Tüm Versiyonu Göster : 25 şubat 2007 çeşmealtı/izmir
Sitesakini arkadaşlar daha önceki organizenin başarısız olmasından dolayı gerçekten üzüldüm şöyle anlatayım isparaozu bile özledim:D buhafta sağlam bir organize yaptım iş arkadaşlarımdan aldığım destekle şuan 4 kişi yani bir tekne tamamlanmıştık ama 2. tekne ye devam ediyorum ve onur (giritli) kardeşim yanına 3 arkadaş daha ilave olacak ilgilenen arkadaşlara duyurulur..
gokseldbuga
22-02-2007, 08:54
rastgelsin diyorum. Bu hafta bay geçmek zorundayım.
aganta borina borinata
22-02-2007, 08:59
adnan abi...gideceğin tarih düzenli fırtınalardan birine denk geliyor...piri reis te de kıyameti koparıyorlar o tarihlerde...ama gideceğiniz güne hava durursa fırtına arkası iyi balık alabilirsiniz gibi geliyor...
artık bu mevsimler rüzgar mavsimleri...dikkat etmeli...özlellikle ani ve şiddetli rüzgarların bol olduğu aylar başlıyor...
rastgelsin...
Adnan Abi Çeşmealtın'nda i.... serisine mi çalışacaksınız :D :D. Ben sana bilgi verdim, beklemedeyim;) ...
Uzm.Dr.Rastgele
22-02-2007, 11:16
Sevgili Adnan'ım, bizde bu hafta cumartesi günü için çeşme planı yaptıtdık ama,meteroloji gözümü korkuttu....:oha: .Sen ne dersin... Poseidon ise tamamen tersini söylüyor....Anlamadım gitti....:P
[Only Registered Users Can See Links]
İshak Abi şu an için hava çok güzel. Cumaya kadar da öyle. Haftasonu henüz net değil, ama hava yapacak basınç merkezleri şimdilik uzak görünüyor. En azından Cumartesi'yi kurtarır gibi. Yine de yarın netleşecektir. Ama haftasonu için söz ettiğim basınç merkezi (alçak basınç) ulaşırsa güneyli hava yapma olasılığı var...
gokseldbuga
22-02-2007, 13:45
Poseidonda birşey yok, geçen hafta Akbüke giderken iki siteye de bakmıştım, Poseidon da yağmur da yok diyordu sucuk gibi olduk.
Meteoroloji, Cumayı da Ctesiyi de berbat göstermiş, güneylisini kuzeylisini bilmem şiddetine baksana abicim 6-8 4-5 , o sandalda olmak istemezdim
Taygun KOCABIYIK
22-02-2007, 15:21
Adnan abicim 2. tago diye devam edebilirsin :)
Arkadaşlar uyarılar için teşşekkürler 25 şubat harbiden hava patlıyor gibi görünüyor tabifırtına olursa program değişebilir:( ...
arkadaşlar ben hava durumunu aşağıdaki linkten takip ediyorum. şimdiye kadar pek şaşırmadılar.
[Only Registered Users Can See Links]
Adnan bey hava durumuna bağlı olarak gelebilirim.
Göksel sana gidemem demiştim ama bandeki bilgi hava iyi olacak diyor.
Kıvanç bey hava tekne ile çıkmamıza müsade etmiyor kıyıdan karar verdik, gelmek isterseniz sabah toplanma saatini yazarım toplandığımızda nereye gideceğimizi karar vereririz...ayrıca cumartesi yağmurlu geçecek pazara yağmur yok yılmadan devam...
adnan bey uygundur. sorun çıkmazsa beni dahil edin.:dans: :dans:
eşref sürek
24-02-2007, 00:24
hepinize şimdiden rastgele işallah hava güzel olur bol av yaparsınız bizde hava izin verirse tekne ile çıkmak istiyoruz hava raporu marmarayı sisli gösteriyo bol şanslar hepinize
mustafakasim
24-02-2007, 11:19
Adnan abi ne tarafa gitmeyi düşünüyorsunuz ve saat kaç gibi gideceksiniz.
Kıvanç bey 25/02/2007 sabah 06.30 da balçova kipanın önünde buluşmaya karar verdik...Ben taygunu alıp gelicem...Adnan abilerle orada buluşucaz...
Herhangi bir aksiliğe karşı cep telefonumu veriyorum 533.253 78 99
Kıvanç bey 25/02/2007 sabah 06.30 da balçova kipanın önünde buluşmaya karar verdik...Ben taygunu alıp gelicem...Adnan abilerle orada buluşucaz...
