PDA

Tüm Versiyonu Göster : bogaz levrekleri.

ismail çakır
23-01-2007, 11:18
akşam sahte balık ile aldığım levrekler. selamlar.

arm59
23-01-2007, 11:34
İsmail abi yaşıyorsun vallahi biz Antalya da levreğin yüzünü unuttuk sende olmasan ne yapacaktım bilmiyorum.
Tebrik ederim ustam Çanakkale her zaman süper.Türkiye nin en iyi meraları

mozdil
23-01-2007, 11:42
İsmail Ağabey

Yine döktürmüşsün. Kullandığın yapayın da fotoğrafını koyar mısın?

Güven ÖZYELDAN
23-01-2007, 11:50
valla abi ellerine kollarına allah zeval vermesin maşşallah....galiba avlandığın yer aynı sanırım diğer fotolardada benzer taşlar vardı merayı iyi yakalamısınız daha nice avlar...kullandığınız yapayın fotosunu koyarsanız bizede bir fikir verebilir belki saygılar...

HALDUN YALIMLI
23-01-2007, 12:06
İsmail abi maşallahın var. Nefis balıklar tebrik ederim abi. allah nazardan saklasın.

Uzm.Dr.Rastgele
23-01-2007, 12:25
İsmail abi,bereketli olsun.Meranın kıymetini bil........:D

ismail çakır
23-01-2007, 13:30
valla abi ellerine kollarına allah zeval vermesin maşşallah....galiba avlandığın yer aynı sanırım diğer fotolardada benzer taşlar vardı merayı iyi yakalamısınız daha nice avlar...kullandığınız yapayın fotosunu koyarsanız bizede bir fikir verebilir belki saygılar...
balıkları aldığım sahte balıkların resmini ekliyorum. selamlar.

aganta borina borinata
23-01-2007, 13:51
ellerine sağlık ismail abi...senin gönderdiğin balıklara bakınca şeytan kulağıma acayip şeyler fısıldıyor valla...bu zamanda deliburun olacak şey değil...kötü yola düşeceğiz :D ...

rastgelsin...

ismail çakır
23-01-2007, 14:28
ellerine sağlık ismail abi...senin gönderdiğin balıklara bakınca şeytan kulağıma acayip şeyler fısıldıyor valla...bu zamanda deliburun olacak şey değil...kötü yola düşeceğiz :D ...

rastgelsin...
dogan deliburun ne olaki. anlayamadım. açiklarsan sevinirim. selamlar.

aganta borina borinata
23-01-2007, 14:33
ismail abi...ben adanadayım buradaki seyhan nehrinin denize döküldüğü yere deliburun derler...iyi bi levrek merasıdır...gerçi bi çok avcı balığı bulmak mümkün orada...yazın sivrisinekten dolayı kışında soğuk ve bataklık bölgeden dolayı pek gidemiyorum...ancak iyice kudurmuş olacağım ki gözüm kararsın...bu bölgede güneş battıktan doğana kadarki zaman icerisinde sadece suyun içerisinden avlanabiliyorsun...

rastgelsin...

katiti
23-01-2007, 14:38
İsmail Abi yine maşallahın var gerçekten. Tebrik ederim...

ismail çakır
23-01-2007, 14:59
ismail abi...ben adanadayım buradaki seyhan nehrinin denize döküldüğü yere deliburun derler...iyi bi levrek merasıdır...gerçi bi çok avcı balığı bulmak mümkün orada...yazın sivrisinekten dolayı kışında soğuk ve bataklık bölgeden dolayı pek gidemiyorum...ancak iyice kudurmuş olacağım ki gözüm kararsın...bu bölgede güneş battıktan doğana kadarki zaman icerisinde sadece suyun içerisinden avlanabiliyorsun...

rastgelsin...
dogan kardeşim,
aydınlatıcı bilgilerine teşekkür ediyorum. valla balıkçılık biliyorsun çileli bir iş. sana gönlüne göre bol balıklar rastgelmesini diliyorum. selamlar.

urfettin
23-01-2007, 15:09
akşam sahte balık ile aldığım levrekler. selamlar.

İsmail bey,
Ellerin kolların dert görmesin.

bu ne bereket yahu?

