PDA

Tüm Versiyonu Göster : Hasan üstadın çupra avları

Taygun KOCABIYIK
23-01-2007, 21:03
[Only Registered Users Can See Links]
bana ulaştıkça ekliycem şimdilik bu kadar :)

Hasan BALIKÇI
23-01-2007, 21:19
çok teşekkür ederim videolar için.görüntüler biraz kötü ama............ ?

katiti
23-01-2007, 22:47
Maşallah, nazar değmesin diyorum. Böyle bir çipura avı yapmadım daha ne yalan söyleyeyim...

varior
24-01-2007, 01:44
Taygun üstad yazmışsın, Hasan abi maaşallah Ordinaryüs valla.. :D Hasan abi süpersin.. Ağ atan balıkçılar bile sana ters ters bakıyordur.. :D :D

mustafakasim
24-01-2007, 16:16
hasan abi ne yaptınız siz ya öyle :oha: maşallahınız var zeytineli mi abi burası oraya benzettim ama yeni mi gittiniz

Hasan BALIKÇI
24-01-2007, 18:52
mustafa kardesım bısey yapmadık rastgeldı sızede öle gelsınkı sızde benım kadar mutlu olun evet kardesım zeytınler orayı bılıyosan bıgün orda karsılasırsak sakın sasırma basarılar.

Güven ÖZYELDAN
25-01-2007, 10:10
fazla söze gerek yok abicim:helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal: :helal:

aganta borina borinata
25-01-2007, 15:14
helal olsun...ellerinize sağlık...

rastgelsin...

giritli
29-01-2007, 16:46
Tebrik ederim:oha: ....sorması ayıp balıklar iyi para tutmuştur herhalde....onca senenin masrafı birgünde çıkmıştır sanırım:D ...

Hasan BALIKÇI
29-01-2007, 17:06
ailem kalabalık olduğundan balıkları hıç satmadım.o balıkları yakalayıp eşdostla paylaşmanın verdiğı mutluluğu verebılecek para olmadığını sanıyorum.herkesınde yaşamasını dılerım.başarı ve mutluluklar.:)

levrek
29-01-2007, 22:36
Hasanın dediği gibi eşe dosta,kolu komşuya dağıttıkça,aldığımız hayır duasından mı nedir,bir sonraki av daha da bereketli geçiyor.İster böyle bir avla, ister eve eliniz boş dönün,yapılan onca masrafların karşısında üstelik bütün yorgunluğunuza rağmen o günün akşamında aldığınız keyfe bir bedel biçmek imkansızdır,işte amatör ruhun en güzel yanı da budur bence.Hele hele yeni dostlarda edinebilmiş iseniz gerçek bir hazineyi bulmuşsunuzdur demektir,sevgilerimle

Hasan BALIKÇI
29-01-2007, 23:08
dilerim bir gün aynı sofrada tüm rastgele üyeleri ile beraber yakaladıklarımızı payalşma ve muhabbet dostluğumuzu artırma ümidi ile bir organizasyon düzenlesek fena olmaz dostlar.ne dersiniz.

levrek
29-01-2007, 23:16
Hasan dostum kesinlikle haklısın,lakin sitemizde ihtiyar heyetinin yapmış olduğu bol köpüklü bir kahve sohbetinde böyle bir organizasyon için havaların biraz daha ısınmasına,yani yaşlıların kemiklerini ısıtabilecek güneşli havalara bırakmaya karar vermiştik,hani iğdeler çicek açınca falan:D ,sevgilerimle

Hasan BALIKÇI
29-01-2007, 23:25
ben iğde çiçeği falan bekleyemicem valla.ama yinede sizin dediğiniz gibi olursa neden olmasın ki.seve seve varım.:)

aganta borina borinata
30-01-2007, 07:39
biri kahve mi dedi:D :D ...

rastgelsin...

