Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : bu cumartesi çaglarda

mufi
15-03-2007, 09:51
İzmir cemmati:
bu cumartesi çaglarda ögleden sonra bulluşalım.inşallah bir sorunum çıkmaz ise geleceğim..:)

gokseldbuga
15-03-2007, 09:53
Muvaffak abi sen çok yaşa, Onur'un dedesinin vefatından dolayı ben duyuru yapayım derken , sabahtan beri o konuyu arıyordum, Ctesi saat kaç civarı? ben gelirim zaten hava soğuk balığa gitmeye gerek yok

Egeli
15-03-2007, 10:35
Geçen cumartesiydi galiba Çağlarda Theimam 35 turgay beyle tanışmıştım.
Çok memnun oldum.
Bizim sitenin üyelerinin uğrak yeri galiba Çağlar av.
tüm hepinizle tek tek tanışmak isterim ama vakit yok işte..
Bir yerde karşılaşırız mutlaka.:D
Hepinize sevgiler...:D

Güven ÖZYELDAN
15-03-2007, 11:02
saat 1,30 gibi bende orda olurum bir terslik çıkmaz ise....

cevat2
15-03-2007, 11:22
arkadaşlar çağların narlıderedeki yerini biliyorum izmir içinde başka yeridemi var bir tarifi alsam belki bende süpriz yapabilirim

mufi
15-03-2007, 12:12
Cevat ım ilgili mekan hisar camii / kemeraltı / da balık / av malzemesi satılan magazaların birtanesi. çift taraflı kapısı vardır..
bazı arkadaşlar 15 gibi gelirler ama 13:30 dan itibaren orada (çaglar / faruk un ) buluşmaya başlıyalım derim.

Güven ÖZYELDAN
15-03-2007, 12:15
arkadaşlar çağların narlıderedeki yerini biliyorum izmir içinde başka yeridemi var bir tarifi alsam belki bende süpriz yapabilirim

cevat abi kemeraltında çağlar av tüm malzeme satanlar biliyordur sanırım sorabilir direk tarif alabilirsin canlı olarak sanal tarifi ise kemeraltı kızlar ağası-meşhur söğüşçüye gelmeden 3 dükkan öncesi kısa ve basit tarifi umarım fırsat bulurda tanışma fırsatımız olur...

Taygun KOCABIYIK
15-03-2007, 18:28
Güven abicim canım ciğerim geçerken benide alırsan sevinirim soğukta yormazsın sen beni :)

lidaki
15-03-2007, 22:13
Valla çok isterim gelmek.Umarım bi aksilik çıkmaz....

mufi
16-03-2007, 06:25
hadi bakalım...gelenimiz bol olsun.:) :)

gokseldbuga
16-03-2007, 09:11
Ben Liliayla gelicem, sonra da Hisarönü, Kemeraltı, Şadırvanaltı camii bir gezi yapalım diyoruz

giritli
16-03-2007, 09:34
narlıdere deki çağların kemeraltındakiyle bir ilgisi yok diye biliyorum...kemeraltındakini bulmanın en kolay yolunu güven söylemiş...ben ufak bir ekleme yapayım...HİSARCAMİNİN orada KIZLARAĞASI HANI var...kızlarağası hanının dışındaki dükkanlarından birisi de meşhur KARAGÖZ BAKLAVACISI...ÇAĞLAR AV tam olarak baklavacının karşısında arkadaşlar...

bir aksilik olmazsa ben de 13,30 itibariyle ya çağlar da ya da karagöz de sizleri bekliycem...

Taygun KOCABIYIK
16-03-2007, 18:35
Göksel abi kahveler senden o zaman :D

gokseldbuga
16-03-2007, 18:48
balıklar da senden o zaman Tagocum:deli:

lidaki
17-03-2007, 18:40
Üzülerek affınıza sığınıyorum, gelemedim.Oğlanı doktora götürdüm ( gözü bozukmuş ) gözlükçü falan derken vakit hayli geç oldu .Bu arada şikayeti olsun olmasın çocukları 4 yaş civarında göz muayenesine götürmek icap ediyormuş (göz tembelliği diye bi şey varmış ) daha sonra tedavisi güçleşiyor, hatta kalıcı olabiliyormuş bilginize...

mufi
17-03-2007, 18:43
Erdal cım acil şifalar diliyorum. çok hoş bir gün geçirdik. birbirimize sarıldık. kahvemizi içtik .. sohbet ettik..inşallah birdahaki seferde daha kalabalık oluruz