Anlaşılan sen bize hafta sonuna kadar uyku uyutmayacaksın

hafta sonunu iple çekiyorum.

Şimdiden kaya palasdan bir kişilik yer rezervasyonu yaptırmak istiyorum.

rastgelsin

Taygun KOCABIYIK
23-01-2007, 15:11
İsmail Ustam balıklar harika maşşallah diyorum inşallah daha irilerine denk gelirsin.

imperial
23-01-2007, 15:16
İsmail abi eline koluna sağlık paylaşım için tşkler.

karakayalı
23-01-2007, 15:49
elinize sağlık.avlarınızın daha iyi olması dileğiyle...
saygılar.

mustafakasim
23-01-2007, 16:07
ismail abi tebrikederim süper balıklar gerçekten .şu levreği bir ben tutamadım. bu hafta seferihisarda limana tekneyi yanaştırırken 5,6 levrek gördüm .nutkum tutuldu bir tanesi 4,5 kilo vardı salına salına yüzüyorlardı bir haftadır ordalarmış emin kaptan söyledi.

ismail çakır
23-01-2007, 16:59
taygun kardeşim iyi dileklerine teşekkür ediyorum. benim resimler yine büyük geçmiş. bir el atta resimler normal boyuta gelsin. selamlar.

ismail çakır
23-01-2007, 18:48
ismail abi tebrikederim süper balıklar gerçekten .şu levreği bir ben tutamadım. bu hafta seferihisarda limana tekneyi yanaştırırken 5,6 levrek gördüm .nutkum tutuldu bir tanesi 4,5 kilo vardı salına salına yüzüyorlardı bir haftadır ordalarmış emin kaptan söyledi.
mustafa kardeşim.
inşallah o levreği yakalarsın. haberini bekliyoruz. selamlar.

igmsva
23-01-2007, 20:03
canım abim benim yine döktürmüşsün valla helal olsun sana. abi soner'ede anlatıyorum maceralarını forumun adresinide verdim görsün diye. sanada çok selamı var.:artist:

ismail çakır
23-01-2007, 20:11
canım abim benim yine döktürmüşsün valla helal olsun sana. abi soner'ede anlatıyorum maceralarını forumun adresinide verdim görsün diye. sanada çok selamı var.:artist:
aleykümselam ilker kardeşim. emekli olduktan sonra buraya bir gelde stres atalım. selamlar.

igmsva
23-01-2007, 20:13
aleykümselam ilker kardeşim. emekli olduktan sonra buraya bir gelde stres atalım. selamlar.
abi Allah kısmet ederse mutlaka geleceğim.:artist:

yalcinicli
23-01-2007, 21:10
Hey heyyyy, Ismail ağabey bunlar levrek değil, TOSUN...
Ama bayat görünüyor bunlar.
Ismail ağabey sen onları Izmire yolla.:P

Emeğine sağlık, bereketin daim olsun...

balıkcı
23-01-2007, 22:32
İsmail abi döktürmüşsün gene,affına sığınarak resimler sanki şöyle diyor,,şurdan geçerken bir kaç levrek alayımda öyle gideyim,,der gibi,bizlerde senin bu güzel avlarını sadece seyrederek avunup içimizi çekiyoruz:'( maşallah,maşallah,abi rapala resimlerini eklemişsinde,kamışlamı yoksa ellemi alıyorsun balıkları,kamışla ise,,kamışın boyu,atarı,makina ve misina büyüklüğü bunlarıda eklersen bizleri dahada bilgilendirirsin,tabiki sana zahmet olmazsa ve seni yormazsak,bu bilgilerlede bizlerin ufkunu açmanı rica edeceğim.

varior
24-01-2007, 01:50
İsmail abi ben sana ne diyim yaaa... Tek kelimeyle harika av yapıyorsun.. Eline sağlık Allah nazardan saklasın abicim.. Sanırım site olarak Çanakkaleye yerleşmeyi düşünüyoruz, orda bir nüfus patlaması olabilir dikkat.. :D

CaTSiLeNcE
24-01-2007, 13:50
ismail abi eline sağlık levrekler muhteşem..kulllandığın rapalalar yozuri mi merak ettim .. resimdeki üsteki rapala gerçekten hoşuma gitti..buralarda bulabilirsen alıcam..

