Tüm Versiyonu Göster : herkese rastgelsin
hallederix
19-03-2007, 22:22
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım inşallah kabul görürüm
Ben amatör balık avcılığı ile uğraşan biriyim bu güzel tutkuyu elim ve gücüm yettiğince her şekliyle yapmaya çalışıyorum kesinlikle ustayım demiyorum kimse yanlış anlamasın çünki balık avcılığında bir son yoktur araştırdıkça her seferinde bir şeyler öğrenmeye gebeyiz 30 seneyi aşkın bir süredir çeşitli sularda ve tarzlarda avlandım ama 15 yaşındaki bir çocuktan takım yapmayı öğrendim :oha: buna artık siz ne derseniz deyin ....
Paylaşımı çok severim yoksa burda ne işim vardı benim için gerekli olanı alır giderdim :D ilerki günlerde bunu sizlerde göreceksiniz ......
BİLGİ PAYLAŞILDIKÇA BÜYÜR
Levent Bey aramıza hoşgeldiniz,değerli bilgi ve tecrübelerinizi merakla bekliyoruz,sevgilerimle
aserkansatı
19-03-2007, 22:50
Aramıza hoşgeldiniz Levent Bey...
amatör balıkçı
19-03-2007, 22:57
Aramıza hoşgeldin Levent,ancak son cümleni yorumlayamadım,gelirim,katılırım alacağımı alarım sonrada çeker giderim ileride sizde göreceksiniz diyorsun anlayanlar lütfen anlamayanlara anlatsın.
aserkansatı
19-03-2007, 23:01
:D Giderdim demiş,giderim değil...:D Ben öyle anladım...;)
Aramıza hoşgeldin Levent,ancak son cümleni yorumlayamadım,gelirim,katılırım alacağımı alarım sonrada çeker giderim ileride sizde göreceksiniz diyorsun anlayanlar lütfen anlamayanlara anlatsın.
Levent kardeşimiz şunu demek istemiş. kanaatimce..
bu sayfalara ilk girişte .. bana lazım olan bilgileri alır ve giderdim..ama ben öyle biri değilim.ben son derece katılımcı.. araştırmacı ve olayları güncel takib eden biriyim bunu ilerliyen zamanda göreceksiniz...
der.. kardeşimiz..
efendim??
bu ara marmaris in neresinde ikamet ediyorsun. Levent kardeş??:soru: :)
aganta borina borinata
20-03-2007, 07:38
hoşgeldiniz...
rastgelsin...
bu sayfalara ilk girişte .. bana lazım olan bilgileri alır ve giderdim..ama ben öyle biri değilim.ben son derece katılımcı.. araştırmacı ve olayları güncel takib eden biriyim bunu ilerliyen zamanda göreceksiniz...
der.. kardeşimiz..
efendim??
Levent abi hoşgeldiniz...Aslında Levent abinin söylemi gayet açık ama Muvaffak abim de çok güzel yorumlamış harbiden...:D
gokseldbuga
20-03-2007, 09:27
Levent abi hoşgeldiniz, bilgi paylaştıkça büyür, katılımlarınızı ve raporlarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz
hoşgeldiniz levent,marmaris hakkında bilgi verirseniz hangi balık,ne zaman,teknik memnun oluruz
Aramıza hoşgeldiniz. Burada bilgisini, deneyimini, en azından muhabbetini paylaşan herkesin başımızın üstünde yeri vardır:) ...
ATLANTİS
20-03-2007, 10:32
Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım inşallah kabul görürüm
Ben amatör balık avcılığı ile uğraşan biriyim bu güzel tutkuyu elim ve gücüm yettiğince her şekliyle yapmaya çalışıyorum kesinlikle ustayım demiyorum kimse yanlış anlamasın çünki balık avcılığında bir son yoktur araştırdıkça her seferinde bir şeyler öğrenmeye gebeyiz 30 seneyi aşkın bir süredir çeşitli sularda ve tarzlarda avlandım ama 15 yaşındaki bir çocuktan takım yapmayı öğrendim :oha: buna artık siz ne derseniz deyin ....
