Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : BOAT SHOW istanbul

Rauf
10-03-2007, 14:26
kıymetli dostlarım istanbulu bu ziyaretimle aynı tarihlere rastlayan bu fuar organisasyonunu hem kendim hemde sizler icin ziyaret ettim bizleri ilgilerdirebilecek bağzı resimleri aşağıda ekliyorum.ne yazıkki daha evvelki senelere nazaran biz amatör balıkcılara yönelik stant lar cok azdı.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
[Only Registered Users Can See Links][/URL[URL=[Only Registered Users Can See Links]][Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

igmsva
10-03-2007, 17:28
rauf abi paylaşımın için çok teşekkür ederiz......

Taygun KOCABIYIK
10-03-2007, 17:35
İnşallah izmirdeki organizatörler bunu görüp örnek alırlar koca fuarda 2-3 tekne vardı İstanbul harikaymış
Teşekkürler Rauf kaptan

levrek
10-03-2007, 22:19
Rauf abi,fotolar gayet güzel çıkmış,ellerine sağlık.

giritli
12-03-2007, 08:32
Rauf abicim paylaşımın için teşekkürler...Taygun çok doğru söylemiş bizim burdaki fuar iyice kerbela gibiydi...bizim burdaki daha ziyade kap-kacak ve yemek fuarıydı denebilir....gerçi Güvenin pek şikayeti yok gibiydi ama neyse artık...:D :D :D

katiti
12-03-2007, 13:56
Rauf Abi ellerine sağlık, gidip de göremiyoruz yerinde, sayende gözümüz gönlümüz açıldı :).

Onur Güven bu fuarı daha çok beğenirdi bence ;) :D :D :D...

giritli
12-03-2007, 14:31
Rauf abinin fotolarda Güvene göre pek materyel göremedim ama bilmem artık...:D :D :D

gokseldbuga
12-03-2007, 15:04
Rauf abi çok teşekkür ederim resimler için, ileride param olursa 6 numara gibi birşey almak istiyorum

ATLANTİS
12-03-2007, 15:14
abi çok etkileyiciler ama iyi paradır bunlar paylaşım için sağol ilerde inşallah bizede nasip olur:)

Rauf
12-03-2007, 18:24
İnşallah allah herkezin gönlündekini verir bir şeyi burada vurgulamak isterim gercekten cok gösterişli sağlam ve kullanışlı tekne yapan firmalarımız var bununla gururlanabilirsiniz selamlar.

kturkol
14-03-2007, 21:19
:dans: birkaç resim de benden:dans:

zaman bulursam çok daha fazlasını tube ekleyeceğim.

gokseldbuga
14-03-2007, 21:38
test mesajıdır, resim ekleyebiliyormuyum acaba?

gokseldbuga
14-03-2007, 21:40
ekleyemiyorum, Tagocum 4 gündğr resim eklemede sorun var, yalnız dün sabah Rauf abi 1 tane ekledi. Resim eklense de görüntülenemiyor ve de boyutu 0 kontrol edermisin ltf , limiti mi aştık nedir?