Tüm Versiyonu Göster : karaburun hatırası
Arkadaşlar balık resimleri ile devam ederken yeni bir telefon aldık, bundan sonra resimler ve videolar gelecek kısmet olursa, işte bu yılın karaburun hatırası sonunda siteye aktarma fırsatı bulabildim saygılar...:)
Ne yapalım şimdilik karadan resimlerle ilgileniyoruz ,.....resim ve videolar itina ile izlenir:D :D :D
Adnan Abi hepsini anladım da niye iki telefonla da ayrı ayrı resim çektin onu anlamadım :D. Abicim inşallah mercanlardan bulamadığımız bereketi bahardan sonra çipuradan buluruz ;) :)...
mert kardeşim, önce ilk gelen telefon ufak olanı elime geçmişti ,olmaz daha büyük olsun dedim ne bileyim heycannn işte:D :D
aganta borina borinata
07-02-2007, 07:48
adnan abi...yakında aşacaksın kendini walla...ellerine sağlık...
rastgelsin...
Taygun KOCABIYIK
07-02-2007, 08:21
İşsiz kalmış tüccar eski defterleri karıştırırmış adnan abicim bilmem anlatabildim mi :D
o gün amma bereketsizdi birde bizim teknenin durumu aklıma geldi de tüylerim diken diken oldu :D hele ıslak halatlar ahhh ahh :D birde onur abi vardı neyse bereketsiz ve kötü şartlar altında olsada bizim birlikte olmamız o günü ölümsüz ve güzel kılmaya yetiyor abicim inşallah yakında karadan organizasyonlarla bir araya gelmek dileğiyle
Uzm.Dr.Rastgele
07-02-2007, 13:53
Yahu Adnan abim,benimde canımı çektirdin.....Dur hele becerebilirsem bende şöyle eski defterleri karıştırıp da bir şeyler hazırlayayım bari...:P
Kurcalayın walla eski defterleri bende faydalanayım :D :D doğancım ne yapalım 40 ından sonra bilgisayarla tanıştık anca bu kadar:D :D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.