Tüm Versiyonu Göster : 04/03/07 çeşmealtı avı
mustafakasim
06-03-2007, 12:49
sevgili arkadaşım ibrahim ,ahmet abi ,abdullah abi ,ismail abi ve ben beş kişi güzel ve bereketli bir gün geçirdik.toplamda 150 parça balık tuttuk.
[Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links]
aganta borina borinata
06-03-2007, 13:05
beş kişi güzel ve bereketli bir gün geçirdik.
hakikaten öyle olmuş...tebrikler...
rastgelsin...
bu yoklukta iyi av olmuş tebrikler
tebrik ederim.
afiyet olsun :)
ismail çakır
06-03-2007, 13:31
bu ölü sezonda bunlara da şükür etmek lazım.ahhhh o isparyaları yakalayabilsem levrege bırakma yapacağım ama yok...:) :) :)
HALDUN YALIMLI
06-03-2007, 13:42
Mustafa kardeşim, bu zamanda bunada şükür, oltalarınız boş kalmamış ne mutlu abi. RASTGELSİN.
CaTSiLeNcE
06-03-2007, 17:17
mustafa tebrikler ...
Uzm.Dr.Rastgele
06-03-2007, 17:25
Bereketli olsun Mustafa...............Kuruduk kardeşim valla kuruduk.........İsparoz ve izmarite hasret kaldık........:oha:
Taygun KOCABIYIK
06-03-2007, 19:02
Çeşmealtı çuprası (ısparoz) ve siznaritler (izmarit) oltayı boş koymaz saolsunlar balığın hiç olmadığı zamanda bile bunlar eli boş döndürmez insanı :)
tebrikler Mustafa abi bu sezonda iyi bir av olmuş
Aradaki mercan ve karagözler bile yeter, biz bu kadarına bile hasretiz ne zamandır. Tebrikler...
mustafa tebrikler hakikaten çok güzel bir gün yaşamışsınız
Mustafa walla bu yoklukta harika tebrikler... karagöz leri bulduğunuz yerde daha iri balık bulabilirdiniz, yem ne kullandınız, ayrıca kerterizi kaybetme derim,
Mustafa tebrikler kardeşim....bu mevsimde böyle av şamda kayısı olmuş....
Adnan abicim....kerterizi almak mühim değil.....önemli olan tekrar bulabilmek abicim...;)
Mesela ben öyle birisini tanıyorum ki....kerterizi bir kere almış ama ondan sonra 15 yılda 3 kere oturtamamış.....:D :D :D :D
Taygun KOCABIYIK
07-03-2007, 18:25
Adnan abicim....kerterizi almak mühim değil.....önemli olan tekrar bulabilmek abicim...;)
Mesela ben öyle birisini tanıyorum ki....kerterizi bir kere almış ama ondan sonra 15 yılda 3 kere oturtamamış.....:D :D :D :D
Bu banada tanıdık geliyor hatta kerterizi bende mi biliyorum gibi geldi birden
:D:D:D:D:D
mustafakasim
09-03-2007, 08:41
adnan abi hakihaten evvelki haftalarda gittiklerinde boş gelmişler.net bir kerteriz yok aslında .genelde o cıvarda tesadüfü çapayı atıyoruz.bu sefer güzel yere atmışız anlaşılan.yem olarak sülünes.boru kurdu.ve sardalya kullandık.bu haftada çeşmeye gidecektik ama hava heralde musede etmiyecek
Mustafa tebrikler kardeşim....bu mevsimde böyle av şamda kayısı olmuş....
Taşlar büyük gibi geldi bana :D :D :D...
Yok be Mertikom...benimkisi latife sadece...zaten o kerterizin oturmamasının ucu bana dokunmuyor ki...ucu dokunanlara sormak lazım:D :D :D
İsmi lazım değil baş harfi T..o :P :P :P
Kafam yarıldı, size bundan sonra hanoz kerterizi bulacağım.
Abicim hanoz için kerterize gerenk yok ki...:P
o gün çapa bilem atmamıştık ama çıkan hanozların 5-6 tanesi 1 kg geliyordu hatırlatırım...;) :D
maşşşalah cok güzel bi av gecirmişsiniz ;) allah daha bereketilerini nasib etsin..;)
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.