PDA

Tüm Versiyonu Göster : Rastgele

discus
16-03-2007, 22:24
Merhabalar Ben Serkan. ;) BahsettİĞİnİz BİrÇok Avlaklardan BİrkaÇinda Bende Avlandim.ancak Genelde GÜzelbahÇede GeÇen Yillarda Yapilan (sonrada YanliŞ Yapildi Denİlİp Kullanilmayan Kİ Çevre KİrlİlİĞİdİr Buda) Vapur İskelesİnden Avlanirim.dÖnemlerİnde Çupra,lİdakİ,mirmir,sargoz,gupez,barbun,dİl,zargan a,karagÖz Ve Denİzlerİmİzİn VazgeÇİlmezİ Isparoz Aldim. OldukÇa Zengİn Bİr ÇeŞİde Sahİp Bİr AvlaĞimdir.bu YÜzden Burayi Severİm.bu Sİteyİ Zİyaret Edİnce Bende YakaladiĞim Baliklarin FotoĞraflarini ÇekmedİĞİm İÇİn Çok ÜzÜldÜm.İnŞallah Artik Çekerİz.Şİmdİden Herkeze Saygilar Ve YÜzÜyÜze TaniŞabİlmek Ümİdİyle Rastgele...

Taygun KOCABIYIK
16-03-2007, 22:44
Serkan abi aramıza hoşgeldin
yarın hisarönünde buluşuyoruz çağlar avda saat 1:30 civarı müsait olursan çok daha güzel bir tanışma yapmış oluruz birlikte.

Güven ÖZYELDAN
16-03-2007, 22:44
serkan hoş geldin öncelikle yeni liman yada diğer ismiyle feribot iskelesi malesef beton yığını olarak kaln bir kalıntı oldu sadece birkaç trol sığınıyor zaman içinde oraya çok fazla kişinin uğrak yeri bu iskele malesek küçük büyük demeden ordaki yaşamı bitirdi insanlar yıllar önce gidipte av yaptımız yerlerden biriydi ve iyide av cıkardığımız bir yerdi kıyı tarafından fakat şimdi o günleri arıyor orası malesef bilinçlenmemiş insanların kurbanı oldu yüzlerce insan olta atıyor orda şimdilerde sanırım hüsranla dönüyorlar evlerine ....

discus
16-03-2007, 23:03
güven hocam dediğin doğru malesef feribot iskelesinin oraların eski tadı kalmadı artık.ancak hala kayide değer birşeyler çıkıyor.zargana ve mırmır çok fazla var özellikle;) .taygun ben o saatlerde çalışıyorum genelde ama inşallah yarın erken çıkabilir ve sizlerle tanışma fırsatını kaçırmam:'( .inan buna çok sevinirim.sağlıcakla kalın.iyi geceler.
bol balıklı günlerde görüşmek ümidiyle...

aganta borina borinata
17-03-2007, 11:24
hoşgeldiniz...

rastgelsin...

igmsva
17-03-2007, 18:57
serkan aramıza hoş geldiniz, paylaşımlarınızı bekliyoruz.:artist:

aahmet
17-03-2007, 20:32
serkan aramıza hoş geldiniz, paylaşımlarınızı bekliyoruz

amatör balıkçı
19-03-2007, 10:07
Aramıza hoşgeldin Serkan.

cevat2
19-03-2007, 11:14
aramıza hoşgeldin serkan katılımcı olman dileği ile

balıkcı
19-03-2007, 11:47
Aramıza hoşgeldin.serkan...

katiti
19-03-2007, 12:53
Aramıza hoşgeldiniz...

ismail çakır
19-03-2007, 14:10
hoşgeldiniz...........

giritli
20-03-2007, 09:36
Serkan aramıza hoşgeldin...kullandığın nick den anladığım kadarıyla akvaryum balıkçılığın da var...vaktiyle bende çok discus ve chicled akvaryumu kurmuştum...

discus
22-03-2007, 21:19
onur hocam doğru tahmin ettin.13 yaşlarındayken dere sokağından elimde bir akvaryum 3-5 lepistesle evime doğru çıkarken yaşlıca bir amca yanıma gelip evlat şimdi aldın başına belayı hadi hayırlısı demişti.nedemek istediğini o zaman pek anlamamıştım. şimdi anladık ama gel gelelim iş işten geçti:'( :D discus en sevdiğim balık cinsidir.narin yapısıda akvaryuma ayrı bir tat katar.

