Tüm Versiyonu Göster : merhaba merhaba merhaba
erdekli yücel
03-04-2007, 16:49
merhaba arkadaşlar ben erdekli bu siteye yeni üye oldum geşmişte benimde tecrübelerim oldu ama şimdi amatör olarak devam ediyorum yeniliklere yelken açıyorum bennide aranıza kabul edermisiniz şu güne kadar birtek saroz körfezinde avlanamadım 12 yıl profosyonel balıkçılık yaptım 1988-2001 sonunda karada iş hayatına başladım özel bir hastane görev yapmaktayım şimdi bende sizlerle yazışmak istiyorum herkese rastgele
sevgili arkadaşım aramıza hoşgeldin.diğer yerdeki birkaç konunuda okudum.yakınmalarında haklısın ancak bize bu tanışma imkanını sunan arkadaşlarımız (saolsunlar) bizler için yeni yeniliklerin uğraşındalar.ben eminimki yakında çok daha rahat ve güzel paylaşımlar içinde bulunucaz ...
saygılar...
yücel aramıza hoş geldin katılımlarını bekliyoruz.
hoşgeldiniz.katılımcı olmanız dileğiyle :)
Aziz Azizoğlu
06-04-2007, 21:09
Yücel kardeşim aramıza hoş geldin
İyi paylaşımlar dileğiyle
aserkansatı
06-04-2007, 21:12
Hoşgeldin Yücel..............
aramıza hoşgeldin yücel , birbirimizden öğreneceğimiz paylaşacağımız şeyler muhakkak olacaktır. kalıcı ve katılımcı olman dileğimle.:)
aganta borina borinata
07-04-2007, 11:55
hoşgeldiniz...
rastgelsin...
Yücel aramıza hoş geldin.Kalıcı olman dileğiyle.
merhaba yücel hoşgeldin, ben erdek merkezde oturuyorum zabıta memuruyum
tanışmak isterim.arkadaşların dediği gibi kalıcı olman dileği ile.
bu arada spot ile ilgili bir arkadaşımızın yazısı vardı o yüzden yerini öğrenmek istedim yolumuz düşerse hem tanışırız hemde malzeme alırız.
Erdekli arkadaşım hoş geldin profosyonel balıkcı olduğunu yazmışsın ne güzel deneyimleri ve önerilerini üyelerimiz tarafından merakla okunacağını belirtmek isterim avlarınıda resimler ile süslersen süper olur selamlar rastgelsin.
Uzm.Dr.Rastgele
08-04-2007, 09:34
Yücel kardeşim aramıza hoşgeldin.Umarım kalıcı ve katılımcı olacaksın.Av anı ve fotolarını bekliyoruz...
ismail çakır
08-04-2007, 16:02
hoşgeldiniz..............
erdekli yücel
09-04-2007, 06:20
arkadaşlar inanın çok sevindim iki gündür balıktaydım galata köprüsünde iri istavrit tuttuk arkadaşlarla yakında arşivden resimlerimi sizlerle paylaşacağım nasip olursa selamlar saygılar hadi bakalım ..........RASTGELE.........
erdekli yücel
09-04-2007, 06:32
Merhaba Kamil Baba Bende Turan KÖyundenim Bende
Seninle Tanismak Istiyorum Spot BalikciliĞini Sormussun Ben Cumartesİ Gunu Konnusmustum Senin Hakkinda Onlarda Adresini Maİl Olarak Gececekler
Enkisa Zamanda Yeniden Gorusmek Uzere Kemdine Iyi Bak Kamil Baba Saygilar
erdekli yücel
09-04-2007, 06:38
Selam Benide Araniza Kabul Etiginiz Icin Asil Siz Sagol Lun Ben Kendimce Biseyler Yapmak Isterim Ama
Herzaman Bi Destege İhtİyac Yardir Ve Bende Bİldİklerİmİ Ve Bİlmedİklerİmİ Paylasmaktan Mutlu Olacagim
Yücel aramıza hoşgeldin...paylaşımlarını bekliyoruz..mümkünse fotolu olsun...rastgelsin...
Aramıza hoşgeldin yücel...
Yücel aramıza hoşgeldin.
Ben oralara cok sık gelirim .ilhanlar ve sizin köye yakın yerlerde çok levrekçilik yaptım.belkı karşılaşırız.
Yücel aramıza hoş geldin.Kalıcı olman dileğiyle
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.