PDA

Tüm Versiyonu Göster : Kasım ayından bir av

omerko
01-03-2007, 21:26
[Only Registered Users Can See Links]

Bu balıklar farklı iki avın fotolarıdır.Ramazan bayramda boş vakitleri böyle değerlendirdim ve iyi vakit geçirdim. Size daha büyük avların denk gelmesi dileği ile herkese bol avlar...

katiti
01-03-2007, 21:54
Ömer özellikle zarganalar ve mırmır güzelmiş, tebrikler...

gokseldbuga
02-03-2007, 09:31
güzel avlar, sarpa ve mırmır benim avlamayı en çok sevdiğim balıklar. Neden ? çünkü mücadeleci balıklar. Yıllar önce Bodrum Turgutreiste bir tane tabak gibi yakalamıştım, deli sarpa derler orada, kocaman olur hatta bazı türlerinin çarptığını elle tutmamam gerektiğini söylerdi yerliler. Çekerken sanki kocaman balık yakalamışsın hissi verir, gerçi deli sarpa gerçekten büyük olur ya

Lethe
02-03-2007, 10:04
takoz mırmır güzelmiş gerçekten.
ayrıcana ben de yıllarr önce, akbük' te babamın bi arkadaşının balık çiftliği vardı(şirketi batırdılar,şimdi yerinde ne var bilmiyorum),kafeslerin üstüne çıkardık.inanılmaz büyük sarpalar yakalardık kafes yemiyle.iğne dayandıramazdık, çatır çatır kırılırdı..her biri en az 400 gr. gelirdi.acaip zevkli av yapardık.dipten çıkan kaba lidakilerle kimse ilgilenmezdi.kefaller köpekbalığı kadardı..heyy gidi günler.. :'(

aganta borina borinata
02-03-2007, 11:04
güzel bi av yapmışsın...tebrikler...

rastgelsin...

CaTSiLeNcE
02-03-2007, 12:23
ömer tebriikler gerçekten güzel av olmuş...kasıma kadar avlar bereketliydi.. ondan sonra kesti..

igmsva
02-03-2007, 20:05
güzel avlar olmuş eline sağlık:artist: