Tüm Versiyonu Göster : 27 mart
ismail çakır
27-03-2007, 10:35
hava poyraza döndü ve epeyde soğudu acaba balık olurmu derken baktım biraz nevale ile kendimi yolda buldum.nede olsa bizimkisi bir sevda... deniz ve balık aşkı..
hava kararırken sahte balık aty-çek yapmaya başladım. akşam sularında 4 tane ispendek aldım.. gece biraz daha baktım başka olmadı. sabah 06.00 gibi kalktım. şafak sökerken 1 ispendek daha aldım. midye çıkarıp pullu balığa takım attım ama olmadı. ama midyede geri gelmeyince yeniden midye takıp takımı denize atıp, kamış elimde beklemeye başladım.. derken bir asıldı. aynen kastım. balık üzerinde ve iri.. çekmeye başladım. sağ-sol yaparak balığı karaya aldım. ama kılonun üzerınde bir lapin balığı geldi.hemen balığı hiç üzmeden ayağı kestim. balığı geri gönderdim.başkada balık olmadı..
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])
not ; rauf abi aynı tarıfın üzere yaptım ama yine resmi ufaltamadım.balıklarda küçük ama resim ne hikmetse büyük çıkıyor.
abi senin tcrübenle bu levrek fabrikası meran yakında bütün bu balığa gönül vermişleri oraya toplayacak haberin olsun tebrikler .laf arasında bizide öyle bir özendiriyorsunki sorma biryerlerimiz şişecek:D sana zahmet birde balıkları aldığın gün kullandığın suniyemleri balıkların yanında resimlermisin
aganta borina borinata
27-03-2007, 10:58
afiyet olsun sayın abim...ne diyeyim başka :D
rastgelsin...
ismail abi tebrikler.valla hiç affın yok maşallah.yanlız biraz detaylı anlatabilir misin teknik olarak?misina,makine,at çek'te kullandığın rapala vs..benim için çok faydalı olacaktır bu bilgiler.afiyet olsun :)
tebrik ederim ismail abi.lüfer yokmuydu.onların yanına 1,2 lüfer çok yakışırdı...
urfettin
27-03-2007, 12:10
Tebrikler Reis
Havalar meteorolojinin raporuna göre hafta sonuda böyle olacakmış.inşallah balık devam ederde bizde geliriz artık.Kafayı sıyırtcaksın bize.bu hafta sonu inşallah oradayız.
Rastgele
ismail abi kapmışsın yine balıkları, valla çatlattın abi bizleri buralarda.....
bulentakici
27-03-2007, 14:18
ismail abi güzel bir av olmuş. tebrik ederim.
abi tebrikler döktürmüşsün valla... ellerine sağlık.afiyet olsun.
ismail çakır
27-03-2007, 16:36
Tebrikler Reis
Havalar meteorolojinin raporuna göre hafta sonuda böyle olacakmış.inşallah balık devam ederde bizde geliriz artık.Kafayı sıyırtcaksın bize.bu hafta sonu inşallah oradayız.
Rastgele
bu hafta sonu bir aksilik çıkmazsa gel... bakalım ya nasip...
Taygun KOCABIYIK
27-03-2007, 17:08
İsmail abi yaktın bizi yine buralarda
afiyet şeker olsun abi
gokseldbuga
28-03-2007, 00:54
İsmail abi işten güçten anca şu anda vakit bulabildim 5 dakkacık siteye göz attım gene kaşındırmaya başladın beni. Ishak amcam farkında 2 haftadır uslu uslu oturuyorum.
Afiyet şeker bal olsun.
Saat 3 , sabaha kadar ofisteyim, artık ne zaman biterse , şu işler bitince rahat rahat okurum forumumuzu.
İsmail hocam valla helal olsun inşallah bulduğun mera tükenmez... de bizim de burdan gözlerimiz bayram eder.
bir de aklıma gelen sorulşar var..
İsmail kardeşim acaba tuttugu levrekleri hep aynı bölgedenmi alıyor?
hatta aynı kayalıktanmı?
bu bölgenin yapısı(akıntı/rüzgar/dip fomasyonu/vs) hakkında detay verirse.. bizlerde bili sahibi olabiliriz..
Hemşo rastgelmiş güzel balıklar ama bütün gece oralarda benim icin cok zor bir uğraş helal olsun(ağbi resim güzel cıkmış ya cıkmadı diyorsun)
ismail çakır
28-03-2007, 06:36
Hemşo rastgelmiş güzel balıklar ama bütün gece oralarda benim icin cok zor bir uğraş helal olsun(ağbi resim güzel cıkmış ya cıkmadı diyorsun)
abi resmi dogan bey kardeşimiz ufalttı. sizin dedıklerinizi aynen yaptığım halde resim büyük çıkıyor.gerçi büyük resimde küçük balıklarda baya büyük görünüyor hani.
abi gece ve soguğun fazla etkısı olmaz gece yatıp astirahatimizi yapabiliyoruz..
eşref sürek
28-03-2007, 08:42
güzel balıklar afiyet olsun rastgele
İsmail abi vallahi balıklar harika yine..
Tebrikler...
Ama arkadaşların dediği gibi biraz detay rica ediyoruz...:)
İsmail abicim tebrikler diyorum....başka da birşey diyemiyorum....detay verirsen foruma yeni katılan arkadaşlarımıza da ışık tutmuş olursun abi...Saygılar...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.