Tüm Versiyonu Göster : Sonunda yaptım :)
Evet Arkadaşlar gazoz kapağından bende maket yaptım:) baya bi güzel oldu bundan sonra değişik renklerde kapakları değerlendireceğim....Sizlerinde yapmanızı tavsiye ederim...:D
[Only Registered Users Can See Links]
[Only Registered Users Can See Links]
aganta borina borinata
03-04-2007, 06:25
emre çok güzelk olmuş ellerine sağlık...
bi ayrıntı...klipsli fırdöndüyü örneklerdeki gibi takarsan sanırım daha kullanışlı olur... yada klipssiz fırdöndü de kullanabilirsin...
sana bi tiyo daha... hani şu metal çiklet kutuları var ya onları da kullanabilirsin... bu kutuylarda değişik renklerde ve bu kutuların kapaklarını da aynı şekilde bükerek biraz daha uzun ve büyük sahte yemler yapabilirsin...
tekrara ellerine sağlık..umarım bu yemle çok güzel balıklar yakalarsın...
rastgelsin...
Emrecim tebrikler kardeşim...gayet güzel bir çalışma olmuş...inşallah semerelerini de almak nasip olur...
Emrecim tebrikler kardeşim...gayet güzel bir çalışma olmuş...inşallah semerelerini de almak nasip olur...
Onur abicim Yorumların için Tşk ederim ...inş güzel balıklar tutarımda fotolarını sitede yayınlarız...:)
Doğan hocam dediğin sakız kutuları gözüme çarpmıştı:) en yakın zamanda onlardan bi örnek yapmaya calışırım...
Ve Sitede bi sorun var galiba siteye [Only Registered Users Can See Links] yazdığımızda forum acılmıyor bembeyaz sayfa cıkıp kalıyor:(
kutluhan
06-04-2007, 07:28
emre çok güzelk olmuş ellerine sağlık...
sana bi tiyo daha... hani şu metal çiklet kutuları var ya onları da kullanabilirsin... bu kutuylarda değişik renklerde ve bu kutuların kapaklarını da aynı şekilde bükerek biraz daha uzun ve büyük sahte yemler yapabilirsin...
tam bir beyin fırtınası olmuş. çok güzel sakız kutuları çok orjinal bir fikir.
buda benden;
Hani şu silikon çubuklardan, sahte yapmak geldi, üstünü renkli simli ojelerden de boyayınca gzüel bir sahte yem olabilir ve sanırım gümüş balıklarına benzeyecektir.
rastgelsin...
Emre cim ellerine sağlık çok güzel olmuş da işleri gözükmüyor,kurşun koydunmu ?
emre çok güzel görünüyor. inşallah avıda bereketli olur.
Emre cim ellerine sağlık çok güzel olmuş da işleri gözükmüyor,kurşun koydunmu ?
İlker abicim Yorumların Tşk ederim
mehmet abiicim suda batsın diye içine kursun koydum azcık içinde ağırlık bulunsun...;)
yalcinicli
09-04-2007, 11:40
Emre kardeş, emeğine sağlık. Umarım bereketli avlar yaparsın. Gusta markası da pek uygun gitmiş.
Rastgelsin...
gokseldbuga
09-04-2007, 12:23
son zamanlarda, Tuborgun limonlu, tekilalı bıralarını tercih ediyorum , hem ucuz hem tadı mı güzelleşti nedir, sanki eski tekel biralarına benziyor . Gusta beni pek açmadı nedense, alternatif raf birası olmaktan ileri gidemeyecek diye düşünüyorum ama kimbilir belki de tutar.
Farketmez Emrenin yaratıcılığı yeter , bira bahane
Güzel çalışma olmuş, inşallah balıkları da güzel olur. Ellerine sağlık...
son zamanlarda, Tuborgun limonlu, tekilalı bıralarını tercih ediyorum , hem ucuz hem tadı mı güzelleşti nedir, sanki eski tekel biralarına benziyor . Gusta beni pek açmadı nedense, alternatif raf birası olmaktan ileri gidemeyecek diye düşünüyorum ama kimbilir belki de tutar.
