PDA

Tüm Versiyonu Göster : Alanya Balik GÜnlerİ

Rauf
07-04-2007, 21:31
değerli dostlarım bundan sonra alanyadaki balık avlarımdan resimleri ve vidioları bu başlık altındaki konuda yazıcam ve ekliyeceğim
Cuma günü sabah saat altı ceyrekte palamut sırtısı icin limandan cıktım 9 adet ceşitli renklerde silikon ahtapot la donatılmış sırtı iki saat icinde bir defa palamut atladı onuda tekneye alamadık iğne iyi yerinde takmadığı icin kacırdık.saat 8 olmuştu diğer teknelerin palamut aldığını gördüm demekki ya şans bizden yana değildi veya onların sırtı düzeneği daha değişikti zira bu palamut ceşidi (yazılı orkinos) aylara göre değişik alışkanlık gösteriyor sanırım.evet balık olmayınca sıkıldım sahildende 45 dk uzağım elimdeki haritada 300 mt civarı bir derinlik vardı sonarda derinliği buldum cıkrık düzenini kurup kösteği yemleyip attım pek ümidim yoktu hem biraz gec hemde bu bölgede hic av yapmamıştım.iki saat at cek uğraştan sonra 6 parca tepegöz ve bizim burda togabaş denen egede fangri diye bilinen birde mercan cekince bir nebzede olsa boş dönmedim icin rahatlamıştım saat 11 e geliyordu takımı toplayıp döndüm.herkeze selam ve bol balıklı günler dilerim.
[Only Registered Users Can See Links] ([Only Registered Users Can See Links])

Taygun KOCABIYIK
07-04-2007, 21:46
Rauf kaptanım fangri harika benim favorilerimdendir kendisi

Emre
07-04-2007, 22:44
abicim maşşallah balıklar şıkır şıkır bize bakıyo allah daha güzel avlar nasib etsin..;)

gokseldbuga
08-04-2007, 15:23
Rauf abicim afiyet olsun, bundan iyisi can sağlığı

ismail çakır
08-04-2007, 15:53
rauf abi
fangri yine de avıda günü de kurtaran balık olmuş..inşallah bundan sonra daha çoklarını göreceğiz...

igmsva
08-04-2007, 19:28
rauf abi maşşallah yinede bş dönmemişsin, bunada şükür demek lazım, artık sezon yavaş yavaş başlıyor daha iyilere inşallah. rastgele abim......:artist:

Egeli
08-04-2007, 21:19
Fangri harika vallahi....
gözleri yeter...
Tebrikler abi...

cevat2
08-04-2007, 22:00
tebrikler,rauf abi yinede boş dönmemişsin

aganta borina borinata
09-04-2007, 07:02
vallahi hangi başlık altında yayınlarsan yayınla rauf kaptan...anladığım kadarıyla bi seri başlıyor...sezonu gözüne kestirmişsin besbelli... daha iyi avlara inşallah...

rastgele...

Uzm.Dr.Rastgele
09-04-2007, 07:08
Rauf kaptanım, bereketli olsun....Bizlerin Ege'de kırma mercan yada erkek mercan dediğimiz; sizlerin tepegöz dediğiniz balıklar maşallah cam gibi,tam tavalık....Bizlerin fangri yada fangri mercan dediğimiz ; sizlerin togabaş dediğiniz ve tek parça aldığın balık maşallah kalem gibi...Afiyet bal şeker olsun...
Anılarımı, hep bu başlık altıda toplayacağım mevzusuna gelince:
Bence her av macerası ayrı bir tatda ve lezzette olduğu için ,bana göre her anıyı aynı başlıkta yazar isen ''eski macera ve fotolar çok dipde'' kalacağından ileride üye olarak arkadaşlar için gözden kaçacaktır sanırım...
Sen yinede her seyrüseferini ayrı başlıkta yaz derim.Yada Alanya balık günleri 1....Alanya balık günleri 2 diyede yazabilirsin...Yinede siz bilirsiniz....

Rauf
09-04-2007, 07:57
İshak ustam cok doğru düşünmüşsün bu benim aklıma gelmemişti 1-2 falan diye devam ederim veya benzeri kelimelerle uyarın icin teşekkürler.hayırlı günler ishakcım

Rauf
09-04-2007, 08:00
rauf abi maşşallah yinede bş dönmemişsin, bunada şükür demek lazım, artık sezon yavaş yavaş başlıyor daha iyilere inşallah. rastgele abim......:artist:

İlker kardeşim artık ara sıra yoklamak lazım bilhassa derin suda senin pek fırsatın olmuyor kaliba selamlar.

