Tüm Versiyonu Göster : Eski defterler....
Uzm.Dr.Rastgele
08-02-2007, 09:13
Malum olduğu üzere kış şartlarından dolayı bir çoğumuz kolay kolay balığa gidemiyor...Eeee, durum böyle oluncada iş '' eski defterleri'' karıştırmaya kalıyor......Eh bende elimden geldiğince bir şey yapmaya çalıştım......
[Only Registered Users Can See Links]
bu da yuo tube versiyonu...
gokseldbuga
08-02-2007, 10:19
iç çekiyorum iç çekiyorum olmuyor, bu hafta da cezalıyız, ayvayı yedik amcam, sen de tuz biber oldun be yahu:P
aganta borina borinata
08-02-2007, 10:47
ellerine sağlık ishak abi...sık dişini biraz...şunun şurasında ne kaldı...
rastgelsin...
Abicim sera koşullarında iğde yetiştiriciliği üzerine çalışmalar sürüyor, biraz sabır :D...
Taygun KOCABIYIK
08-02-2007, 11:41
İshak abicim senin eski defterler bayağı kabarıkmış :D
Uzm.Dr.Rastgele
09-02-2007, 13:00
Sevgili Doğan'ım, benim akıl hocam....:P Verdiğin bilgiler ışığında laf dinleyen bir talebe olarak bir şeyler yapmaya çalışdım...:P Bak bakalım olmuş mu ?:D
aganta borina borinata
09-02-2007, 13:35
Sevgili Doğan'ım, benim akıl hocam....:P Verdiğin bilgiler ışığında laf dinleyen bir talebe olarak bir şeyler yapmaya çalışdım...:P Bak bakalım olmuş mu ?:D
:D cillop gibi olmuş abi...ellerine sağlık...azizede yakışmış vallahi...:D
rastgelsin...
İshak abicim eline, koluna sağlık.. Her iki çalışmada çok güzel, müziklerede hayran kaldım.. :D
Abi hoş bir çalışma olmuş eline sağlık, az kaldı şunun şurasında şubatı bitti sayarsak mart ayı kalıyor :) :) :)
Uzm.Dr.Rastgele
29-03-2007, 06:57
Balığa uzun süre gidemeyince eski defterleri tekrar tekrar açmak farz oldu.Akşam bilgisayar başında oturur iken tekrar yeni bir video çalışması yapasım geldi.:P Biliyorum eski site arkadaşlarım bu görüntülere bakmaktan onlara artık gına gelmiştir.:deli: Ama yeni arkadaşların belki ilgisini çeker diye ekliyorum.Eh artık bu hafta sonu balığa gitmek benim için kaçınılmaz hale geldi...Pazar günü için inşallah hava müsait olurda bir çeşme yaparım....:artist:
ismail çakır
29-03-2007, 07:29
ishak bey kardeşim yine güzel bir çalışma hazırlamışsın. eline emeğine saglık.. inşallah yenilerine.. şunun şurasında iğdelerin çiçek açmasına ne kaldiki....
Deşmeyin abicim şu eski defterleri :deli: :D :D :D ...
İshak Abi eline sağlık ve şimdiden rastgelsin...
OOOFF, OOOOOFFFFFFFFF.......
:deli: abi ellerine sağlık...... offfffffffffff:deli:
Taygun KOCABIYIK
29-03-2007, 18:13
İshak abi harika çalışma müziğe bayıldım sözleride çok manalı :D:deli:
İshak ım eski meski ben anlamam kardeş ben bu gün gümüldürden 3 adet kefalimi almışım...:D :D hamur ile. ama bayagı yoruldum ha.. şu anda(sag baldır) kamfolin sürdüm.. ateş gibi yanıyor..zira yolda kramp girdi..:(
bir tanesi.27/28 cm digerleri22/23 cm:artist:
muvaffak abim afiyet olsun
gokseldbuga
29-03-2007, 23:56
Böyle şans mı olur, 3. hafta gene Ctesi yağmur var hem de gökgürültülü sağanak. Sanki garezi var havanın bana.
İshak amca Pazar yağmur olmasa da hava soğuyor bilgine.
Yağmur da olsa ben sanırım gidicem artık duramıyorum yerimde
Bu arada saat 2 ben hala çalışıyorum ve sahaba dek sürecek, msn den cevap vermediklerim alınmasın şu sıralar başımı kaşıyacak vaktim yok
muvaffak ustam hayırlı uğurlu olsun kefallar resmini görmedik ama adrese tavamı olarakmı fırında olarakmı teslim ettin ayrıca gecmiş olsun.:) :)
İshak ustam her zamanki gibi güzel bir slayt hazırlamışsın bende yakında kırmızılara( Mercan) ait bir slayt hazırlıcam elinde net fotolar varsa yollarmısın selamlar hafta sonu icin rast gele.
muvaffak ustam hayırlı uğurlu olsun kefallar resmini görmedik ama adrese tavamı olarakmı fırında olarakmı teslim ettin ayrıca gecmiş olsun.:) :)
Hocam sağolasın da daha öncede bahsettim benim cep tlefonu eski model. alman tankı gibi sadece konuşmak için yani fotosu motosu yok. birader.
evede geldiğimde harbi yorgun oluyoru
_'''Hanım şunları bir yıka koy buzluga''
dan sonra aynen uzun oturuş vaziyetleri.:)
selimiye sazancısı
16-05-2007, 10:49
Abicim Slm Ben Geldim Yani Efsane Geri Döndü Sevgiler Saygilar ..bu Senede Hep Beraber Allahin Izniyle Destan Yazacagiz.görüsmeküzere
Uzm.Dr.Rastgele
16-05-2007, 10:53
Bekleriz Serbülent kardeşim....
muvaffak abim sen iyisin ben hem tutuyorum hem temizliyorum hemde buz dolabına koyuyorum hanım pişirip getirme ve sofra işlerine bakıyor.selamlar
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.