Tüm Versiyonu Göster : nisan 5
ismail çakır
06-04-2007, 18:26
[Only Registered Users Can See Links] midye ile yakaladığım balıklar ve güzel avlak resmi...
[Only Registered Users Can See Links]
Taygun KOCABIYIK
06-04-2007, 18:37
15 çupra 1 sivriburun karagöz boşuna saymaya kalkışmayın yani :)
İsmail abi ne yaptın offfffff offfffff
ismail abi döktürmüşsün yineD :helal: :helal: :helal: D
eline koluna sağlık.cennet gibi yermiş yeriniz.umarım ozulmadan uzun yıllar öyle kalır.afiyet olsun:)
ismail abi artık emeklilik onayım geldi. valla böyle kıskandırma bizleri ekibi toplayıp geliriz çanakkaleye boşum bundan sonra........:artist:
mustafakasim
07-04-2007, 11:07
yok abicim.ismail abi bunları kesin balık çifliğinin içinden tutuyorsun sen.başka türlü kendimi teselli edemiyeceğim.tebrikler abi
tebrikler ismail abi..gözümüz gönlümüz ferahladı valla,büyüksün :D daha ne diyim..:helal: :helal:
Uzm.Dr.Rastgele
07-04-2007, 11:28
İsmail hocam, bereketli olsun.....Bakıyorum yine döktürmüşsün...Maşallah çupralar sakız gibi bembeyaz ve alyanaklı....Afiyet bal şeker olsun....
aganta borina borinata
07-04-2007, 11:53
meranın güzelliğine bakın...balık olsan başka biyerde dolanmazdım:D ...
rastgelsin...
LehimpompasI
07-04-2007, 12:02
İsmail abi balığı geçtim artık senin mekanın resimlerine baktıkça, suyun berraklığı, ilerlerdeki renk tonlarının farkllaşması o yosunlu kayalar...içim gidiyo:(
Abi az daha avlak resmi eklersen bi ara misafirliğe gelirim benden sölemesi:D
eline sağlık abi, tekrar tekrar tebrikler... biz tam sanal balıkçı olduk çıktık.. :)
ya arkadaşlar bunlar nasıl tutuluyor bizde öğrenelim.Yoksa Çanakkale yemi yerleşelim ?
abi ellerine sağlık.. ahh o manzara varya işte o herşeye yeter.allah devamını esirgemesin abi.nazarımız deyecek diye korkuyom valla:)
ismail çakır
08-04-2007, 12:39
abi ellerine sağlık.. ahh o manzara varya işte o herşeye yeter.allah devamını esirgemesin abi.nazarımız deyecek diye korkuyom valla:)
hakkaten serkan var birşey bu günde bunlar geldi. herhalde havadan olmadı..buna da şükür...
[Only Registered Users Can See Links]
abicim ağlamak istiyorum senin fotoları görüncee şöyle bir off off cekiyorumki hemde ne offf allah daha büyük çipralar yakalamak nasib etsin...
ismail usta beya yulla şu balıkcağızları bu tarafa doğru beya yetti gari bizde azcık sebeplenelim offf ben geldiğimde cıkmassa haa ozaman külahlar değişir:) selam kelam vesselam.
İsmail Abi itiraf et artık, benim balık çiftliğim var, bu balıklar oradan de. Yoksa benim yüreğime iniverecek bir gün :D.
Abicim tebrikler, sen de olmasan bu zamanda gözümüz balık görmeyecek :)...
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.