PDA

Tüm Versiyonu Göster : 06-07 nisan Akbük

gokseldbuga
07-04-2007, 18:54
Cuma gecesi yemlerimizi alarak eşim Lilia,abim ve bendeniz yola çıktık. Avlağa vardık ateşimizi yaktık zıra çok soğuktu , oltaları salladık ve başladık beklemeye. Mırmırlar sırra kadem basmışlar hiçbirşey yoktu, sabaha kadar 1 isparoz bir de ufak sargoz aldık olu da suya geri gönderdik,isparoz kaldı zira iğneyi yutmuş hayvancağız.
Nesye sabah oldu , hava muhteşem, rüzgar tam istediğimiz gibi sıcaklık 24 mü nedir, herşey güzel fakat balık yok. Bekle allah bekle 2 lidaki çektim , ama güzel kaba lidakiler. Sonra kamışı savurdum bir salladım, takımın suya düşmesiyle asıması bir oldu. Allah allah diyorum hakikaten iğne suya girer girmez nasıl olur bu derken, baya ağırcana bir şey çekiyorum. O da nesi bir zargana 8 olmuş tabii bana kocaman birşey çekiyrum hissi veriyor. Meğer benim kurşun hayvanın tam üstüne düşmüş , kıpırdama da olunca kuyruğunda düğümlenmiş bu arada iğnelerden biri de yanına batıvermiş hafiften . Nitekim her hafta garip şekilde birşeyler yakalıyorum. Sonra 1 tane de mırmır çektim , birader de bu arada bir ispendek çekti. Birkaç tane ufak isparoz ve mırmırı da denize saldım. Hava çok sıcaktı, balık ta olmayınca ilk defa 6-7 ye kadar kalmadan 4 gibi yola çıktık.
resime bakacak olursanız bir eksik göreceksiniz, işte o bahsettiğim " diğer stresler " bu eksikle ilgili

avlak
[Only Registered Users Can See Links]

hasılat
[Only Registered Users Can See Links]

resimdeki eksik
Sigara pakedi. Çarşamba günü itibarı ile sigarayı bırakmayı deniyorum, memnunmuyum? kesinlikle hayır, 1 an olsun aklımdan çıkmıyor, iç ulen boşver diyen olsa atlıcam hemen pakede

Taygun KOCABIYIK
07-04-2007, 19:17
Ah ahh orda olmak vardı nadir abimin yanına oturmuş muhabbet ediyor gibi hissettim kendimi inşallah bundan sonra hep birlikteyiz abicim

discus
07-04-2007, 19:37
valla abi havası bile yetmiştir dicem ama gerçi artık hava da yetmiyo ciğerlerim oksijene doydu artık balık istiyo canım... iğdelerinde açacağı yok zaten..iğde açsa balıklar gelmez zaten gözümüzü kan bürümüş avcılar gibi bekliyoz.enayimi gesinler:D

igmsva
07-04-2007, 20:35
gökselim iyi stres atmışsın, bu ara zarganayı avlama şeklin gerçekten ilginç olmuş:D

Rauf
07-04-2007, 20:57
Göksel arkadaşım cok güzel ceşit yapmışsınız balığa gidipde kokarcıpra yla dönenlerde var şükür balıklar kalite.ağbi sabır şu sigara işinden vazgecme inan her şey daha iyi olucak sonra kendi kendine diyeceksinki şu sigarayı icme nedenlerim (sinirlenince,sıkılınca,düşünmek isteyince,arkadaşlık isteyince,efkar basınca bu sigara olmasa)ne yapadım demiyeceksin cünki bunların hepsi pisikolojik ve beynini insan öyle yönlendiriyor.ben 12 yaşında başladım 36 yaşında bıraktım kolaymı oldu tabiki zor ama inan tütün eski tütün değil kendi icindeki doğal zararlı maddelerinden başka cernobil atom reaktörü kazasından sonra topraklarımıza yağan yağmurla birlikta o radyo aktif döküntülerde yetişen bu bitkilerdeki ekstra bu zehiride soluyorsun unutma.o meret kanser riskini 3 kat daha arttırıyor ve unutmaki can senin canın değil eşine cocuklarınada ait ve bütün ailene.sakın kararından dönme benim yaptığımı yap duvara civiyle cak,televizyonun üstüne resim cercevesine yerleştir altına meftaya fatiha diye yaz,hatta calıştığın yerin bir tarafına sigaranın boğazına ip dola ass.delice dimi ama yaptım başardım.inat et nevsine yenilme.kolay gelsin

katiti
09-04-2007, 13:25
Göksel sakın içme...

Bu arada Akbük için erken olmasına karşın gitme cesareti göstermişsin ya onu da ayrıca tebrik ederim :). Biz bunları da bulamamıştık...