ismail çakır
24-01-2007, 14:59
yalçın kardeşim iyi dileklerine teşekkür ediyorum. selamlar.

ismail çakır
24-01-2007, 15:09
ismail abi eline sağlık levrekler muhteşem..kulllandığın rapalalar yozuri mi merak ettim .. resimdeki üsteki rapala gerçekten hoşuma gitti..buralarda bulabilirsen alıcam..
ersen,
sahta balıklar yazurı degil üstteki strıke pro alttaki ise orjinal rapala HJ 10 RT gagasını yarım kullanıyoruz çabuk batıyor. üstteki sahte balık da batıyor ama boş bırakınca yüzeye çıkıyor.selamlar.

ismail çakır
24-01-2007, 15:46
İsmail abi döktürmüşsün gene,affına sığınarak resimler sanki şöyle diyor,,şurdan geçerken bir kaç levrek alayımda öyle gideyim,,der gibi,bizlerde senin bu güzel avlarını sadece seyrederek avunup içimizi çekiyoruz:'( maşallah,maşallah,abi rapala resimlerini eklemişsinde,kamışlamı yoksa ellemi alıyorsun balıkları,kamışla ise,,kamışın boyu,atarı,makina ve misina büyüklüğü bunlarıda eklersen bizleri dahada bilgilendirirsin,tabiki sana zahmet olmazsa ve seni yormazsak,bu bilgilerlede bizlerin ufkunu açmanı rica edeceğim.
selim kardeş,
senin de iyi dileklerine teşekkür ediyorum.sahte balıkçılıkta kamış ile çalışırım.sahte balıkta bence kullanılan malzemenin ağırlığı çok mühim. makina ve kamış ağır olduğunda benim koluma ve omuzuma ağrılar giriyor.onun için levrekte hep hafif makina ve kamış kullanırım. kullandığım kamış 270 cm. ince karbon ve makina sanırım 40 lık üç bilyalı misina 0.35 sufıx. ağır makina ve kamışları yemli avda kullanmayı tercih ediyorum. kullandığım makina ve kamışları pahalı malzemelerden değil en ekenomik olanlarını tercih ederim. bende en pahalı makina banax SX 5000 digerleri 10-20 ytl. arası makinalar. kamışlarda öyle aynı fiatlarda olanlarını tercih ediyorum. bence acizane fikrim makinaların hepsi balığı çeker ama sen asırlınsan balık asılırsa ya misina kopacak veya dişli sıyıracak
kalamayı iyi ayarlamak lazım. misinanın çok kaliteli olmasında fayda var.bakın kalite derken pahalılığı değil sağlamlığı kasdediyorum.
herşeyin gönlünüzce olması dileği ile selamlar.

ismail çakır
24-01-2007, 15:54
İsmail abi ben sana ne diyim yaaa... Tek kelimeyle harika av yapıyorsun.. Eline sağlık Allah nazardan saklasın abicim.. Sanırım site olarak Çanakkaleye yerleşmeyi düşünüyoruz, orda bir nüfus patlaması olabilir dikkat.. :D
savaş kardeşim.
senin de iyi dileklerine teşekkür ediyorum. sitemiz maşallah hergeçen gün genişliyor. yeni yeni genç kardeşlerimiz katılıyor. hepiniz birden gelirseniz gerçekten nüfus patlaması olabilir. sizler yınede teker teker gelin. ama yolu düşen arkadaşımız olursa beklerim. selamlar.

giritli
24-01-2007, 16:13
ismail abiiiiiiiiiiiiiiii.....maşallaaaaaaah....bu kıtlıkta gözümü gönlümüzü aydınlattın ya abi....allah ne muradın varsa versin...tebrik ediyorum ve saygıyla eğiliyorum abicim...

