Giriş Yap

Tüm Versiyonu Göster : Balıklar, yılan balıkları,ahtapotlar

kutluhan
23-03-2007, 15:01
balık avlamak her daim beni cezbeden bir uğras oldu. ilk önce çayda başladım, oltaile sonra ağ denemelri yaptık çocuk sayılabilecek yaşta.
şimdilerde denizde avlanmak ilgimi çekiyor ama bu alanda çok başarılı deilim kabul ediyorum. aslında olta vs çok önemli olduğunu düşünüyordum ama su anda düşündüklerim çok farklı.

iyi bir av için;

iyi bağlanmıs bir iğne,
karides gibi iyi bir yem,
iyi yer seçimi

yeterli olacağını düşünüyorum.

ciddi anlamda balık avlamaya giriştim çok kez ama, yakaladığım en iddialı balık 1 MERCAN diyebilirim,

bunların dışında iskorit, 4-5 yılan balığı ki bir tanesinin boyu 2 metreden fazla kalınlığı bacak gidiydi.
Birde ahtapotlar var yakaldığım. üç adet ahtapot, bir tanesi elle olmak üzere.
eğer sizde bir ahtapotla karsılasırsanız elle yakalayın ısırmaz ama gömleğiniz mutlaka olsun yoksa kolunzdan sökemezsiniz ve bir ay gaçmeyecek olan izlere sahip olursunuz ;)

ikisinide yine boş bir baık avından sonra yakaladım ve gerçekten çok zevkliydi, çünkü çok sıgı bir yerdeydi ve yemi alışı su üstüne çıkışı ayaklarını açıp su atması heyecanlı ve unutulmaz anılardı.

şu an bu anılarıma biras ara verdim ama hazirandan sonra çokk daha başarılı denemelerim olacak eminim.

bu arada artık zıpkın avına başlamak istiyorum daha güzel eğlenceli suyun altı, bakalım neler olacak.:artist:

HALDUN YALIMLI
23-03-2007, 16:22
Kutluhan, aramıza hoşgeldin umarım dileklerinin hepsini gerçekleşltirirsin. İmza kısmınıda doldurursan yaşını ve nereden katıldığını öğrenebiliriz, zira bu bir forum kuralıdır. RASTGELSİN.

Taygun KOCABIYIK
23-03-2007, 16:48
Kutluhan aramıza hoşgeldin bol paylaşımlar dilerim
bu arada konuyu tanışma bölümüne taşıdım.

giritli
23-03-2007, 18:28
Kutluhan aramıza hoşgeldin...Balıkavının bence en önemli şartı "doğru yerde,doğru zamanda olmak" diye düşünüyorum...hiç yılma arkadaşım...eminim bu site sana uğur getirecektir...bana getirdiği gibi...;)

bulentakici
23-03-2007, 18:42
kutluhan hoş geldin sefalar getirdin.

igmsva
23-03-2007, 19:15
kutluhan aramıza hoş geldin

amatör balıkçı
23-03-2007, 21:37
Sevgili Kutluhan aramıza hoşgeldin ancak çok hızlısın biraz yavaş önce çay dere oltacılığı sonra ağcılık sonrada deniz oltacılığı ve şimdide zıpkıncılık diyorsun bence yavaş ve sindire sindire ilerle ve nerede başarılıysan o konuda kendini geliştirmeni tavsiye ederim.

katiti
23-03-2007, 22:04
Aramıza hoşgeldiniz...

aahmet
24-03-2007, 01:47
kutluhan aramıza hoş geldin

aganta borina borinata
24-03-2007, 11:18
hoşgeldiniz...

rastgelsin...

balıkcı
27-03-2007, 19:31
Aramıza hoşgeldin kutluhan...

kutluhan
28-03-2007, 06:36
saolun arkadaslar gerçekten çok samimi bir forum, bu tutkuya sahip olan herkese çok selamlar ve güzel avlar diliyorum...

discus
03-04-2007, 20:31
kutluhan aramıza hoşgeldin...