Tüm Versiyonu Göster : kutlama...
aganta borina borinata
12-02-2007, 09:22
sevgili dostum güven özyeldan...doğum gününü kutlar herşeyin gönlünce olduğu huzurlu bi yaşam dilerim...iyiki varsın....
rastgelsin...
HALDUN YALIMLI
12-02-2007, 09:55
Kardeşim doğumgünün kutlu olsun. Sağlık, mutluluk, başarı ve huzur dolu bir yıl temenni ederim. RASTGELSİN.
Taygun KOCABIYIK
12-02-2007, 09:57
Canım abicim doğum günün kutlu olsun bu yaşın sana bol sağlık, bol mutluluk, bol para, bol balık getirsin :)
Nice birlikte yıllara abicim
Kardeşim doğum günün kutlu olsun, yeni yaşında herşey gönlünce olsun. Balığa gitmek için daha kolay izin alasın inşallah :D...
Dün bilsek sana bir pasta ayarlardık ya;) ...
ramazanuçar
12-02-2007, 10:14
güven kardeşim yeni yaşın hayırlı olsun.umarım sevdiklerinle sağlık ve mutluluk içinde nice uzun yıllar geçirirsin...
gokseldbuga
12-02-2007, 10:22
alla alla benim yazdığım mesaj nereye gitti ki, göremiyorum, olsun gene yazarım
Mutlu yıllar Güvenim
Mutlu yıllar güven.sağlıklı uzun yıllar dilerim...
Doğum gününü kutlar daha nice mutlu sağlıklı yıllar dilerim.
Sevgili Güven,umarım bu yeni yaşınla beraber hayatı daha güzel yakalarsın,sevgilerimle
Uzm.Dr.Rastgele
12-02-2007, 11:25
Güven'im mutlu yıllar dilerken,yeni yaşında herşeyin gönlünce olmasını dilerim.
nice yıllara güven herşey istediğin gibi olsun...
Doğum günün kutlu olsun Güven.. Allah uzun ömür, sağlık huzur ve mutluluk versin.. Herşey gönlünce olsun..
aserkansatı
12-02-2007, 22:21
Mutlu yıllar Güven.Sağlıklı,huzurlu ve bol balıklı günlerle geçsin yeni yaşın...
CaTSiLeNcE
13-02-2007, 12:42
Güven Nice yıllara abi.....
Güven ÖZYELDAN
14-02-2007, 15:34
öncelikle haldun kardeşime teşekkür ediyorum bu sitenin varlığından beni haberdar edip buraya üye olmamı sağladığından ve sizler gibi mükemmel insanlarla bir araya gelmemi sağladığından dolayı, doğru insan bulmak daha doğrusu dosttum diyebilmek böyle insanları bulabilmek çok zor ama ben bu dünyadaki şanslı insanlardan biriyim çünkü sizleri tanıdım iyiki varsınız iyiki varsın RASTGELSİN daha nice yıllara yaşlara beraber girmemiz dileğiyle herkeze teşekkür ediyorum...
güvenim biraz geç oldu ama ancak haberim oldu. doğm günün kutlu olsun sağlık sıhat ve mutluluk dolu bir hayat dilerim kardeşim.
Güven ÖZYELDAN
14-02-2007, 16:45
güvenim biraz geç oldu ama ancak haberim oldu. doğm günün kutlu olsun sağlık sıhat ve mutluluk dolu bir hayat dilerim kardeşim.
teşekkür ederim abicim daha nice yaşlara hep birlikte...
biraz geç oldu kusura bakma kardeş..
İyiki doğdun ve seni tanıdık...
Güven ÖZYELDAN
15-02-2007, 10:31
biraz geç oldu kusura bakma kardeş..
İyiki doğdun ve seni tanıdık...
teşekkür ederim abicim iyiki sizler varsınız...
ismail çakır
15-02-2007, 14:06
valla güven bizim kutlamada gecikti.ama geç olsada yeni yaşında herşeyin gönlünce olmasını dilerim.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.