Taygun KOCABIYIK
24-01-2007, 17:44
İsmail abi madem pahallı misina illaki iyi olacak demiyorsun bize uygun fiyatlı sağlam misinalardan bahset biraz üstadım senden öğrenecek çoook şey var bizi aydınlat lütfen :)

ismail çakır
24-01-2007, 18:07
İsmail abi madem pahallı misina illaki iyi olacak demiyorsun bize uygun fiyatlı sağlam misinalardan bahset biraz üstadım senden öğrenecek çoook şey var bizi aydınlat lütfen :)
taygun,
şu anda makinada sarılı ve kullandığım misina OKAMOTO X-EX super soft 0.34 lik. sufıx ve asso misinalarıda kullandım ve memnun kaldım. selamlar.

balıkcı
24-01-2007, 19:57
selim kardeş,
senin de iyi dileklerine teşekkür ediyorum.sahte balıkçılıkta kamış ile çalışırım.sahte balıkta bence kullanılan malzemenin ağırlığı çok mühim. makina ve kamış ağır olduğunda benim koluma ve omuzuma ağrılar giriyor.onun için levrekte hep hafif makina ve kamış kullanırım. kullandığım kamış 270 cm. ince karbon ve makina sanırım 40 lık üç bilyalı misina 0.35 sufıx. ağır makina ve kamışları yemli avda kullanmayı tercih ediyorum. kullandığım makina ve kamışları pahalı malzemelerden değil en ekenomik olanlarını tercih ederim. bende en pahalı makina banax SX 5000 digerleri 10-20 ytl. arası makinalar. kamışlarda öyle aynı fiatlarda olanlarını tercih ediyorum. bence acizane fikrim makinaların hepsi balığı çeker ama sen asırlınsan balık asılırsa ya misina kopacak veya dişli sıyıracak
kalamayı iyi ayarlamak lazım. misinanın çok kaliteli olmasında fayda var.bakın kalite derken pahalılığı değil sağlamlığı kasdediyorum.
herşeyin gönlünüzce olması dileği ile selamlar.
İsmail abi bizi bilgilendirdiğin için çok sağol abi ,senin avlanma şeklin tam benim tahmin ettiğm gibi,hatta ben dahada hafif makina ve dahada ince misina düşünüyorum mesela 100m 0,30mm lik saran bir makina ve 0,25 mm misina,tahminimce 5 kg ağırlığın üzerinde bir balık gelmiyor burada 0,25 mm lik misina yeterli olur kanısındayım bilir kişi olarak sana sormamız gerek olduğunu düşünerek sorsam,,sen ne dersin abi bu konuda yeterli olurmu bu kalınlıktaki misina,,(normal misina örgü değil).

ismail çakır
24-01-2007, 20:26
İsmail abi bizi bilgilendirdiğin için çok sağol abi ,senin avlanma şeklin tam benim tahmin ettiğm gibi,hatta ben dahada hafif makina ve dahada ince misina düşünüyorum mesela 100m 0,30mm lik saran bir makina ve 0,25 mm misina,tahminimce 5 kg ağırlığın üzerinde bir balık gelmiyor burada 0,25 mm lik misina yeterli olur kanısındayım bilir kişi olarak sana sormamız gerek olduğunu düşünerek sorsam,,sen ne dersin abi bu konuda yeterli olurmu bu kalınlıktaki misina,,(normal misina örgü değil).
selim kardeşim,
034 lik misinadan ince misina kullanmadım . 30 luk kullayım dıye aklıma geliyor. ama sahte balık bazen kayalara takılınca asılıp kurtarıyoruz. misina ince olunca kopar diye korkuyorum. hem deniz bu bakarsın iri balık gelir geçen sene arkadaşım 9 kiloluk levrek yakaladı. benim avlandığım yerde kuvvetli akıntı var sahte balığı kendi haline bıraksan bile batıyor. senin avlanacağın yerde akıntı yoksa kullanabilirsin sanırım. ama yinede 0.30 dan inceye düşme. selamlar.

aganta borina borinata
25-01-2007, 08:28
selim abi ben kamışlar konusunda pek deneyimli sayılmam...ama elle tahtaya sararak 6-7 kg. lık bi balığı 25 lik yumuşak bi misinayla çekebilirim...hatta biraz daha ağırda olabilir...bu tabi balığın ne olduğuyla da doğru orantılıdır...25 lik misinayı sadece yem olarak canlı balık (biz burada yem olarak canlı balığa "dubara" diyoruz) kullandığım zamanlar kullanıyorum... ama genelde levrek için tercih ettiğim misina 30 luk yumuşak misinalardır...ama sanırım 5 kg.lık bi levreği kamışla çekemem ben isterse misina kalın olsun...kamışı kırar gene kaçırırım gibi geliyor bana:D ...

