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Bu sporla ilgili anılarımızı paylaşmak dileği ile herkese rastgele

2330

2331

Taygun KOCABIYIK
22-01-2007, 11:04
Ürfettin abi aramıza hoşgeldin balığın cenneti çanakkaleden bizimle bol bol resim ve hikaye paylaşırsın umarım
bu arada mesajı tanışma bölümüne taşıdım

urfettin
22-01-2007, 11:32
Ürfettin abi aramıza hoşgeldin balığın cenneti çanakkaleden bizimle bol bol resim ve hikaye paylaşırsın umarım
bu arada mesajı tanışma bölümüne taşıdım
Taygun kardeçim teşekkür ederim
görüntü resmim ekrana yansımıyor.onada bir el atarsan sevinirim

Güven ÖZYELDAN
22-01-2007, 12:03
Hoş geldiniz kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle....

varior
22-01-2007, 12:05
hoşgeldiniz, resimler harika..

Lethe
22-01-2007, 12:10
hoşgeldin Urfettin abi.paylaşımlarını bekliyoruz.yanlız ben ilk resimdeki çupraya kitlendim kaldım.:helal: :helal: :helal: kaç kilo geldi??kaynağı nere bunun?neresiyse atlayıp gelicem valla :D

ramazanuçar
22-01-2007, 12:13
hoşgeldiniz kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle...

kırımlı
22-01-2007, 12:42
[maşallah ürfettin abi hızlı girdin sitemize :) hoş geldin diyor eger fotografdaki kuzuların hikayelerinide anlatırsan seviniriz ...rastgele

urfettin
22-01-2007, 12:45
hoşgeldin Urfettin abi.paylaşımlarını bekliyoruz.yanlız ben ilk resimdeki çupraya kitlendim kaldım.:helal: :helal: :helal: kaç kilo geldi??kaynağı nere bunun?neresiyse atlayıp gelicem valla :D

ulaş kardeşim.
onlar ekim ayından kalma.tam olarak kg.mını hatırlamıyorum ama ikisi 3,90 kg. diye aklımda kalmış.kaynağı çanakkale.seneye sağ olursak ekim ayında yenilerini yakalıyacaz inşallah.

Hasan BALIKÇI
22-01-2007, 12:55
urfettin kardeşim siteye hoşgeldin paylaşımlarını bekliyoruz.sevgiler

urfettin
22-01-2007, 12:59
[maşallah ürfettin abi hızlı girdin sitemize :) hoş geldin diyor eger fotografdaki kuzuların hikayelerinide anlatırsan seviniriz ...rastgele

kardeşim meraba
bu zevki anlatmaktan ziyade yaşamak lazım.ekim ayının soğuk bir günüydü.
saat 07:00/11:00 arası
yem:yengeç
atıp bekliyorsun.
balık yakalandığı zaman karaya çıkasıya kadar geçen süre süper bir zevk.

Uzm.Dr.Rastgele
22-01-2007, 13:49
Urfettin tuttuğun balıkların fotolarını bizlerle paylaştığın için sağol....Resmen senin sayende göz banyosu yaptım diyebilirim..:D İzmir ve civarında çupra hemen hemen iğdelerin çiçek açmaya başlaması ile kıyılıyor ve ekim ayı sonu itibariyle kıyılardan çekiliyor.Haaa, ekim den sonrada yine tek tük dahi olsa tutulabiliyor ama oldukça seyrek ve çok ama çok sabır isteyen bir iş...Genelde çoğu zaman boş dönülüyor.Çanakkalenin özelliğinde olsa gerek,bu yöremiz geçit yerimi dir nedir tam bilemiyorum;Buralar takır takır kuru iken hala bu mevsimde ve bu aylarda çanakkale civarında güzel fotolar geliyor....Ne diyeyim ...Yörenizin kıymetini bilin ve bereketinizin devamının gelmesi dileği ile rastgelsin diyorum..

katiti
22-01-2007, 14:58
Aramıza hoşgeldiniz, balıklar için ayrıca tebrik ediyorum gerçekten. Darısı başımıza :)...

Rauf
22-01-2007, 15:33
Urfettin hemşerim aramıza bir ustanın daha katıldığını görmek ve onun tecrube ve anılarını bizimle paylaşıyor olmasından zevk duyacak bir birlikteliğin arasına katıldın tebrik eder katılımının devamını dilerim.

igmsva
22-01-2007, 20:44
urfettinkardeş aramıza hoş geldin. gözlerimiz bayram etti umarız bundan sonrada bizleri paylaşımlarınızdan mahrum bırakmazsınız.:artist:

turna
22-01-2007, 20:48
Arkadaş aramıza hoş geldin.ama o resimlerin hepsini bir seferde gösterip bizi morartmanmı maksadın.

Taygun KOCABIYIK
22-01-2007, 20:53
Arkadaş aramıza hoş geldin.ama o resimlerin hepsini bir seferde gösterip bizi morartmanmı maksadın.
Mehmet abi seni çandarlıya yerleştirmek istiyoruz bunlar sana karşı düzenlenmiş birer komplo :D

urfettin
23-01-2007, 11:29

Mehmet bey,
Bunlar sadece arşivin onda biri
tanışma maksatlı koydum bu resimleri
bundan sonra yenilerini koyacağız inşallah

ismail çakır
23-01-2007, 15:13
urfettın yegenım tekrar hoş geldin.
sıteye ekledıgın resimler cok guzel. senden çok daha güzellerini göreceğimize eminim. rastgelsin sitesinde dost ve çok samimi arkadaşlarımız var. inşaallah samimi tanışmalara vesile olur. çok şanslıyız çanakkalede kıyı balıkçılığı yapıyoruz. hafta sonu işin ve hava durumu müsait olursa beklerim. selamlar.

aganta borina borinata
23-01-2007, 15:15
hoşgeldiniz...

rastgelsin...

urfettin
23-01-2007, 15:23
urfettın yegenım tekrar hoş geldin.
sıteye ekledıgın resimler cok guzel. senden çok daha güzellerini göreceğimize eminim. rastgelsin sitesinde dost ve çok samimi arkadaşlarımız var. inşaallah samimi tanışmalara vesile olur. çok şanslıyız çanakkalede kıyı balıkçılığı yapıyoruz. hafta sonu işin ve hava durumu müsait olursa beklerim. selamlar.

Davetinize inşallah iştirak edeceğim İsmail bey
Hafta sonu görüşürüz.

balıkcı
23-01-2007, 21:12
Aramıza hoşgeldiniz.