PDA

Tüm Versiyonu Göster : puslu ve dalgalı 17 şubat

Rauf
19-02-2007, 07:04
şubatın bu değişken havasında cumartesi öğlen 12 de şansımızı deneyelim dedik selahattin ağbinin teknesi ile cıktık hava bir kapıyor bir acıyordu yağmur bulutları uzaklarda kendini gösteriyor geliyorum diyordu yinede bir haftadır ayrı kaldığım balık tutma duygusu vazgecirmiyor gel git dalgalarının 2 metreyi bulduğu bu gün selo ağbimin eşi bu yüksek dalgalara dayanamadı kamaraya yatmağa gitti.
[Only Registered Users Can See Links]
yukarideki vidioda görüceğiniz gibi deniz hicte ic acıcı değildi.Fakat oltaları denize attığımız zaman denizdeki doslarımızın baya iştahlı olduğunu hemen anladık.o gün ücbucuk kilo kadar sizderit,tepegöz mercan (namı diğer erkek mercan) ve bir kac mırmır aldım ve saat beş gibi yağmurun damlacıkları düşerken limana girdik.o günki avdan bir kac resim.herkeze selamlar sevgiler.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
siznarit ve diğerleri
davetsiz misafir mırmırın peşinden gelmiş TRAKONYA hazır halde bekliyor sırtındaki dikenleri batırsam diye.
şu sizderit (ızmarit)erkeginin renklerine bakarmısınız.

ismail çakır
19-02-2007, 07:55
rauf abi mubarek sızderıtın görüntüsü bile muhteşem. trakaonyada iyiymiş hani. bu mevsimde bunada şükretmek lazım.afiyetler olsun...:D

mufi
19-02-2007, 07:59
Rauf kardeş afiyet olsun...yarasın...

mustafakasim
19-02-2007, 08:19
rauf abicim maşallahınız var.
tebrik ederim

giritli
19-02-2007, 08:19
Rauf abicim afiyet olsun....ne güzel olur şimdi o izmaritlerin kızartması....allaaaaah....

aganta borina borinata
19-02-2007, 08:27
güzel bi gün ve av geçirmişsin rauf kaptan...arasıra böyle kasvetli havalarda da avlanmak lazım...

rastgelsin...

aganta borina borinata
19-02-2007, 08:29
rauf kaptan bu arada sanırım video uçmuş...

rastgelsin...

Lethe
19-02-2007, 08:45
Rauf abi azminizi tebrik ederim.güzel av olmuş :)

gokseldbuga
19-02-2007, 08:46
benim ekledigimde de ayni sorun olusmustu, youtube da birseyler var.
Rauf abi afiyet olsun ne guzel baliklar

Uzm.Dr.Rastgele
19-02-2007, 09:09
Rauf kaptan. bereketli olsun.....İzmaritlerin maşallahı var.....Tavada nefis olurlar mubarekler........Çıtır çıtır........Afiyet ola...:D

Rauf kaptan'ım youtube görüntünü seyredemedim....Göksel in hafta sonu görüntüsünü de seyredememişdim...Senin verdiğin link direkt ana sayfa gibi bir ekrana yönlendiriyor....

Sen ve Göksel kardeşim, hangi isim ile yüklediğinizi yazarsanız, SEARCH(ara-bul) kısmından bulabiliriz kanaatindeyim...

Rauf
19-02-2007, 09:12
rauf kaptan bu arada sanırım video uçmuş...

rastgelsin...

doğan vidio aslında 5-10 saniye daha uzundu sonuna doğru 5-6 saniye kestim luzumsuz diye sonra akşam yükledim sabah baktım göstermiyor sildim tekrar yükledim bi kac denemeden sonra gösterdi şimdi yine göstermiyor cok kısa ve motor gürültüsü olduğundanmıdır ne göstermiyor.şu aşadaki yazı cıkıyo ne diyor.

(The video you have requested is not available.