tabi bu alışkanlıkla alakalı bi durum...

rastgelsin...

balıkcı
25-01-2007, 13:04
selim kardeşim,
034 lik misinadan ince misina kullanmadım . 30 luk kullayım dıye aklıma geliyor. ama sahte balık bazen kayalara takılınca asılıp kurtarıyoruz. misina ince olunca kopar diye korkuyorum. hem deniz bu bakarsın iri balık gelir geçen sene arkadaşım 9 kiloluk levrek yakaladı. benim avlandığım yerde kuvvetli akıntı var sahte balığı kendi haline bıraksan bile batıyor. senin avlanacağın yerde akıntı yoksa kullanabilirsin sanırım. ama yinede 0.30 dan inceye düşme. selamlar.
İsmail abi çok sağol vermiş olduğun bilgiler için,ben bu bilgileri daha çok sitedeki öğrenmek isteyipte soramayan yeni balıkcılar adına sordum,bana kalsa incik cincik karıştırır sana daha ne sorular yöneltirdim öğrenmek için,benim levrek maceram daha başlamadı,malesef ben hala almanyada bulunuyorum ama dört beş sene içersinde temelli dönünce sana daha çok sorular soracağım levrek hakkında,teşekkürler abi iyiki sitemizde senin gibi balıkcılar çoğalıyor.

balıkcı
25-01-2007, 13:12
selim abi ben kamışlar konusunda pek deneyimli sayılmam...ama elle tahtaya sararak 6-7 kg. lık bi balığı 25 lik yumuşak bi misinayla çekebilirim...hatta biraz daha ağırda olabilir...bu tabi balığın ne olduğuyla da doğru orantılıdır...25 lik misinayı sadece yem olarak canlı balık (biz burada yem olarak canlı balığa "dubara" diyoruz) kullandığım zamanlar kullanıyorum... ama genelde levrek için tercih ettiğim misina 30 luk yumuşak misinalardır...ama sanırım 5 kg.lık bi levreği kamışla çekemem ben isterse misina kalın olsun...kamışı kırar gene kaçırırım gibi geliyor bana:D ...

rastgelsin...
Doğan kardeşim aslında kamışlan balığı çekmek daha kolay,önemli olan makinanın kalamasının her zaman ayarlı olması,tabiki makinanın kalaması hiç sorunsuz en ufak bir yüklenmede dahi açılması,bildiğin gibi bazı makinaları ayarlasanda tam randıman alamıyorsun kalamadan,kamış kırma olayına gelince normal standartlardaki bir kamışı kırmak çok zor,çok acayip şeyler yapmazsan hiç bir şey olmaz kamışa,en fazla balık büyük olursa makinanın kalamasından misina alır sende yüklenirsen misinada ince olursa kopar ama kamışa bir şey olmaz,ben devamlı okuyorum makinam dişli sıyırdı kamışım kırıldı gibi yazıları,ben kaç senedir balık tutuyorum ne makina dişli sıyırdı nede kamışım kırıldı,bir kere hariç oda benim hatamdan 50 gr atarlı kamışa 100 gr kurşun takıp at çek yaparsam kamışın ucu haliyle bir yerde kırılır.

varior
25-01-2007, 22:42

rastgelsin...

Doğan, aslında farkındamısın buralarda kamışlı makineli olta daha yeni yeni gelişim gösteriyor.. Diğer bölgeler kadar tercih edilmiyor.. Buda bir kültür olsa gerek, benim gördüğüm kadarı ile hep el oltası kullanılıyor, bir avcının 10-15 tane el oltası varsa en fazla 1 tane makinası oluyor yanında..

aganta borina borinata
26-01-2007, 07:58
Doğan, aslında farkındamısın buralarda kamışlı makineli olta daha yeni yeni gelişim gösteriyor.. Diğer bölgeler kadar tercih edilmiyor.. Buda bir kültür olsa gerek, benim gördüğüm kadarı ile hep el oltası kullanılıyor, bir avcının 10-15 tane el oltası varsa en fazla 1 tane makinası oluyor yanında..

