Tüm Versiyonu Göster : Yeni bir site
arkadaşlar yeni bir site faydalı bilgiler çizimli ansiklopedik [Only Registered Users Can See Links] oltaciyiz.biz
Taygun KOCABIYIK
18-02-2007, 19:14
Cevat abi konuyu "Balik Avı İle İlgili Tüm Linkler" bölümüne taşıdım.
Güzel bir site paylaşım için teşekkürler
aganta borina borinata
19-02-2007, 09:03
paylaşım için teşekkürler...
rastgelsin...
Yeni bir sitede benden
[Only Registered Users Can See Links]
Oltacıyız.biz sitesi uzun zaman kurulmayı bekleyen bir siteydi yeni açılmış. Bahadır Çapar su müh. Av doğa dergisinde ara sıra yazıları çıkar.Takımların en iyisini kullanır sazan ve turna da sıkıdır ama diğerlerinmde fikrim yok.Hayırlı olsun.
Oltacıyız.biz sitesi uzun zaman kurulmayı bekleyen bir siteydi yeni açılmış. Bahadır Çapar su müh. Av doğa dergisinde ara sıra yazıları çıkar.Takımların en iyisini kullanır sazan ve turna da sıkıdır ama diğerlerinmde fikrim yok.Hayırlı olsun.
BİZDE YENİ BİR SİTEYİZ
[Only Registered Users Can See Links]İ.NET
sazanci.net olta balıkçıları derneği yayın kuruluşudur
Bafralı aramıza hoşgeldiniz, imza ayarlarınızı tam olarak yaparsanız hitapta kusur etmemiş oluruz :) ...
Siteniz de hayırlı uğurlu olsun :)...
cevat paylaşım için teşekkürler.
bafralı aramıza hoş geldiniz...
Bafralı sizin sitede hayırlı olsun.İmza ayarlarına isminizide yazarsanız daha iyi olur.
Bafralı, siteyi açamıyorum.sorunmu var ?
[Only Registered Users Can See Links]
iyalyan markası kamışlar çok tatlı
Uzun zamandır siyeyi ziyaret edemememin sebebi bildiayarıma yeni format attırdım ve çok sitenin adresini kaybettim.Şimdi yeni yeni siteleri bulup giriyorum.Balıkçı dostların olduğu her yerde ben de varım.
Uzun zamandır siyeyi ziyaret edemememin sebebi bildiayarıma yeni format attırdım ve çok sitenin adresini kaybettim.Şimdi yeni yeni siteleri bulup giriyorum.Balıkçı dostların olduğu her yerde ben de varım.
Bafralı kardeşim merhaba senden ricam diger üyelerimiz gibi imza ayarlaını yaparsan sana daha net hitab ederiz... ardından bize uzun ca derneginizden bahsedersin. faaliyetlerinizden. vs.:)
Bafra lı aramıza hoş geldin,kalıcı olman dileğiyle,rastgele
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.