If you have recently uploaded this video, you may need to wait a few minutes for the video to process.)

gokseldbuga
19-02-2007, 09:17
If you have recently uploaded this video, you may need to wait a few minutes for the video to process.)[/QUOTE]

Dünden beri bu şekilde, sorun videolarda değil

katiti
19-02-2007, 10:30
Rauf Abi ben yine arada bir kırmızı gördüm :D. Buna da şükür bu zamanda, afiyet olsun...

varior
19-02-2007, 15:08
Elinize sağlık, Afiyet olsun Rauf abi.. Anladığım kadarıyla Akdeniz bereketlenmeye başladı, bu hafta gitmek lazım.. :) Şu Trakonya'yı görünce tüylerim diken diken oluyor, elimin ağrısını hatırlıyorum.. :hıııı:

Taygun KOCABIYIK
19-02-2007, 17:01
Rauf kaptanım harika balıklar mırmır mercan siznarit eh daha ne olsun :)

yilmaz
19-02-2007, 19:04
rauf abi, mercan avınıza renk katmış. günün anlam ve önemini anlatmış. bereketli avlar...

varior
19-02-2007, 22:33
Rauf abi video görüntüleri biraz bulanık ama gösteriyor, deniz gerçekten kabarmış, sizde bayağı bi hızlı (kaçar gibi) dönüyorsunuz.. :)

eşref sürek
20-02-2007, 02:42
rauf abi güzel balıklar biz burada lodosdan sert poyrazdan çıkamıyoruz rastgele

Rauf
20-02-2007, 23:48

ishak ustam daha evvel calışmıyordu yukarıdaki butona tıkladım bekledim sonra resme tıkladım göstermeye başladı daha sonraları bir kac defa bu sefer direk sayfaya gittim calışıyor bir de sen dene calışıyor umarım bu butona tıklamakmı lazım acaba.selemlar

kturkol
20-02-2007, 23:51
rauf bey ellerinize sağlık. afiyet olsun.:helal: :helal:

Rauf
20-02-2007, 23:52
If you have recently uploaded this video, you may need to wait a few minutes for the video to process.)

Dünden beri bu şekilde, sorun videolarda değil[/QUOTE]

göksel benim denediğimi bir dene bakalım senin vidioda gösterecekmi.selamlar

Rauf
20-02-2007, 23:54
Rauf Abi ben yine arada bir kırmızı gördüm :D. Buna da şükür bu zamanda, afiyet olsun...

mert doğrudur bağzı mercan ufakları cıkıyo yaşayanları atıyorum geriye bağzıları şişmiş oluyo yapacak bişi yok dediğin gibi hareket başladı galiba.

Rauf
20-02-2007, 23:56
Elinize sağlık, Afiyet olsun Rauf abi.. Anladığım kadarıyla Akdeniz bereketlenmeye başladı, bu hafta gitmek lazım.. :) Şu Trakonya'yı görünce tüylerim diken diken oluyor, elimin ağrısını hatırlıyorum.. :hıııı:

Savaş bu hafta hava musait olursa git hareket başladı kaliba trakonya baya güzel poz verdi ama bu onun son pozuydu.akşam beşe doğru biraz yağmur atmaya başlamıştı bizde dönüyorduk sonra kesti durduk bi yarım saat daha salladık.

Rauf
21-02-2007, 00:02
Eşref,Yılmaz ve Taygun arkadaşlarım darısı sizlere akdenizde hareket başladı galiba bu günde gittim mırmır yaptı sonra yunuslar teşrif ettiler bizim film bozuldu yunus arkadaşlar boşa gelmez demek balık kıyıladı selamlar.

Rauf
21-02-2007, 00:05
rauf abi mubarek sızderıtın görüntüsü bile muhteşem. trakaonyada iyiymiş hani. bu mevsimde bunada şükretmek lazım.afiyetler olsun...:D

hemşo eyvallah bunada şükür biraz kıpıtı var selamlar.

Rauf
21-02-2007, 00:09
muvaffak, mustafa ve onur arkadaşlarım bu hafta burada hereket başladı darısı izmirli arkadaşlarada raST GELİR İNŞALLAH.herkeze selamlar.

aganta borina borinata
21-02-2007, 07:36
youtube daki sorun düzelmiş...link direk açılıyor...

rastgelsin...