Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Bana ilginç geldi....

Uzm.Dr.Rastgele
19-02-2007, 12:03
Arkadaşlar bir arkadaşın bana gönderdiği slayt gösterisini sizlerle paylaşmak istiyorum....En slaydaki bana çok ilginç geldi....

aganta borina borinata
19-02-2007, 12:15
paylaşım için teşekkürler ishak abi...nette dolaşan resimlerden...bu na optik yanılsama ya da optik yanılgı diyorlardı sanırım...belkide ikiside aynı anlamdadır...

rastgelsin...

varior
19-02-2007, 15:32
İshak abicim, paylaşım için teşekkürler.. Şu aşağıdaki resimlerde bana ilginç geldi.. :deli: her ne kadar saçma gibi gelsede Deniz Kızı olduğu savunuluyor..
Bence resimler başlı başına saçma, yinede paylaşmak istedim.. :) İlginç..

[Only Registered Users Can See Links]

Lethe
19-02-2007, 17:05
evet ilginç.ama ben de deniz kızı ya da benzer bişi olduğunu sanmıyorum.düzmece bence.paylaşım için teşekkürler.

aganta borina borinata
20-02-2007, 07:42
savaş hakikaten enteresan bi resim...iyi bi çalışma yapmışlar gibi geldi bana...ama çok iyi değil...metabolik olarak bi çok hataya sahip...

rastgelsin...

Uzm.Dr.Rastgele
20-02-2007, 08:19
Canım kardeşim, vallahi böyle bir '' şeyi '' hayatımda ilk defa gördüm...

varior
20-02-2007, 17:04
söylediklerine göre, büyük asya depreminde oluşan Tsunamiden sahile ölü olarak vurmuş.. Doğru-yalan bilmiyorum.. Yalnız eski Din ilim adamları Deniz kızının yada erkeğinin olduğunu kitaplarında yazmışlar.. Yalnız tabi bu görüntüde değil, daha estetik insana daha çok benzeyen yapıda... Artık dünyada ne görsem şaşırmıyorum, öyle bir hale geldik.. :)

aganta borina borinata
21-02-2007, 08:40
en alttan ikinci resme dikkatli bakarsanız...iki farklı figürü daha net göreceksiniz...(deniz kızını ki aslında cinsiyeti belli değil beline kadar yutmuş bi balık var...

göğüs kafesine baktığınızda akciğerli olduğu anlaşılıyor...ki akciğerli ve suda yaşayan canlıların tümünde burun deliklerini kapatan bi sistem vardır...kuş türlerinde gaga olduğundan bu sistem içerdedir...bunda gaga yok ama burnu kapatan bi sistemde görünmüyor...

evrim yada yaradılış adına ne derseniz...herşeyiyle mantıklı bi kullanım hedeflenmiştir...başta bulunan yüzgeçlerin kullanımı ne olaki...aksine kullanışsız ve dezavantaj sağlayan organlar...

bu canlının üreme sistemi nasıldır acep...doğurur mu yumurtlar mı...gerçi farketmez...boyutlarını gözönüne alırsak her ikisinide nereden yaptığı görünmüyor...

aslında daha bi çok terslik var...mesela o yan taraftaki yüzgeç...bana bi balığın sırt yüzgeci olarak görünüyor...eğer değilse nedir...neden böyle simetrik bi figürde sadece tek taraftadır...ya da neden yüzgeçleri ve kuyruk kılçıksı hassas bi yapıya sahiptir...

bide şöyle bakın...sizce yapı olarak çok fantastik değil mi...

aslında bu kadar uzatmamın sebebi çok ciddiye aldığımdan değil...bunu tasarlayanın yeterince ciddiye almadığındandır...sanırım yukarıda ki resimler şimdi gözünüze daha farklı görünecekler...

rastgelsin...

aserkansatı
01-05-2007, 14:02
Kızı çiroz yaparken güneşte unutmuşlar...

katiti
01-05-2007, 14:38
Kızı çiroz yaparken güneşte unutmuşlar...

Serkan Abi bu güneşlenirken uyuya kalmış olmasın :D :D :D...

giritli
02-05-2007, 10:39
Abicim sükut-u hayale uğradım vallaha...bu ne beeee:deli:
Mertikom "denizden babası çıksa yiyen kardeşim"....buyur burdan yak:D :D :D

katiti
02-05-2007, 12:52
Abicim sükut-u hayale uğradım vallaha...bu ne beeee:deli:
Mertikom "denizden babası çıksa yiyen kardeşim"....buyur burdan yak:D :D :D

Kardeşim taze değil, taze olsa düşünürdük bir çare :D :D :D...