giritli
23-03-2007, 18:18
Serkancım vakti zamanında eşrefpaşadaki akvaryumculara bende az para kaçırmadım...gerçi sonra kendi ürettiklerimi satarak azda olsa zarardan kar ettim ama sonraları işin tadı kaçtı...işin içine evlilik falanda girince eh birde üstüne fotoğrafçılık merakı eklenince mecburen bozmuştum akvaryum setlerimi ama yine de elimde birkaç demirbaş tutuyorum...gün gelir belki yeniden hobim depreşir diye...anladığım kadarıyla evinde eşrefpaşa taraflarında tagoyla bana komşu sayılırsın...şu balıksız günlerde gelde akvaryumları arama...şimdi olsaydı en azından akvaryuma sallardım oltayı...:D :P

discus
24-03-2007, 12:19
onur hocam evet evim eşrefpaşada mademki komşuyuz bu kadar yakınız inşallah en kısa zamanda tanışmak ta nasip olur.eminim anlatılcak çok güzel anılarımız vardır .tago senide tanımak isterim, tabi ayrıca diğer tüm abilerim ve arkadaşlarımlada.

giritli
24-03-2007, 14:31
Çok memnun olurum...birkaç haftada bir cumartesi günleri hisarönündeki balık malzemecilerinde buluşup hem malzeme hem de bilgi ve anı alışverişinde bulunuyoruz...bu buluşmalarımızı da çoğunlukla site sakinlerine konu başlığı açarak duyuruyoruz...siteyi takip edersen sanırım çok kısa zamanda görüşürüz...

bulentakici
24-03-2007, 14:31
serkan aramıza hoş geldin.

discus
24-03-2007, 21:42
arkadaşlar benide aranıza kabul etmeniz gerçekten benim için büyük onur.hepinize sonsuz saygılarımı sunarım.ancak yaklaşık olarak 10 gündür bu siteyi takip ediyorum ve 1000 lerce üyesi olmasına rağmen sanki belirli birkaç kişinin sitesiymiş gibi bir izlenime katıldım.50 den fazla kişinin selamımı yada diğer açmış olduğum konuları okumasına rağmen sadece 10 kişinin slm nı almak malesef üzücü.arkadaşlar mademki sizlerde bizim gibi bu sevdaya kapıldınız anılarınızla,bilgilerinizle paylaşımlarınızı katarsanız (admin ve editörlerimizde sözlerimi uygun görürlerse tabiki) en azından bu siteyi hazırlayıp bize ücretsiz bir dostluk ortamı kuran arkadaşlarımızın emeklerinide saygı göstermiş oluruz.belkide sizlerden de yeni bilgiler öğrenmiş oluruz.burda amacın kimsele dalga geçmek olmadığını sanırım herkez farketmiştir.lütfen daha katılımcı olarak bu siteyi biraz daha zenginleştirelimki böylece daha fazla üyenin katılımıyla bilgilerimizi dahada zenginleştirebiliriz.

öğrenmenin sonu yoktur!...

discus
24-03-2007, 21:43
arkadaşlar benide aranıza kabul etmeniz gerçekten benim için büyük onur.hepinize sonsuz saygılarımı sunarım.ancak yaklaşık olarak 10 gündür bu siteyi takip ediyorum ve 1000 lerce üyesi olmasına rağmen sanki belirli birkaç kişinin sitesiymiş gibi bir izlenime katıldım.50 den fazla kişinin, selamımı yada diğer açmış olduğum konuları okumasına rağmen sadece 10 kişinin slm nı almak malesef üzücü.arkadaşlar mademki sizlerde bizim gibi bu sevdaya kapıldınız anılarınızla,bilgilerinizle paylaşımlarınızı katarsanız (admin ve editörlerimizde sözlerimi uygun görürlerse tabiki) en azından bu siteyi hazırlayıp bize ücretsiz bir dostluk ortamı kuran arkadaşlarımızın emeklerinide saygı göstermiş oluruz.belkide sizlerden de yeni bilgiler öğrenmiş oluruz.burda amacın kimsele dalga geçmek olmadığını sanırım herkez farketmiştir.lütfen daha katılımcı olarak bu siteyi biraz daha zenginleştirelimki böylece daha fazla üyenin katılımıyla bilgilerimizi dahada zenginleştirebiliriz.

öğrenmenin sonu yoktur!...

Taygun KOCABIYIK
24-03-2007, 23:06
Serkan abi bizim bu kanayan yaramız malesef ama kimseye zorla birşeyler yazdıramayız isteyen buyursun yazsın her fikre her paylaşıma açığız :)
Ayrıca bende yıllarca eşrefpaşada oturdum şimdi bozyaka ssk hastnesinin orda oturuyorum ama annanemi ziyaret için sık sık eşrefpaşaya gidiyorum belki birbirimizi gördük tanımıyoruz internet sayesinde tanışmış olucaz :)