Farketmez Emrenin yaratıcılığı yeter , bira bahane
Abicim yorumların için tşk ediyorum sağol o tuborg biraları senin köpeğin olsun abicim:) gün gelirde inş beraber o yaz sıcağında bi soğuk bira içeriz:) kapaklardanda bende maket yaparım hehehehehe:D:D:D
Taygun KOCABIYIK
09-04-2007, 22:40
Abicim yorumların için tşk ediyorum sağol o tuborg biraları senin köpeğin olsun abicim:) gün gelirde inş beraber o yaz sıcağında bi soğuk bira içeriz:) kapaklardanda bende maket yaparım hehehehehe:D:D:D
emrecim millerler (yazıldığı gibi oku) benden bak hadi iyisin kapakları sana vericez :D
emrecim millerler (yazıldığı gibi oku) benden bak hadi iyisin kapakları sana vericez :D
Yaşa lem tagocum sen bitanesin :D:D:D:D:D çok mutlu oldum Şimdi :D allah nasib ederse şu sınawları bi atlatayım izmire gelmeyi düşünüyorum gelince haberleşirizz tago kardeşimle yakından tanışmak isterim..:) beraber konaktaki balık malzemeleri satan dükkanların altından girer üstünden cıkarız :deli: hehehehe
gıracemi
09-04-2007, 23:17
Tebrik ederim çok yaratıcı bi çalışma.. Daha önce bu sistemle balık tutan oldumu çok merak ediyorum.. Keza şu sıralar yeni sardırdım bu kıyıdan rapala işine.. Eğer bu sistem randıman veriyosa benimde elimden bişeyler gelir sizlere farklı tecrübeler sunarım diye düşünüyorum.. abilere saygılar.. kardeşlere sevgiler..
aganta borina borinata
10-04-2007, 06:50
Tebrik ederim çok yaratıcı bi çalışma.. Daha önce bu sistemle balık tutan oldumu çok merak ediyorum.. Keza şu sıralar yeni sardırdım bu kıyıdan rapala işine.. Eğer bu sistem randıman veriyosa benimde elimden bişeyler gelir sizlere farklı tecrübeler sunarım diye düşünüyorum.. abilere saygılar.. kardeşlere sevgiler..
kürşat geçen yıl yaz sonunda bu yemle sudak yakalandı... anacak sudak avında yem dipten çekildiği için çok fazla takılma oluyordu... takılmayı azaltmak için ot tutmaz sistemi uygulanabilir... site içerisinden de turna balığı hakkındaki fikirlerim olumlu sonuç verebileceğidir...
rastgelsin...
gıracemi
10-04-2007, 10:46
Doğan abi cevabın için teşekkürler.. Tatlı su balıkçılığını hiç denemedim.. Ama bi gün deneme şansı bulursam deneyimlerini dikkate alırım.. Abime saygılar..
Doğan abi cevabın için teşekkürler.. Tatlı su balıkçılığını hiç denemedim.. Ama bi gün deneme şansı bulursam deneyimlerini dikkate alırım.. Abime saygılar..
Vallaha kürşat hocam bende de rapala hastalığı var bu maket ile turna yakalanmış onu biliyorumda Sudak( yayın )balığında hiç deneme imkanım olmadı bunuda öğrendiğim iyi oldu ama denemekte fayda war. Vallaha seninde bu makatlerden yapmanı tavsiye ederim...:)
gıracemi
10-04-2007, 11:30
ya hadi uğraştım yaptım diyelim varmı izmir civarında kullanabileceğim bi tatlısu?? Bu konuyu izmir civarı diye ayrı bi başlık altında açtım ama daha cewap yazan olmadı!!
aganta borina borinata
10-04-2007, 13:52
Sudak( yayın )balığında hiç deneme imkanım olmadı ...:)
sudak ve yayın balığı farklı türlerdir...
tatlı su için bi kaç türün dışında yasak başladı...
rastgelsin...
sudak ve yayın balığı farklı türlerdir...
tatlı su için bi kaç türün dışında yasak başladı...
rastgelsin...
Gerekli araştırmalardan sonra Doğru bilgilere ulaşabildim Yanlışımı Düzeltiğin için Tşk ederim abi...(Yurdumuzda Sudak, tatlısu levreği veya uzun levrek olarak bilinirken yabancı kaynaklarda sudak, luciaperca, zander, pike-perch, walleye, sander, sandra gibi isimlerle de geçer., )
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.