PDA

Tüm Versiyonu Göster : 17-18.03.2007 İzmit Raporu

LehimpompasI
19-03-2007, 12:16
Ayın 17'si, gittim marinaya öğle saati, salladım çapariyi bekledim biraz hafif hafif salladım çektim, hiç ses yok... Değiştirdim çapariyi bi kaç farklı çapari denedim, tık yok:ninja:
Dedim bari kaya balığı deniyim, canlı yem yapar vakit geçiririm, sallanan filelerden biraz teke toplayıp tekrar tekrar denedim, tık yok:ninja:
Bu kadar mı bereketsizlik olur, önceden olta dibe inmeden tekeleri havada kapan kaya balıklarından bile eser yok. Yedik rüzgarı yedik rüzgarı döndük eve, arkadaşla bi Leon patlattık o yorgunluğun üstüne, tüm balıksızlığa rağmen keyiflen girdim yatağa:)

Ertesi gün için marinadan aldığımız söylenti tadında tüyoların("tavşancılda kayalıklardan karagöz çekiyolar...) peşinden atladık trene(Arkadaşın ısrarı üstüne). bulduk kendimizce bi kayalık 2 köstekli dip oltası yapıp önce ekmek denedim olmadı sonra midye çıkarıp taktım olmadı.Zaten dip de felaket yosunluymuş bi kaç iğne, takım bıraktık. 4 saat falan denedik, balığı geçtim bi tıkırtı bile olmadı:ninja:

Uzun raporun kısası; bu bölgeden kıyıdan avlanmak için doğru zaman değil, havaların ısınmasını beklemek lazımmış... koca denizde 200 metre kadar açıktan yüzen 2 yunus dışında balık namına hiç bişey göremedim(sanırım yunustu:D )
Zaten yunus da balık olmadığına göre deniz de balık yok diyebiliriz:D

Mayıs gelsin hele ben bu maçın rövanşını alıcam:camoka:

Bana pek gelmedi ama hepinize restgelsin

katiti
19-03-2007, 12:35
Zaten civarda yunus varsa balık yapmasını beklememek lazım. En azından deniz havası almış oldun :)...

ismail çakır
19-03-2007, 14:01
sevgili mustafa,
mevsim olarak daha erken. balık derinde bulunuyor. havaların ısınmasıyla kıyılamaya başlar, inşallah sende o zaman gönlündeki balıkları yakalarsın..

LehimpompasI
19-03-2007, 16:41
Sağolasın İsmail abi, inşalah mayıstan sonra elimiz boş dönmeyiz. Bi yönden de iyi oldu şimdi balık olmayışı, yoksa dersleri hepten yatırır 2 güne bir balığa çıkardım.

Taygun KOCABIYIK
19-03-2007, 17:39
Mustafa sende ishak abiyi dinle iğdelerin çiçek açmasını bekle derim :D

mufi
19-03-2007, 18:33
Mustafa hayırlı günler yakındır..