PDA

Tüm Versiyonu Göster : kutlama...

aganta borina borinata
23-01-2007, 08:46
selim abi (balıkçı)...doğum gününü en içten dileklerimle kutlar sağlıklı ve huzur dolu bi hayat dilerim...iyi ki doğdun...iyi ki buradasın...

rastgelsin...

Taygun KOCABIYIK
23-01-2007, 09:09
Vayyy Selim abi kaç oldun şimdi? :D
Neyse sen genç gösteriyorsun yaş mühim değil :D
Doğum günün kutlu olsun abi bu yıl umarım istediğin gibi gider

ramazanuçar
23-01-2007, 09:11
selim abi doğum günün kutlu olsun.nice sağlıklı mutlu ve umutlu yıllara inşallah.:helal:

katiti
23-01-2007, 11:03
Selim Abi doğum günün kutlu olsun, yeni yaşın sana en büyük trofeleri versin. Ama ondan da önemlisi sağlık, mutluluk, huzur versin :)...

Güven ÖZYELDAN
23-01-2007, 11:45
selim abi yeni yaşını en içten dileklerimle kutlar ailenle sevdiklerinle ve bizlerle birlikte daha nice yıllar geçirmeni dilerim...

HALDUN YALIMLI
23-01-2007, 12:10
Selim abi sevdiklerinle birlikte, sağlıklı, mutlu, başarılı, nice mutlu yıllar dilerim.

Uzm.Dr.Rastgele
23-01-2007, 12:23
Selim bey, hep beraber sağlık ile nice yıllara........:D

yilmaz
23-01-2007, 12:27
doğum gününüz kutlu olsun selim abi. sağlık mutluluk ve huzur dolu nice yıllar.

balıkcı
23-01-2007, 18:58
Sağolun dostlarım,ne doğum günü ama,iki haftadır diş ağrısı çekiyordum bu gün doktora gittim(çok korkmama rağmen)iki dişi oyarak dolgu yaptı ağrısını tahmin edersiniz zanedersem,artık ağrı kesicilerle idare ediyoruz,neyse bu doğum günüde ağrı ile geçsin bakalım.

igmsva
23-01-2007, 19:42
Sağolun dostlarım,ne doğum günü ama,iki haftadır diş ağrısı çekiyordum bu gün doktora gittim(çok korkmama rağmen)iki dişi oyarak dolgu yaptı ağrısını tahmin edersiniz zanedersem,artık ağrı kesicilerle idare ediyoruz,neyse bu doğum günüde ağrı ile geçsin bakalım.
:D selim abi öncelikle geçmiş olsun. :D doğum günün kutlu olsun umarım yeni yaşın sana uğur getirir ve herşey istediğin gibi olur. sağlıkla ve sevdiklerinle nice yaşlara:D

levrek
23-01-2007, 20:36
Nice nice yeni yaşlara Selimcim,umarım herşey gönlünce gerçekleşir,sevgilerimle

turna
23-01-2007, 21:12
Selim cim doğum gününü candan kutlar daha nice mutlu ,huzurlu,sağlıklı yıllar dilerim.

balıkcı
23-01-2007, 21:16
İlker kardeşim,dostum erol ve mehmet abi dilekleriniz için teşekkürler,bu arada iyiden iyiye yaşlandık,taygun yaşım 45 oldu darısı senin başına.

Caner BALIKÇI
23-01-2007, 21:59
selim abi doğum günün kutlu olsun .nice yıllara.:)

Hasan BALIKÇI
23-01-2007, 22:02
selim bey;
doğum günün kutlu olsun .tüm sevdiklerinle beraber her şey gönlünce olsun.:)

balıkcı
23-01-2007, 22:06
İyi dilekleriniz için teşekkürler hüseyin kardeşim ve hasan bey.

katiti
23-01-2007, 22:46

Abicim geçmiş olsun, dişlere dikkat. Onlar daha balık yemek için lazım ;) :) ...

varior
24-01-2007, 01:37
Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor.. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "Harika Bir Yıldı" dersin.. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle, Nice bol balıklı sağlıklı yıllara..

MEHTERAN
24-01-2007, 04:28
Kıymetli selim abi çektiğin ızdırabı tahmin edebiliyorum büyük geçmiş olsun.inşallah önündeki uzun yıllarda böğle agrıları birdaha görmezsin.45 dedigin nedir maşşalah tığ gibi delikanlısın. allah dahada uzun ömür versin. Saygılarımla.

balıkcı
24-01-2007, 12:13
Abicim geçmiş olsun, dişlere dikkat. Onlar daha balık yemek için lazım ;) :) ...
Dikat ederim aslındada yirmi yaş dişleri çok kötü onlar mahvediyor bütün dişleri.

balıkcı
24-01-2007, 12:14
Bir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye... Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor.. Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "Harika Bir Yıldı" dersin.. Tüm dileklerinin gerçekleşmesi dileğimle, Nice bol balıklı sağlıklı yıllara..
Aslına bakarsak geride kalmış iyisi ve kötüsü ile birlikte her geçen günden memnunum Allaha şükür.

balıkcı
24-01-2007, 12:16
Kıymetli selim abi çektiğin ızdırabı tahmin edebiliyorum büyük geçmiş olsun.inşallah önündeki uzun yıllarda böğle agrıları birdaha görmezsin.45 dedigin nedir maşşalah tığ gibi delikanlısın. allah dahada uzun ömür versin. Saygılarımla.
Gürkan görünüme değil vucuda bakacaksın,artık gençlikte olduğu gibi değil vucut hissettiriyor bazen kendini ağrılarla.

MEHTERAN
24-01-2007, 18:42
selim abi kaporta sağlam. sen ne dersen de. artık malum teknoloji ilerledi,kaportada yapıyorlar motorda.gerçi orjinali gibi olmaz ama, aksayan ve çürüyen yerleri değiştittiririz abi. :D şaka bir yana gerçekten belli bir yaştan sonra teklemeye başlıyor insan. boşuna dememişler, önce sağlık diye. tekrar geçmiş olsun abi.