Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Antalyadan Manzaralar

CaTSiLeNcE
23-02-2007, 14:27
Geçen hafta fotoğraf makinasını alıp bir kaç resim çektim..

[Only Registered Users Can See Links]

gokseldbuga
23-02-2007, 14:35
Ersen çok güzel resimler, bayılırım manzara resimlerine.
Bu vesile ile birkez daha herkese hatirlatmak isterim.
Arkadaşlar siteye resim yüklerken mümkün olduğu kadar küçültün ltf, hem siz kolay eklersiniz hem biz kolay görüntüleriz. Tabii ki bu güzel resimleri küçültürsek kalitesi düşer , o yüzden mümkün olduğu kadar dedim.
Buyurun burada

CaTSiLeNcE
23-02-2007, 14:41
Göksel haklısın.. net cafedeyim ve hiç rahat değilim..doğru dürüst program bulup bir şey yapamıyorum ...

gokseldbuga
23-02-2007, 14:42
sorun değil abi, üzerine alınma, genelde atlanan bir konu

CaTSiLeNcE
23-02-2007, 14:52
Balık avında kullanılan canlı balıklar, ve canlı balık yakalarken oltamıza takılan bir sokar balığı ve olta kutum..

Taygun KOCABIYIK
23-02-2007, 15:47
Ersen abi manzara resimleri çok güzel ellerine sağlık olta kutunda maşşallah yok yok :)
paylaşım için teşekkürler

Emre
24-02-2007, 00:11
abicim fotolar için tşk ederim olta kutuna ise nazar değmesin:)

Lethe
24-02-2007, 08:08
güzel fotoğraflar için teşekkürler Ersin.zaten antalyayı ve doğasını çok severim.denizin dibinden yükselen dağları, kayalıkları,kanyonları, kumsalları...balığa çıkmak hiç nasip olmadı orda ama o da olur elbet bigün :)

aganta borina borinata
24-02-2007, 10:32
ya ersen ben iş için antalya ya kadar her ay gelip gittim 5-6 yıl boyunca...ama antalyanın içini pek gezmedim...orada bi asker arkadaşım var...onunla görüşüp geri dönerdim...

bi ara beni bırakmadı...bi akşam kaldım orada...kale içinde bi pansiyona yerleştim...akşamda biraz gezdik tabi kale içinde... o eski evler ne güzeldi ve içlerinde hemen hemen her kesime yönelik kafeler felan vardı...aslında merak ettiğim...kale içine girerken biyerde bi köfteci vardı...çok meşhurmuş oralarda.. gece köfte yemeye onun yerine gittik... enteresan bi adamdı...altında siyah şalvar...topuğuna basılmış siyah sivri burun kundura...beyaz çorap beyaz atlet kafasında bi şapka "yiyen ölüyor, yiyen ölüyor" diye bağırıyordu... kocaman bi yeşillik açık büfe olarak bi tablanın üzerindeydi... ne etidir bilemem ama çok lezzetilydi... damın etrafında millet sıraya girmişti walla... bi kaç köfteci daha vardı oralarda... ama başlarında hiç müşteri yoktu... bi ara o adamı oradan kaldırdıklarını duymuştum...kaldırdılar mı acaba... fırsat bulursam geldiğimde tekrar gitmek isterim o çatllak köfteciye...

rastgelsin...

CaTSiLeNcE
24-02-2007, 10:50
Doğan hiç duymadım..en son kale içine girdiğimde bir köpeğin saldırısına uğradım ucuz atlattım,bir ara karşıma tinerciler şarapçılar çıktı .. ogün den sonra doğru dürüst girmedim..tabi 3 4 sene öncesinden bahsediyorum.. Yat limanına gidecek olursam olursam insanların gelip geçtiği kalabalık yerlerden gidiyorum..ne kadar eskiden bahsediyorsun bilmiyorum ama o tür yerler zamanla kapanıyor..bilmem belkide ayakta kalmayı başarmıştır :)..

aganta borina borinata
24-02-2007, 11:29
Doğan hiç duymadım..en son kale içine girdiğimde bir köpeğin saldırısına uğradım ucuz atlattım,bir ara karşıma tinerciler şarapçılar çıktı .. ogün den sonra doğru dürüst girmedim..tabi 3 4 sene öncesinden bahsediyorum.. Yat limanına gidecek olursam olursam insanların gelip geçtiği kalabalık yerlerden gidiyorum..ne kadar eskiden bahsediyorsun bilmiyorum ama o tür yerler zamanla kapanıyor..bilmem belkide ayakta kalmayı başarmıştır :)..

ersen aşağı yukarı köfteciyi gördüğüm tarih 3-4 sene kadar önceydi...tabi ben daha sonralarıda antalya ya gelmeye devam ettim ama gitmek kısmet olmadı...ben kale içini gezerken reklamlar tarafında gezmişim demekki...çünkü oldukça güzel ve bakımlı bi yerdi...tabi mevsim yazdı biliyorsum turistik yerlerde yaz ve kış hükümetler değişiyor gibi mekanların bakımı da değişiyor...

ilgilendiğin için sğl...

rastgelsin...

ismail çakır
24-02-2007, 22:10
Ersen, güzel resimleri paylaştığın için teşekkürler. sokar balığı da yörenize özgü bir balık galiba hiç görmedim. olta kutunda pek zenginmiş. acizane fikrim deniz avcılığında tuzlu su olta ve malzemeleri çok çabuk küflendirdiği için ogün kullanacağın kadar oltayı kutuya koyup kalanlarını orjinal kutusunda muhafaza edersen küflenmeyi önlersin ve ekonomik olur.
selamlar...

varior
24-02-2007, 23:45
paylaştığın için teşekkürler Ersen, balık fotolarını çeke çeke fotografçı olacağız.. :D