Tüm Versiyonu Göster : Kuşadasından yeni bir balıkçı daha
selam arkadaşlar adım MEŞMEN YENER EVET BENDE AMATÖR BİR BALIKÇIYIM.çok değişik fikirlerinizi (elbette çok faydalı) okuyunca üye olmaya karar verdim. ben KUŞADASINDAYIM çalışıyorum ve aslında gece çalışyorum .oyüzden bütün gün balık tutmaya gidiyorum.aslında tatlı su da (kefal)avının uzmanıyım diyebilirim ve antalya dan çanakkale biga ya kadar balık avlamak için (hemen hemen ) gitmişimdir.Ama deniz balıkçılığıyla çok iyi değildir aram.yeni yeni başladım denize.o yüzden her gün yeni bir şey öğrenmeye çalışıyorum.inşallah hepberaber bir etkinlik yapar yeni dostluklar kurarız şimdilik bu kadar hepinize çok selamlar ve rastgele.
Taygun KOCABIYIK
31-01-2007, 12:05
Aramıza hoşgeldin Meşmen abi
aradığın ve öğrenmek istediğin hertürlü bilgiye ulaşabiliceğine emin olabilirsin
ramazanuçar
31-01-2007, 12:21
hoşgeldiniz.dostluktan bilgiye aradığınız her şey burda...
CaTSiLeNcE
31-01-2007, 12:25
meşmen bey hoşgeldiniz..
ismail çakır
31-01-2007, 12:33
hoşgeldiniz. iyi bir yere demir attınız.
Meşmen bey hoşgeldiniz, Kuşadasında olupta balık tutmamak olur mu abicim??
Aramıza hoşgeldiniz, tatlı suda kefal avlayan bir uzman abimiz de Muvaffak Abi'dir :). İkinizin deneyimleri de bize yol gösterir...
aganta borina borinata
31-01-2007, 13:44
hoş geldiniz...
rastgelsin...
Meşmen aramıza hoş geldin,
Aramıza hoşgeldin Meşmen...
Meşmen bey hoşgeldiniz...denizin tadının kaçtığı şu günlerde sizden tatlısu raporları bekliyoruz...
arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim. Hepinize birden HOŞBULDUK ayrı ayrı cevaplayıp hoşbulduk demek isterdim ama nasıl ayrı ayrı cevap yazacağımı hala öğrenemedim.bu konuda yardımcı olursanız çok sevineceğim.1-2 gündür abimin işlerini yapmaktan balığa gidemedim ama en yakın zaman da gideceğim.Sizlere inşallah iyi fotoğraflar yollayabilirim.
Güven ÖZYELDAN
01-02-2007, 16:19
hoş geldin balıkçı dostum...
theimam35
01-02-2007, 18:12
aramıza hoş geldin arkadaşım.
Uzm.Dr.Rastgele
01-02-2007, 19:01
Sevgili arkadaşım dost ortamına hoşgeldin.Umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz.
hoşbulduk arkadaşlar .yarından sonra inşallah balığa çıkacağım şans dileyin ihtiyacım olacak.ayrıca SÖKE 'DEN kefal tutmak isteyen (b. menderes nehri) ama ne yapması gerektiğini bilmeyen arkadaşlar varsa bana mutlaka soru yazsınlar.teşekkürler hepinize bol şanslar.
Meşmen soru yazmaya gerek yok sen av yöntemlerini anlatman yeterli.
aramıza hoş geldiniz umarız katılımcı olursunuz.
aserkansatı
13-02-2007, 23:31
Aramıza hoşgeldin Meşmen...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.