savaş...benim 6 tane el oltam var...bunların ikisi sazan için...15 tane kadar 20 m. lik 120 lik misinalı yayın ve kayalık yerlerde büyük balıklar için bırakma takımım var...6 tane biri iki parçalı 2 si makinesiz kullanılan diğerleri teleskopik kamışım va ayrı yerlerde kullanılmak üzere 3 ayrı makinem var...genel olarak baktığımda birbiryle orantılı görünüyor...makineli kamışla yaptığım en büyük av yaklaşık 7 kg. lık bi levrekti...balık kancaya takıldığında 120 cm. daiwa marka bi kamış kullanıyordum va dam marka bi mekine...ama balık öylesine asılıyordu ki kamışı bi kenara bırakıp balığı elimle çektim...öyle tahmin ediyorum ki kamışla çekmeye devam etseydim sanırım kaçırırdım...ama 2-3 kg.lık balıklar geldiğinde gayet güvenli bi şekilde çekiyorum balığı...ama sanırım elimde balığın hareketlerini daha net hissettiğim için iri balıkları daha kontrollü çekebiliyorum...

selim abi aslında haklı...kamış balığı çekerken çok daha iyi bi reflekse sahip...balığın bi çok darbesini emiyor...o yüzden kamışla balığı çekmek çok daha kolay...ve tabi farklı bi çok güzel özellikleri var...dediğim gibi çok fazla kamış kullanmayan biri olarak ve denize özellikle kışın çok fazla gidemediğim için yakalanan balığı kaçırmamak konusunda elime daha çok güveniyorum...

tabi sen de haklısın...buralarda at-çek ve sırtı dışında neredeyse kamış hiç kullanılmıyor...ama yeni başlayanlar genelde hemen kamış alıyorlar...ve yavaş yavaş ta bu hızlanıyor...

aslında elle balık avlamak çok zor ve iyi bi konsantrasyon isteyen bi avlanma şekli...ve zordur...aslında bunun için bi başlık açarak deneyimlerimi anlatabilirim...

rastgelsin...

varior
26-01-2007, 12:54
ama sanırım elimde balığın hareketlerini daha net hissettiğim için iri balıkları daha kontrollü çekebiliyorum...

elle balık avlamak çok zor ve iyi bi konsantrasyon isteyen bi avlanma şekli...ve zordur...aslında bunun için bi başlık açarak deneyimlerimi anlatabilirim...

rastgelsin...

bence işin zevkide burda.. :)

bence bu konuyu biran önce açmalısın, sadece deniz için değil özellikle tatlısu gece avı konusunda birşeyler varsa anlatmalısın.. çünkü sitede el oltası ile ilgili çok fazla paylaşıma rastlamadım, ama genelimiz mutlaka el oltası kullanıyor..

ykmk
29-01-2007, 11:22
İsmail amca valla yine döktürmüşsün balıkları...Senin yaşına geldiğimizde inşallah bize de tutmak nasip olur...Gerçi aramızda kaç yaş var canım olsa olsa 10 yaş...:D

ismail çakır
30-01-2007, 20:14
İsmail amca valla yine döktürmüşsün balıkları...Senin yaşına geldiğimizde inşallah bize de tutmak nasip olur...Gerçi aramızda kaç yaş var canım olsa olsa 10 yaş...:D
evet yunuscan'ım anca okadar vardır desek zügürt tesellisi olur ama inşallah sıhhat dolu uzun ömründe gönlündeki bütün balıkları yakalamanı diliyorum. gözlerinden öperim.
selamlar.

ykmk
30-01-2007, 21:08
evet yunuscan'ım anca okadar vardır desek zügürt tesellisi olur ama inşallah sıhhat dolu uzun ömründe gönlündeki bütün balıkları yakalamanı diliyorum. gözlerinden öperim.
selamlar.
İnşallah İsmail amca inşallah yakalarım...

varior
30-01-2007, 22:30
selamlar.