Herhangi bir aksiliğe karşı cep telefonumu veriyorum 533.253 78 99
:deli: onurum gitmeden nazarlık al yanına döktürürsün sen yine.... hepinize bol bol avlar diliyorum. az kaldı inşallah bundan sonra bende aranızda olacağım:artist:
:dans: :dans: yarın hava sıcaklığı 14derece rüzgar KKD 25km/h serpintili bulutlu. hadi hepimize rastgelsin.:D :D :dans: :dans:
:deli: onurum gitmeden nazarlık al yanına döktürürsün sen yine.... hepinize bol bol avlar diliyorum. az kaldı inşallah bundan sonra bende aranızda olacağım:artist:
İlker abicim ben pek ümitli değilim ama maksat muhabbet olsun...Zaten Adnan abinin olduğu yerde makara tukarasız olmaz...O da bize yeter zaten...Eh o arada da kısmetimize bişeyler gelirse dadundan yenmez artık...:D :D :D
Taygun KOCABIYIK
24-02-2007, 14:36
Geçen hafta çupralar bendeydi bu hafta sıra ADNAN abiciğimde teknede tutamadığı çupileri inşallah karadan tutucak :D
Havanın tekneyle çıkmaya müsait olmamasından dolayı karadan gitmeye karar vermiştik, ve uygulamaya geçirdik. Tago,onur,gürol,kıvanç pazar sabahı toplanıp kahvaltımızı herzamanki kahvemizde yapıp çeşme /germiyan koyuna girdik orada 1-1.5 saat kadar bekledik oltalarımızda balıkla ilgili bir bağlantı kuramıyınca aynı sahilde olta atabileceğimiz daha uygun av lanma yerleri ararken kendimizi ıldır köyünde bulduk limanda avlanan avcıları görünce burada av yapmak üzere oltalarımızı hazırlarken havanın tekne avına müsait olduğunu fark edip teknecilerden biri ile pazarlık sonucu tekneyle ava çıktık, balık çiftliklerinin şamandıralarına bağlanarak avlanabileceğimizi söyleyen tekne sahibi beni umutlandırmışı ama maalesef 4-5 şamandıra değiştirmemize rağmen aradığımızı bulamadık borukurdu bile iş yapmadı çok ilginç bir av oldu ama tago kalamarın tillahını buldu, ha bu arada tekneden ve karadan ilk defa kamış kullanma şansını yakaladım ama arkamda avlanan onur kardeşim benim kamışın darbelerinden kurtulmak için büyük çabalar sarf ettiğini :D :D görüyordum ama kamış ile yaptığım hareketlerden güzel espirilerle karşılaması da çok hoştu .Av olarak kötü geçmesine rağmen aynı günde hem karadan hemde tekne fırsatı bulduk, ava gelen arkadaşlarıma teşekkür ederim, daha bereketli avlara inşallah....Mustafa kasım arkadaşım kusura bakmayın sizin mesajınızı görmedim, bu yazıyı yazarken fark ettim kısmet değilmiş, cumartesi gece giremediğimden oldu sanırım kusura bakma bir sonraki ava kısmetse...
Uzm.Dr.Rastgele
27-02-2007, 07:24
Neşeniz,muhabbetiniz daim; avınız bereketli olsun....
Adnan Abicim muhabbet yeter, abi bir dahaki sefere inşallah (hep beraber:))...
Adnan abicim mümkünse tekneyle çıkarken bir daha yanına kamış alma...ya da alıcaksanda ben arkana denk gelmiyim...:D :D
Herşeye okey de abicim....kamışı kıyıdan açığa savurur gibi kullanmak epey bir tehlike arz etti benim için...Dalgalardan rüzgardan zaten birşey anlaşılmıyor,eh yanımdaki kamışda kıyı için olduğundan ucu hassas o da cabası....tam konsantre olmaya çalışıyorum....zııırt önüme Adnan abinin kamışının mantar sapı uzanıyor...bir bacağımın altından çıkıyor bir koltuk altımdan geçiyor...bir ara aklıma kötü kötü şeyler gelmedi değil hani...acaba tekneden kestane kebap sağlam inebilecekmiyim diye düşünmedim değil vallaha...:( :( :(
Olaya son noktayı koyan hareketi anlatıcam ama kelimeler kifayetsiz kalıcak...
Ben tam makinanın halkasını açtım misinayı ağır ağır denize salmaya başlamıştım ki Adnan abicim kamışını bir savurdu ki.....:deli: anam anam birden benim misina deli gibi boşalmaya başladı makinadan...abicim önümde misina arıyorum ama yok yok yok...bir baktım kamışı savururken kurşunuyla benim misinayı da almış kendi tarafına fırlatmış meğersem...:oha: :oha: :oha: :oha:
İşte o an benim koptuğum an oldu zaten....
Onur yazını okurken inan gülmekten gözlerimden yaş geldi gülmekten :D :D :'( ,allah senide güldürsün...
MEHTERAN
28-02-2007, 04:45
Muhabbetiniz bol olsun. Kıskanıyorum valla. hadi rastgele.
sbasaran
28-02-2007, 07:18
demek i.... bile yoktu ha!!! üzüldüm vallahi. ama gırgır, şamata yeter. dağıtmışsınızdır artık. inşallah bir dahaki sefere...
adnan vallaha zor kurtardık senin kamışın elinden onuru. azkalsın telef oluyordu çocuk.:artist: :artist:
arkadaşlar balık olmamasına rağmen ben çok eğlendim tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.
Adnan abicim güzel bi gün geçirmişsiniz işte ne güzel:D :D :D .Bende ilk kamış denememde kıyıdan atıp, teknesinde ağını ayıklayan bir adamcaazın kafasına indirmiştim kurşunu... İlk başlarda oluyo böyle şeyler:D :D :D
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.