Tüm Versiyonu Göster : Fishmax
aganta borina borinata
20-02-2007, 14:36
bu alet türkiyede satılıyor...
[Only Registered Users Can See Links]
rastgelsin...
farklı bir model de burada var
etik olup olmadıgı tartışılır....(yerine göre)
Doğancığım balık çağırmak istiyorsan bana haber ediyorsun, ben gelip senin oltanın civarında agaşona yatıyorum, civarda ne kadar balık varsa geliyor. Paran da cebinde kalmış oluyor :D :D :D...
Doğan kardeşim bakıyorum balık yok ,balık çağırmak için her türlü oyunu bulmaya çalışıyorsun. beim gibi yapacaksı n sitenin oyunlarında bol balık var:D :D :D ben orada takılıyorum...:D :D
Doğancığım hayrola? balığa kıtlık geldi galiba.:P :P
bu alet balığa geh bili bili bili mi diyor?:P :P :P
aganta borina borinata
21-02-2007, 08:06
ya olurmu öyle şey arkadaşlar...benim böyle reklam kokan hareketlerde gözüm yok...:D ...hem tagonun bi ara attığı bi başlık gibi "balıklar bana koşa koşa geliyor"...bi gidebilsem herşey çok daha güzel olacak ama...
ben acaba ihtiyaç duyan birilerine bi nebze olsun yol gösterebilirmiyim bi fikir verebilirmiyim diye yani öyle işte...
muvaffak abi bunda etik olmayacak bişey yok eğer yazılanlar doğruysa...yani balığa ve çevreye zarar vermiyorsa neden kullanılmasın ki...bu suni koku gibi bişey... amaç avlanmaksa etik olmayan "electro fishing" başlığı altında verdiğim şekilde avlanmaktır...ama amaç mucadele ve araştırma yapmaksa bu electro fishin sistemi bence en uygunu gibi...
rastgelsin...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.