Tüm Versiyonu Göster : selam
merhaba.dün akşam babamla ben internette balık sitelerine bakarken buraya denk geldik.ben de üye oldum.
Aramıza hoşgeldin adaşım (gerçi hangisini kullanıyorsun bilmiyorum ama :))...
CaTSiLeNcE
10-02-2007, 12:47
hoşgeldin oğuzhan...
aganta borina borinata
10-02-2007, 12:57
hoşgeldiniz...
rastgelsin...
Aramıza hoşgeldin oğuzhan,pasif değil katılımcı ol oğuzcan.
Hoşgeldin Oğuzhan. Katılımlarınızın sürekli olması temennisiyle rastgele... :) :) :)
kusura bakmayın kendimden fazla bahsedemedim.şimdi anlatayım.genelde oğuzhanı kullanırım.ancak mert veya ozi de diyebilirsiniz.genelde babam,dayın,eniştem ve ben sürü halinde,zıpkın veya oltayla avlanırız.haftaya pazar bir aksilik çıkmazsa yine ekip olarak foçada tekne tutacağız.bugün babamla yapay yem,iğne,kurşun vs. aldık.
Uzm.Dr.Rastgele
10-02-2007, 20:29
Sevgili Ozi, dost ortamına hoşgeldin.....Umarım kalıcı ve katılımcı olursun...:D
Taygun KOCABIYIK
10-02-2007, 22:47
Ozi hoşgeldin benim namımda tagodur ismimi unutuyorum bazen :D
kusura bakmayın kendimden fazla bahsedemedim.şimdi anlatayım.genelde oğuzhanı kullanırım.ancak mert veya ozi de diyebilirsiniz.genelde babam,dayın,eniştem ve ben sürü halinde,zıpkın veya oltayla avlanırız.haftaya pazar bir aksilik çıkmazsa yine ekip olarak foçada tekne tutacağız.bugün babamla yapay yem,iğne,kurşun vs. aldık.
Oğuzhancım nasıl tekne kiraları foçada??? Götürdükleri yerler iyi av yapıyormu, tel. No. ları falan bizi bilgilendirirsen seviniriz...:) :)
ya tam bilmiyorum biz birkaç kişi gittiğimizden parayı paylaşıyoruz.yemk falan yiyoruz.tekne büyük.tuvalet,banyo,3 tane yatılabilecek oda var.tekne değil yat :D ayrıca sonar cihazı var.gezerken balıkların ne kadar derinde hangi miktarda falan görebiliyorsunuz.yemek yiyoruz öğlende.sabahtan akşama kadar.hatta sabah çıkmadan önce trollerden sardalya alıyoruz.malesef telefon numarasını bilm iyorum.
aramıza hoşgeldin hemşerim bol online günler dilerimmm..:)
amatör balıkçı
11-02-2007, 19:25
Hoşgeldin OZİ,babanı,dayını ve enişteni de bekliyoruz.
arkadaşlar eniştem arkadaşlarıyla gitmiş bugün foçaya.haberlere göre geçiş dönemindeymiş tam böyle.balık yokmuş ortalıkta.boş dönmüşler.üstelik 12 kişiymişler.kaptan arkadaşlarını aramış onlar da tutamamış.yani bizim balık olayı mart sonuna ertelendi.ancak babamla ben yine de o süre içinde oltalar hazırlıycaz.:D
aserkansatı
13-02-2007, 23:23
Oğuzhan hoşgeldin ...Kusura bakma ben senin geldiğini yeni farkettim.Akhisarlılar çoğalıyor...
aramıza hoş geldiniz umarız katılımcı olursunuz.
Oğuzhan hoşgeldin ...Kusura bakma ben senin geldiğini yeni farkettim.Akhisarlılar çoğalıyor...
Yakında Akhisarlılar ayrı gurup kurcaklar gibi geliyor :D :D :D birgün Tahir Ün caddesinde karşılaşırız belki :D :D :D
Uzm.Dr.Rastgele
15-02-2007, 10:15
Erdal'ım sen Tahir ÜN caddesini nereden biliyorsun.........
merhaba.dün akşam babamla ben internette balık sitelerine bakarken buraya denk geldik.ben de üye oldum.
hoş geldin oğuz babanıda bekleriz.:D
Erdal'ım sen Tahir ÜN caddesini nereden biliyorsun.........
İshak abi benim hanımın ananesi orada oturuyor. Ayda- iki ayda bir gider geliriz. Ben çok sevdim Akhisar'ı... Her gittiğimde bolca dolaşırım, Ayıptır söylemesi Ramiz'de bi köfte yerim. Parkı, bilhassa pazarı çok güzel...Velhasılı güzel memleket Akhisar.:) :) :)
Hayırdır abi senin bağlantın nedir Akhisarla????
Ozi hoşgeldin kardeşim...
Rastgelsin...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.