Uzm.Dr.Rastgele
30-01-2007, 22:06
Aman iğdelere dikkat.....:D Hele bir çiçek açmaya başlasınlar.....Ondan sonra.....:dans:

Rauf
30-01-2007, 22:31
Ağbiler burada iğdeler acsada bu güzelim balıkları alanyada görmek imkansız o cıpraları tutma zevkini sadece mersinde askerliğimi yaparken tatmıştım sizlere imrenmiyor değilim belki bir gün beraber hem kahve hemde cıpra tutmak zevkini yaşarım selamlar rastgele.

gokseldbuga
31-01-2007, 14:46
Ishak amca, ben bahceye 4 naylon gerip, içine de bi soba yakıp , iğde ağacı dikmeyi planlıyorum bilgine

Güven ÖZYELDAN
31-01-2007, 15:11
Ağbiler burada iğdeler acsada bu güzelim balıkları alanyada görmek imkansız o cıpraları tutma zevkini sadece mersinde askerliğimi yaparken tatmıştım sizlere imrenmiyor değilim belki bir gün beraber hem kahve hemde cıpra tutmak zevkini yaşarım selamlar rastgele.

herzaman başımızın üstünde yerin var abicim yolunun düşmesini bekleme atla gel bir hafta sonu müsait olduğunda......

Rauf
31-01-2007, 17:27
herzaman başımızın üstünde yerin var abicim yolunun düşmesini bekleme atla gel bir hafta sonu müsait olduğunda......

Güven nazik davetine teşekkürler inşallah.

kont56
01-02-2007, 10:30
rastgele bol şanslar iyi av olmuş biraz anlatırmısın hangi takım hangi yem hangi zaman burada çupra fazla olmuyor

ykmk
01-02-2007, 10:32
Çupra avı dedikleri bu olsa gerek.Abilerimiz bir günde 10 kilo tutuyor.Biz ise 2-3 tane anca...:'( Ama 18 yaşına geldiğimde beni tutamayacaksınız...

gokseldbuga
01-02-2007, 14:13
Yavuz Bey buradan takip ediniz

Yunuscan, kısmet ve deneyim diyelim, 2-3 te hiç fena değil sonuçta ben 1 tanesiyle doyuyorum eh ailem de 7 kişi, adam başı 1 tane yeter , sirkülerde kg , balık tipi , av tarihleri zaten belirtilmiştir.

Hasan BALIKÇI
01-02-2007, 16:03
Yunuscan, kısmet ve deneyim diyelim, 2-3 te hiç fena değil sonuçta ben 1 tanesiyle doyuyorum eh ailem de 7 kişi, adam başı 1 tane yeter , sirkülerde
kg , balık tipi , av tarihleri zaten belirtilmiştir
__________________________________________________ _______________
Göksel bey kardeşım...!
yaşım 42,amatör ve profesyonel belgelerım var aynı zamandada 1998 den 2006 ya kadar olan sirküler serisi elimde mevcut.o balıkları tuttuğumuz gün iisteseydim dahada fazlasıyla dönerdim...uyarın için çok teşekkürler.selamlar.dilerim bukadar balık sanada rastgelir;)

gokseldbuga
01-02-2007, 20:06
Hasan Bey, yaşım 34 amatör belgem de, profesyonel belgem de yok, bildiğiniz gibi 1 ikametgah 2 fotoğraf ile amatör balıkçı belgesi çıkartılabiliyor, profesyonel belge alma konusunu araştırmadım, çünkü profesyonel değilim (ekmek paramı bu işten kazanmıyorum). Sirküler takipçiliği de yapmıyorum , haset te duymuyorum, ustalığınıza ve becerinize saygı duyarım. Yarın tekrar olta atacağımı düşünerek kısmetim ne ise almaya çalışırım, fazlasında gözüm yok.

Hasan BALIKÇI
01-02-2007, 20:12
bende hiç bir zaman aksini düşünmem.:)

bertugdogan
02-02-2007, 00:52
arkadaslar sanırım içinizde karaburundan olanlar var.ben bir sene karaburunda kaldım ve hala unutamıyorum.sene 1991 dı.ılk defa balık avına orda basladım. ve o sene orda tuttugum balıgı bır daha bulamadım. gecen sene de gıttım ama balık kalmamıs galıba. nerelerde avlıyosunuz ? selamlar:)

MEHTERAN
02-02-2007, 06:32
Videolar için teşekkürler. Kamereman biraz acemi galiba görüntü bozuk çıkmış, ayarlardan sanırım. bence o balıkları et görmeyen gariplere dağıtın.