Paylaşımı çok severim yoksa burda ne işim vardı benim için gerekli olanı alır giderdim :D ilerki günlerde bunu sizlerde göreceksiniz ......Öncelikle hoşgeldin levent arkadaşım paylaşımlarını sabırsızlıkla bekliyoruz şöyle cancanlı balık avı fotoları ve hikayeleri fena olmaz kanısındayım
forumumuzu renklendirmen dileğiyle rastgelsin.:)
BİLGİ PAYLAŞILDIKÇA BÜYÜRNot:datça
fanatiği biri olaraktan av haberlerini bekliyorum
Taygun KOCABIYIK
20-03-2007, 10:34
Levent abi hoşgeldin
senin tecrübelerinden eminim çok faydalanıcaz bol paylaşımlar :)
Uzm.Dr.Rastgele
20-03-2007, 12:52
Levent bey, aramıza hoşgeldiniz...Umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz...Av macera ve fotolarınızı bekliyoruz...
Levent bey aramıza hoşgeldiniz, katılımınızın sitemize olumlu etkileri olacaından eminim , paylaşımımız bol olsun:helal: ...rastgelsin
urfettin
20-03-2007, 14:16
Levent bey hoş geldiniz
Rast gele
ismail çakır
20-03-2007, 14:31
hoşgeldiniz...............
Aramıza hoşgeldin levent...
hallederix
20-03-2007, 16:08
der.. kardeşimiz..
efendim??
Yazım gayet açıktı ama yine yazayım ;
İnternet sanalını hepimiz az çok biliyoruz herkes bilgi hırsızlığında (amiyane bir deyimle) bende yeni yapmakta olduğumuz site için bilgiler arıyordum fakat sitenizdeki sıcaklığı,katılımı ve paylaşımı görünce kalmaya karar verdim sitenin oluşumunu başaltan ve onu devam ettiren üyelerin ellerine emeklerine sağlık ...
Ben marmariste beldibinde ikamet ediyorum ve bende datça fanatiğiyim en büyük balıklarımı orada yakaladım şu an sırtı kara dedikleri KALAMAR çıkıyor her biri 2 kilonun üzerinde ilk önce gece gördüğümde akyanın küçüğü ÇIPLAK sandım takii birinin rapalamın peşinden geldiğinde görmeme kadar ,bu arada BARAKÜDA ları es geçmeyeyim onlarda kiloluk oldular ...
DATÇA mükemmeldir balık avcılığı bakımından
Marmaris ve civarında çıkan balıkların neredeyse tamamı dişli balıktır yani çoğu avcı onun için genellikle yapay yemler yada canlı yemler kullanırız bunun için ya tekne arkası sırtı (sürütme) yada kıyıdan at çek (fly) yaparız çanlı olarakta bırakma paraked yada uzun olta kullanırız ....
Her spoda olduğu gibi insan devamlı mükemmeli arıyor benimde şu ara elim ayağım bağlandı küçük balık avına gidemiyorum ,,iki senedir KILIÇ,AKYA, TORİK ve SİNARİ avı yaptık olta takımlarımda bunlara endekslendi takım çantamda 0.60 tan ince misina yok ama özledim azmak ağzında LEVREK avladığım geceleri ,inşallah başlayacağım yine BALIĞIM GELDİ YAAVV :D :D
Ayrıca bu sıcak karşılamadan dolayı bütün arkadaşlara teşekkür ederim görüşmek üzere sağlıcakla RASTGELSİN
levent bey aramıza hoş geldiniz, tecrübe ve paylaşımlarınızı bekliyoruz.
eşref sürek
21-03-2007, 09:52
levent bey hoş geldiniz rastgele
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.