Rauf
09-04-2007, 08:03
Rauf kaptanım fangri harika benim favorilerimdendir kendisi

Eyvallah taygun inşallah devamı gelir .

igmsva
09-04-2007, 18:41
İlker kardeşim artık ara sıra yoklamak lazım bilhassa derin suda senin pek fırsatın olmuyor kaliba selamlar.
rauf abicim malum diyarellerdeyim,ama emeklilik onayım geldi. mayıs gibi izmire evime yerleşeceğim inşallah ve sezonu açacağım.......

turna
09-04-2007, 19:30
Rauf abi maşallahın var,alt sırada kalem gibi olan balığı tanıyamadım,ne balığı?

discus
09-04-2007, 19:52
rauf abim daha iyi avlar dileğiyle tebrikler abi.serinin devamını dört gözle bekliyoz.artık alışkanlık oldu bizde ismail abinin çanakkale serisi rauf abinin alanya zaferleri.:) :) hadi hayırlısı;)

Rauf
10-04-2007, 05:41
Rauf abi maşallahın var,alt sırada kalem gibi olan balığı tanıyamadım,ne balığı?

[Only Registered Users Can See Links]
yukarıda yazılı linkte sorunun ve cevabınıda bulabilirsin selamlar

Rauf
10-04-2007, 05:45
rauf abicim malum diyarellerdeyim,ama emeklilik onayım geldi. mayıs gibi izmire evime yerleşeceğim inşallah ve sezonu açacağım.......

İlker arkadaşım haydi hayırlı olsun bizim orduya yeni bir katılım olucak desene!! .Yalnız emekli adamın cok işi!!olur bak demedi deme ben herkeze derimki--arkadaş ben emekli adamım benim boş vaktim yok ben sizin gibi calışmıyorum:) :) :D selamlar.

katiti
10-04-2007, 10:04
Rauf Abi fangriye bittim, darısı başımıza :)...

Rauf
10-04-2007, 15:57
Rauf Abi fangriye bittim, darısı başımıza :)...

mertcim inşallah böyle ufak değil kallavisi rastgelsin .

Tungaalp_07
12-04-2007, 16:34
rauf abi tepegözler ve tonga harika,konuştuğumuz gibi abi, gün batımından sonra çok daha verimli av veriyor tepegöz,yalnız tarlayı bulman lazım abi çekmeye yetiştiremezsin....bu arada bizde cumartesi günü çıktık,4 kişi iki iri boy yazılı palamut,8-10 parça mercan dışında kayda değer birşey yoktu hannosa yem yetiştiremedik,kovalar hannos doldu...saygılarımla

kont56
12-04-2007, 17:29
rauf kaptan bundan iyisi can saglıgı tavayı yapmışsın biz kıyıcıyız daha henüz binumarayok aaacba diyorum tekneyemi başlasak alanyada kıyı işi öldü rastgele

Rauf
13-04-2007, 21:11
rauf abi tepegözler ve tonga harika,konuştuğumuz gibi abi, gün batımından sonra çok daha verimli av veriyor tepegöz,yalnız tarlayı bulman lazım abi çekmeye yetiştiremezsin....bu arada bizde cumartesi günü çıktık,4 kişi iki iri boy yazılı palamut,8-10 parça mercan dışında kayda değer birşey yoktu hannosa yem yetiştiremedik,kovalar hannos doldu...saygılarımla

arkadşım özelden zaten tarif ettinde ben gece oraya gidermiyim onu kestiremiyom:D benim son yolladığımvidioyuda paşa bayın 5-6 km acığında cektim.seyrettin umarım.

Rauf
13-04-2007, 21:15
rauf kaptan bundan iyisi can saglıgı tavayı yapmışsın biz kıyıcıyız daha henüz binumarayok aaacba diyorum tekneyemi başlasak alanyada kıyı işi öldü rastgele

yavuz arkadaşım kaliba kıyı işi bozuldu artık belki 15-20 gün sonra at cek te levrek işi olabilir sen nerelerde kıyı avı yapıyorsun?yeni limanın oralara gelirsen ben balığa giderken seni götürürüm merak etme.

iesencan
15-04-2007, 15:45
Rauf abi eline koluna sağlık.Birde yakaladığın balıkların lezzetini anlatsaydın iyice kafayı yerdim.Afiyet olsun yakışıklı kaptanım

MEHTERAN
15-04-2007, 20:31
Abi tecrübeyi konuşturmuşsun gene. Ayakta alkışlanacak adamsın. Tebrik ederim rastgele. Saygılarımla.

giritli
16-04-2007, 11:53
Rauf abicim tebrikler...Allah daha irilerini nasip etsin inşallah...:helal: