PDA

Tüm Versiyonu Göster : 07.03.2007 San Francisco Raporu

erhan
08-03-2007, 06:56
Arkadaşlar herkese selamlar,
Bir ara meşhur bir laf vardı sitede "üye olmak ve sonra da susmak". Aynen öyle oldu benim için. Ama istemeyerek ve üzülerek. Geçen Aralık ayaından bu yana öyle bir yoğunluk varki anlatamam. Beş dakika vaktin de mi yok siteye girip bir şeyler yazasın diyebilirsiniz ama demeyin çünkü haklısınız:D . Geçtiğimiz Cumartesi Güven benim evin önünden geçerken aradı sağolsun. Didime davet etti beni ama ben Pazar günü buraya geleceğim için katılamadım.Merak ettim, yakaladıkları kuzulara bir bakayım dedim. Bir de İshak abi özel mesaj atmış yaramaz bir şey var mı diye.Allaha şükür bir sorun yok.
Siteyi özlemişim doğrusu. Bir çok yeni arkadaş var. Ne kadar güzel. Konulara,yazılanlara,paylaşılanlara şöyle bir göz gezdirince içeriğin gittikçe zenginleştiği aşikar. Herkesin eline, emeğine sağlık. Maalesef balığa çıkamadığım için size yazacak maceram yok ama sizlerinkini okuyunca kendimi denizde hissediyorum. Allah kısmet ederse Mayıs ta dönüyorum inşallah birlikte çıkarız balığa.

Saygılar

aganta borina borinata
08-03-2007, 08:13
bekliyoruz erhan abi...

ama konu başlığına bittim vallahi...:D

rastgelsin...

Taygun KOCABIYIK
08-03-2007, 15:42
Erhan abi gümüldürde çupralar büyümüş keser sapı gibi olmuşlar bizi bekliyorlarmış :D

mufi
08-03-2007, 16:19
Erhan merhaba ve çabuk ol...

Güven ÖZYELDAN
08-03-2007, 16:50
az kaldı kaldı sık birazdaha dişini abicim.....sayılı gün çabuk geçer...

katiti
09-03-2007, 11:50
Erhan Abi bizi oralarda en iyi şekilde temsil et: Balığa çık, balık yakala ve salma geriye :D :D :D . Senden yabancı videoları sinirleri yıpranmış olarak izleyen Türk balıkçıları adına bu görevi bekliyoruz abi :D...