Taygun KOCABIYIK
17-03-2007, 18:44
Muvaffak abi bazı açıklamalarda bulunmayacakmısın? :D

igmsva
17-03-2007, 18:46
Erdal cım acil şifalar diliyorum. çok hoş bir gün geçirdik. birbirimize sarıldık. kahvemizi içtik .. sohbet ettik..inşallah birdahaki seferde daha kalabalık oluruz
:( muvaffak abi hani resimler hiç resim yokmu bende buradan bakıpta aranızdaymışım gibi hissederdim:( :( :(

:artist: erdal geçmiş olsun kardeş:artist:

mufi
17-03-2007, 18:47
aaa.. evvet.. evet dur bakayım ne diyecektim.... ehm..ehm..
bazı kardeşlerimiz.. avcılık konusunda balık seçiyormuş...
yani şu balık iyidir... efm bu balık yaramaz... bu tez ileri sürülerek bu balık tutmaya deymez.. tadı iyi değil.. ııhh felan..
efendim????:soru:

lidaki
17-03-2007, 18:48
Çok teşekkür ederim Muvaffak abi. Çok güzel bi gün geçirdiğinize eminim. İnşallah bi dahaki sefere...

mufi
17-03-2007, 18:49
İlkercim benim bir diğital makinam var allah için 6 aydır bozuk yaptıramadım cep telefonum desen nokia 5110 eseri antika gibi .. bu soruyu diğer personele soracaksın abisi

cevat2
17-03-2007, 18:59
evet beyler yediğiniz içtiğiniz sizin olsun neler yaptınız anlatacak yokmu benim planımda izmir ertesi gün ayvalık vardı ama ayvalıktaki arkadaşım istanbula gelince iptal oldu bir dahakine inşallah

mufi
17-03-2007, 19:04
Cevat cım yukarıda dedim ya balık üzerine sohbetler...nedir/nasıldır/ ayırım ve sınıflandırmalar...muhabbet kesintisiz balık.. kim ne tuttu nasıl oldu en kral yöntem nedir.malum avcı muhabbeti 1 iğneye 2 balık hesabı:deli:

mufi
17-03-2007, 19:08
Daha ilginç olanı dolaşırken bir kardeşim demezmi??
Oltayla tutamıyoruz bari şu yandaki dükkandan av tüfeği alalım onunla vururuz..:deli:

eşref sürek
18-03-2007, 04:35
ben çok uzaktayım sizlere iyi eğlenceler rastgele

Lethe
18-03-2007, 10:51
gelmeyi,sizlerle tanışmayı çok istiyordum ama son anda çıkan mesai nedeniyle işe gitmek zorunda kaldım :(bi dahaki sefere inşallah..

Uzm.Dr.Rastgele
18-03-2007, 11:32
aaa.. evvet.. evet dur bakayım ne diyecektim.... ehm..ehm..
bazı kardeşlerimiz.. avcılık konusunda balık seçiyormuş...
yani şu balık iyidir... efm bu balık yaramaz... bu tez ileri sürülerek bu balık tutmaya deymez.. tadı iyi değil.. ııhh felan..
efendim????:soru:

Sparus aurata....Çipura.....Mendik.....Alyanak....Lidaki. .......ismine ne derseniz deyin....Başka b a l ı k tanımam........:P (Mufi'ye)

Velhasıl güzel bir bahar gününde, dost ortamında bol fikir bomdardımanı ve paylaşımının olduğu ''fincanda pişmiş'' kahveler eşliğinde bir söyleşi oldu...

Ha bu arada da uygun olanlar için hemen bir tekne ile av organizasyonu yapıldı.Bakalım giden arkadaşlarımızın raporları ne yönde olacak...

gokseldbuga
18-03-2007, 16:02
bir Allahın kulu da " yahu göksel şu kemerinde asılı olan nedir " diye sormadı, sorsalar ben de makinayı yanımda getirdiğimi hatırlar 1,2 resim çekerdim.