Taygun KOCABIYIK
02-02-2007, 09:44
Karaburunun hali pek iyi değil gerçekten Bertuğ abi bizde bu yıl tekneyle 4-5 kez balığa çıktık karaburundan fakat sadece 1 kez tatmin edici balık avlayabildik. Bu balıklar zeytineli denilen ve balık çitliklerinin bulunduğu kapalı bir koyda tutulmuş.

Gürkan abi görüntü cep telefonu ile çekildiği için pek iyi değil.

bertugdogan
03-02-2007, 02:51
karaburun ıcın cok uzuluyorum.gercekten cok fazla balık vardı.ozellıkle orkınosların kovaladıgı kefallerın kıyıya atlamasına şahıt olmus bırı olarak bugun bırakın kıyıya atlamayı,oltaya veya zıpkına gelecek balık kalmamıs. cok yazık...

Güven ÖZYELDAN
03-02-2007, 11:49
arkadaslar sanırım içinizde karaburundan olanlar var.ben bir sene karaburunda kaldım ve hala unutamıyorum.sene 1991 dı.ılk defa balık avına orda basladım. ve o sene orda tuttugum balıgı bır daha bulamadım. gecen sene de gıttım ama balık kalmamıs galıba. nerelerde avlıyosunuz ? selamlar:)

karaburunda kıy avcılığı bitmiş durumda sadece mayıs ve kasım ayında cupranın geçit zamanı aralık ve ocak ayında levrek geçit zamanlarında balık kıyıdan av veriyor yada rüzgarın poyraz olarak estiğinde sargoz av verebilir onun dışında kıyı malesef yok edilmiş durumda eskiden kıyıdan küfelerse sinarit mercan cupra tutarlarmış ve satmazlar atılır heba olurmuş şimdi 1 tane tutunca insanlar keyif alır durumda oralarda be genelde saip altı limanı tek ağaç civarında,aslan burnu civarında,bodrum koyu civarlarında,hava meydanları arkasında sargoza gidiyordum gece saip altı içi gece kıyıdan mırmır yapıyor onun dışında karaburunda kıyıdan av beklemek biraz şans işi olur tekneylede aslında pek farkı yok dönem içinde gidildi tutulan balıkları sitede yayınladık bunun dışına pek çıkılmadı yinede nasip işidir olmadı olmadı hep olmayacak ta değil bir gün denk gelir umarım.....

alpa35
01-04-2011, 16:41
hasan abi maşallah çok güzel balıklar biz çogunlukla alaçatıya gidiyoruz ,zeytinelini çok duydum ama hiç gitmedim.zeytin elinde neresini tavsiye edersin bu hafta gitmek istiyorum.

alpa35
01-04-2011, 18:11
sevgili hasan abicim ben aranıza yeni katıldım.bundanda çok mutluyum.acaba zeytinelimi zeytinlermi sizin çipraları tuttugunuz yer bende bu hafta gitmek istiyorum nereyi önerirsiniz.teşekkürler

Hasan BALIKÇI
01-04-2011, 20:16
sevgili hasan abicim ben aranıza yeni katıldım.bundanda çok mutluyum.acaba zeytinelimi zeytinlermi sizin çipraları tuttugunuz yer bende bu hafta gitmek istiyorum nereyi önerirsiniz.teşekkürler

sevgili kardeşim aramıza hoşgeldin.:)
öncelikle imza ayarlarını yaparsan hitap şeklimiz daha uygun olur.;)
soruna gelince bu avlandığım yer zeytinler diye söylediğimiz mersin koyu aslında ;)zeytineli ile pek bağlantısı yok ;)bu koyun heryeri balık yapar sadece gereken yemi bul ;)buradaki paşalar günde üç değişik yemi yer ;)yengeç madya sülünez ;)bide bunun yanında nasibinde varsa işte keyif o zaman ;)inşallah nasibin bol olur.;)