İsmail abi yukardaki konu aslında çok önemli, gerçekten bu kadar güzel balıklar yakalıyorsun ve bi o kadar da tadıyorsundur, yediğiniz balıkların tadıda ayrı bir nokta.. Yaşınıza göre fotograflarda genç sağlıklı bir görünümüz var, bunca yıldır balıkçıkla uğraşıyorsunuz ve sizde mutlaka balığın faydaları dokunmuştur, tercübelerinize göre; "Allah daha uzun ömürler versin" sizde sağlığınızda anatominizde nasıl etkiler gösteriyor.. Biraz anlatmak bizimle paylaşmak istermisiniz?? Arada nasıl farklılar gösteriyor??

ismail çakır
01-02-2007, 16:19
İsmail abi yukardaki konu aslında çok önemli, gerçekten bu kadar güzel balıklar yakalıyorsun ve bi o kadar da tadıyorsundur, yediğiniz balıkların tadıda ayrı bir nokta.. Yaşınıza göre fotograflarda genç sağlıklı bir görünümüz var, bunca yıldır balıkçıkla uğraşıyorsunuz ve sizde mutlaka balığın faydaları dokunmuştur, tercübelerinize göre; "Allah daha uzun ömürler versin" sizde sağlığınızda anatominizde nasıl etkiler gösteriyor.. Biraz anlatmak bizimle paylaşmak istermisiniz?? Arada nasıl farklılar gösteriyor??
savaş,
balıgın nekadar faydalı oldugunu yazmama gerek yok. çünkü hepiniz biliyorsunuz.ancak balıkçılık çok iyi bir meşgale.oltanın bir ucunda siz diger tarafta balık. aklınızda başka birşey yok. ha vurdu ha vuracak dıye bekliyorsunuz gunluk stres düşünce dert aklınızda birşey kalmıyor. sade balık....
. ben gençligimde kara avcılıgı da yaptım. kara avcılıgı da güzel bir spor ama derlerya 40 gun taban eti bir gün av eti. balıkcılık hem okadar yorucu olmuyor. hem birgün taban eti 40 gün balık eti oluyor. balıkçılıkta pek boş gelme olmaz.
ben ömrümde içki içmedim fakak 1995 yılına kadar 25 yıl sigara içtim.1995 yılında anjıo plasti oldum. ve sigarayı bıraktım. içki içmek şüphesiz çok zaralı bir alışkanlık ama bence sigara içkiden daha zararlı. içki içenin yanında dursanız ve içmaseniz size bir zararı olmaz ama sigara içmesende yanında durunca içmiş kadar oluyorsun.
dört sene önce bel fıtıgından ameliyat oldum. izmir 9 eylül tıp fakültesinde. bel fıtıgının acıcının tarifi mümkün degil onu ancak çeken bilir.şimdi çok şükür iyiyim. iyiki 9 eylül var ve iyiki. doçent dr. kemal YÜCESOY var. kendilerine bu forumumuz vasıtasıyla bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.
selamlar.

katiti
02-02-2007, 12:05
İsmail Abi biraz geç de olsa geçmiş olsun diyorum:)...

Allah kimseyi doktora muhtaç etmesin ama doktorları da eksik etmesin...

ismail çakır
03-02-2007, 20:17
İsmail Abi biraz geç de olsa geçmiş olsun diyorum:)...

Allah kimseyi doktora muhtaç etmesin ama doktorları da eksik etmesin...
çok teşekkür ederim mert kardeşim.
selamlar..

[Only Registered Users Can See Links]

kturkol
03-02-2007, 23:53
ismail bey maşallah vallaha sizin balıkları boy sırasında gördükçe iştahımız kabarıyor. ellerinize sağlık.

varior
04-02-2007, 12:43
İsmail abi çok geçmiş olsun, :( umarım sağlığınız bir daha bozulmaz ve sıhhatli avlar yaparsınız.. Yukardaki manzarada çok güzel, siz bizi tahrik ediyorsunuz size daha öncede söyledim Çanakkalenin nüfusu artabiliiiiiiirrr... :)

Güven ÖZYELDAN
05-02-2007, 09:34
sayın abim geçmiş olsun umarım sağlığınıza bir an önce kavuşursunuz....avlandığınız yer valla harika burada balığın olmaması imkansız harika bir yer bulmuşsunuz daha nice balıklar:helal: :helal: