PDA

Tüm Versiyonu Göster : Youtube sitesi üye olmak,video yüklemek...

Uzm.Dr.Rastgele
24-01-2007, 11:32
Sevgili arkadaşlarım,benim bu haftaki av maceramdaki klipleri you tube vasıtasıyla sizlerle paylaşmam üzerine bir çok arkadaşdan yuo tube hakkında soru gelmesi üzerine aşağıdaki çalışmayı yaptım.Başda Değerli Abimiz Rauf Bey'e ve ihtiyaç olan tüm arkadaşlarımızın kullanımına sunulur...

En başda yuotube sitesini açacağız ve en üst satırda yer alan LOG IN e tıklayacağız.Yani üye olmak için tıklamış olacağız....Aşama 1

Uzm.Dr.Rastgele
24-01-2007, 11:33
Aşama 2 olarakta, en aşağıda yer alan SING UP NOV a tıklıyoruz....

Uzm.Dr.Rastgele
24-01-2007, 11:36
Üçüncü aşama olarak,boş yerleri doldurup verilen şifreyi gireceğiz ve en aşağıdaki SING UP a tıklıyacağız.Yalnız yazdığımız isim yani tanıtıcı isim daha önce o sitenin başka üyeleri tarafından kullanılmış ise sizden yeni isim isteyebilir..Tekrar tekrar deneyin....

Uzm.Dr.Rastgele
24-01-2007, 11:41
Aşama 4 olarakta, bakın benim girdiğim ismi tanıdı ve HELLO........ diye tanıdığını ve üye olarak kabul ettiğini belli ediyor.artık bu siteye girerken herzaman ilk üye olduğumuz isim ve şifre ile istediğimiz zaman girebilir ve video yükleyebilir ve daha önceden yüklediğimiz videolara ulaşabiliriz.Şimdi daha önce bilgisayarımıza yüklediğimiz bir videoyu buraya yüklemek istiyoruz diyelim.O zaman da önünde ok işareti olan UPLOAD VİDEO yu tıklayalım...

Uzm.Dr.Rastgele
24-01-2007, 11:45
Aşama 5 olarakta,önümüze açılan bölümü dolduralarım...ve en altta yazılı olan GO UPLOAD A FİLE ye tıklayalım ki video başlasın yüklenmeye...

Uzm.Dr.Rastgele
24-01-2007, 11:47
Aşama 6 olarak ta,videonun yüklenmeye başladığını gösterir ilerleme çizgisi çıkacak.Bu çizgi % 100 olduğunda klik diye ses gelecek ve anlayacağımız üzere video yüklenmiş olacak.Ama hemen sitede gözükmez...yaklaşık 10 -15
dakika sonra gözüktüğü unutulmamalı...

Uzm.Dr.Rastgele
24-01-2007, 11:53
Aşama 7 olarakta, yüklediğimiz videolara nasıl ulaşabiliriz onu anlatmaya çalışayım.ilerideki tarihlerde veya ne zaman canımız istediğinde girmek için ilk önce kullanıcı adı ve şifremizi girmemiz gerektiğini unutmayalım.Bunu yaptıktan sonra da en üst de yer alan MY ACCOUNT a tıklamamız lazım.Bu buton kişiye kendi videolarına ulaştırır.

Uzm.Dr.Rastgele
24-01-2007, 11:58
Aşama 8 olarakta, karşımıza çıkan ekranda sol tarafda yer alan bölümde MY UPLOAD VİDEOS yazıyor.Bu buton sizin yüklediğiniz bütün videoları ulaştırır.Buradan URL adresini sitemize kopyalarsanız bizde seyretmiş oluruz.

NOT: Sevgili admininiz Taygun uygun görürse bu çalışmayı sabitlemesini isterim.Duyurular açılınca hemen en başda yer alan sabit konular içinde yer almasının faydası olacağı kanaatindeyim.

Güven ÖZYELDAN
24-01-2007, 12:08
harikasın abicim eline sağlık hepimiz için gerekli sanırım teşekkürler...

varior
24-01-2007, 12:33
İshak abi eline koluna sağlık çok güzel bir paylaşım.. Bende sabitlenmesi fikrinize katılıyorum, çünkü sürekli lazım oluyor..

giritli
24-01-2007, 13:03
İshak abicim ellerin dert görmesin...

aganta borina borinata
24-01-2007, 15:19
ishak abi ellerine sağlık...walla yakında sen hack yapacaksın...bak demedin de me:D ...

rastgelsin...

Uzm.Dr.Rastgele
24-01-2007, 17:23
Doğan'ım teşekkürler....Abisi sora sora ''bağdat bulunur ''derler ya.....Bende başda sen olmak üzere sora sora bir şeyler yapmaya çalışdım.Şimdi ki,merakım videolara yazı eklemek.Movimekar mı ne varya onla oluyormuş.İlle velakin benim foto makinası videoları MOV tarzında kaydettiği için yapamıyorum.İnşallah uğraşa uğraşa onu da öğreneceğim.

Taygun KOCABIYIK
24-01-2007, 17:34
Doğan'ım teşekkürler....Abisi sora sora ''bağdat bulunur ''derler ya.....Bende başda sen olmak üzere sora sora bir şeyler yapmaya çalışdım.Şimdi ki,merakım videolara yazı eklemek.Movimekar mı ne varya onla oluyormuş.İlle velakin benim foto makinası videoları MOV tarzında kaydettiği için yapamıyorum.İnşallah uğraşa uğraşa onu da öğreneceğim.
İshak abicim öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum ve bu başlığı sabitliyorum
ayrıca benim makinada mov uzantılı kaydediyor onunla ilgili bir program var seninle msn üzerinden bu konuyuda halledelim :)

Rauf
24-01-2007, 22:32
İshak bey arkadaşım gercekten harika bir calışma,güzel bir anlatım evvela başta ben olmak üzere bu konulara yabancı arkadaşlar icin bulunmaz bir kılavuz niteliği taşıyor ellerine emeğine sağlık cok teşekkürler dostum rastgele.

aganta borina borinata
25-01-2007, 08:07

ishak abi movie maker çok güzel bi program...bununla video klipler film montajları yapıyorsun...çok işine yarayacağından eminim...hatta bu filmleri youtube da yayınlayabilirsin...

mov dosyasını jpeg e çevirmek için msn den yardımcı olmaya çalışırım....

rastgelsin...

giritli
26-01-2007, 16:11
İshak abicim...en başta doğanın sonra senin sayende ilk video mu gönderdim...
Tabi videoyu çeken tagoma da çok teşekkür ederim...
Bişey sorucam...movie maker dan yaptığımız slayt show larını da youtube a gönderebiliyormuyuz acaba...

Güven ÖZYELDAN
26-01-2007, 16:16
Kardeşim video diyonda hani linki nerde bir seyredelim bakalım ilk flim çalışman nasıl olmuş başroldeki performansın falan :D

Taygun KOCABIYIK
26-01-2007, 19:20
İshak abicim...en başta doğanın sonra senin sayende ilk video mu gönderdim...
Tabi videoyu çeken tagoma da çok teşekkür ederim...
Bişey sorucam...movie maker dan yaptığımız slayt show larını da youtube a gönderebiliyormuyuz acaba...
Tabiki gönderebiliyorsun abicim ;)

theimam35
26-01-2007, 20:59
İshak Bey Sayenİzde You Tube Ye Üye Olduk Pekİ Vİdeo Nasil İndİreceĞİz.

aganta borina borinata
27-01-2007, 12:51
aşağıdaki linkin size yardım edebileceği kanısındayım...aslında konu rapidshare altında kalmış ...konuyu siz başlatmışsınız...

[Only Registered Users Can See Links]

kolay gelsin...

giritli
28-01-2007, 17:05
Kardeşim video diyonda hani linki nerde bir seyredelim bakalım ilk flim çalışman nasıl olmuş başroldeki performansın falan :D
Guvencim...ilk denememi zaten seyretmistiniz...tago yayinlamisti...onur abinin mirmiri diye...ama yinede ekliyorum linkini kardesim...
[Only Registered Users Can See Links]

iesencan
30-04-2007, 17:07
Taygun kardeşim sana çok teşekkür ediyorum.Sayende avda çekmiş olduğum videomu yükledim ve şu anda yayınlanıyor.Desteğinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum.Saygılar Rastgele

tutku_mollaoglu_33
25-12-2008, 08:25
paylaşımın için çok tşkler :)

MAVİ FENER
15-06-2009, 19:27
Sevgili arkadaşlarım,benim bu haftaki av maceramdaki klipleri you tube vasıtasıyla sizlerle paylaşmam üzerine bir çok arkadaşdan yuo tube hakkında soru gelmesi üzerine aşağıdaki çalışmayı yaptım.Başda Değerli Abimiz Rauf Bey'e ve ihtiyaç olan tüm arkadaşlarımızın kullanımına sunulur...

En başda yuotube sitesini açacağız ve en üst satırda yer alan LOG IN e tıklayacağız.Yani üye olmak için tıklamış olacağız....Aşama 1

paylaşım kadar hiçbir şey güzel değildir..tşk..