Güven ÖZYELDAN
18-03-2007, 22:25
resimlemek değil sayın dostlar oraya gelip o ortamı koklamak,sıcaklığı yaşamak gerek her seferinde ayrı biz haz bambaşka bir keyif alıyorum kendimce umarım bu tad haytımızın sonuna kadar hatta cocuklarımıza bırakacağımız en değerli miras olup ve devam eder...

cevat2
19-03-2007, 08:08
arkadaşlar bu güzel toplantı sonrası taktikler ve mera paylaşımı olmuş anlaşılan hani pazar raporları ,kimse balığa çıkmadımı:artist:

gokseldbuga
19-03-2007, 08:29
resimleyelim ki gelemeyenler de zevk alsın, gelmiş kadar olsun,

giritli
19-03-2007, 08:36
Eveeet....toplantımız benim açımdan oldukça doyurucu ve kazançlıydı...hem fikir hem malzeme alışverişi açısından...en başta muvaffak abime kendi şamandıralarını bana hediye ettiği ve de göksele kahveler için çok teşekkür ederim...en kısa zamanda muvaffak abimizinde olduğu yeni bir av organizasyonu(tatlı su)yapmaya karar verdik bu arada...bu hafta sonu malzeme alımı konusunda da kendimle gurur duyuyorum...sadece 2 kurşunla paçayı sıyırdım arkadaşlar...:D bu bir rekordur...hatta kurşunlardan birinin parasını da güven verdi , bende bozuk para kalmayınca:) ...

Gelelim pazar günkü av maceramıza...pazar günü çeşmealtında tekneyle avlanmak üzere ben + adnan abi + mert + tago birlikte gittik...ama bu konuyla ilgili konu başlığını açmak ve günün haberlerini vermek günün en kral balıklarını tutan kişi olan tago'ya düşer diye düşünüyorum...

Saygılar...

katiti
19-03-2007, 13:20
Ben katılamadım ne yazık ki ama muhabbetin çok güzel olduğuna eminim :)...

mufi
19-03-2007, 15:55
bir Allahın kulu da " yahu göksel şu kemerinde asılı olan nedir " diye sormadı, sorsalar ben de makinayı yanımda getirdiğimi hatırlar 1,2 resim çekerdim.

Gökselim malum ben uzakta idim ayrıca güzlük muhabbetim var fark edemedim. ama da sen de çabuk kaçtın be güzelim..:'(

mufi
19-03-2007, 15:59
Evet Onur um aynı duyguları paylaşıyorum.. bu arada şunu diyecek özellikle 1963 dogumluları toplayıp .. sazan+zargana+kefal+ gibi kayda deymez balıkları
tutmak için Zoraki götüreceğiz...

Taygun KOCABIYIK
19-03-2007, 17:47
Harika bir gün geçirdim bende kendimi takdir ediyorum 2 kurşunla işi sıyırdım :D
Muvaffak abi bizi toplayıp sazana götüreceğini söyledi bizde çocuklar gibi şen olarak günü tamamladık :D

gokseldbuga
19-03-2007, 18:37
DAM ın klipsi fırdöndülerini alarak en az zararla atlatanlardanım ne zaman gitsem 50 lira gidiyor çünkü, fakat şunu da söylemeden geçemeyeceğim, ben alacağım malzemeleri değiştirmediğimden ve de bir nevi alışkanlık olduğundan genelde internet üzerinden alıyorum, fakat 100 ytl yi geçmedikçe kargo ödediğimden hangi malzemem azaldı ise Çağlardan alıyorum.

mufi
19-03-2007, 18:44
Arkadaşlar sazan muhabbetini aranızda anlaşıp ban hafta arasından haber verinki ben burada mazmoz hazırlıgı yapayım. alacagım şeyler var karıştırıp
hazırlarım orada 2, iş çıkmaz .. balık olmasada sudaki diğer canlıları beslemiş oluruz..:D :D

Uzm.Dr.Rastgele
19-03-2007, 20:18
Evet Onur um aynı duyguları paylaşıyorum.. bu arada şunu diyecek özellikle 1963 dogumluları toplayıp .. sazan+zargana+kefal+ gibi kayda deymez balıkları
tutmak için Zoraki götüreceğiz...
Muvaffak abim benim 1963 doğumlu olarak; bu kardeşin her zaman emrindedir....:D

mufi
20-03-2007, 09:36
Muvaffak abim benim 1963 doğumlu olarak; bu kardeşin her zaman emrindedir....:D

Canım kardeşim ben kendi elcazımla sana takım bağlayıp sazan tuturacağım.
sen yeterki iste..:)

Taygun KOCABIYIK
20-03-2007, 10:42
Muvaffak abi 88li olanlara bir güzellik yapacakmısın :P

giritli
20-03-2007, 10:48
Tago 88 lileri bilmem ama 73 lülere şamandıralar beleş:D :D :D